Kahve falı bilen bakabilir mi?

Bak gari at kız resimlerini bakayım sana sinirlendirme beni :KK4:
image.webp image.webp image.webp image.webp image.webp

Sanki eşinin gitmesini ya da yapmasını istemediğin bir şey var eşin direttiği için aranızda sürtüşmeler oluyor yakın bir yerde baş harfi f olan sevdiğin biriyle görüşmelerin var. Peşpeşe iki tane önemli haber alıyosun. Eline büyük bir hediye geçiyor kim tarafından olduğunu göremiyorum ve yine erkek bebek var..

Sanki eşinin gitmesini ya da yapmasını istemediğin bir şey var eşin direttiği için aranızda sürtüşmeler oluyor yakın bir yerde baş harfi f olan sevdiğin biriyle görüşmelerin var. Peşpeşe iki tane önemli haber alıyosun. Eline büyük bir hediye geçiyor kim tarafından olduğunu göremiyorum ve yine erkek bebek var..
F kımki acep cok sagol yawru baktgn ıcın yarn bnde snn falına bakarm:) mucukkkkssss

canim sana ozelden baktim demi
Ewet tskkr ederm ya bu arada kızlar pınkng cocugumm buluşalm biyerde kahve içelim olmuyo wala ben tanımak istedm sizi ya:) pınkngi zaten baştan beri cok sewdm napal buluşak ortak bi şehrde :)

.Hanede bir sevinç yaşanacak bütün aile ayakta.1 tane balığın var canım bu bu bi varlık olacak belli yada yakınlarında birinin kıstmeti ama annenin düşmanın var yakınlarında hep kötü düşünüyor annenin arkasından dikkat etsin..Şu aralar çok dikkat etmeniz lazım sanki hanenin üzerinde kara bulutlar dolaşıyor.Parasal bir sıkıntı yaşayacaksınız .Hanede bir ferahlık aydınlanma olacak sıkıntılar bitecek.Çok güzel bir at çıktı size.At kısmetin habercisidir yalnız .Evinizde toparlanacak eşyalar var.Yeni bir ev veya taşınma görünüyor sana

Ewet tskkr ederm ya bu arada kızlar pınkng cocugumm buluşalm biyerde kahve içelim olmuyo wala ben tanımak istedm sizi ya:) pınkngi zaten baştan beri cok sewdm napal buluşak ortak bi şehrde :)
Canımm duygularımız karşılıklı senin yerin ayrı:KK68: ben de çok isterim sizleri tanımayı:) Bodrumdayım ben çıkın gelin:D

.Hanede bir sevinç yaşanacak bütün aile ayakta.1 tane balığın var canım bu bu bi varlık olacak belli yada yakınlarında birinin kıstmeti ama annenin düşmanın var yakınlarında hep kötü düşünüyor annenin arkasından dikkat etsin..Şu aralar çok dikkat etmeniz lazım sanki hanenin üzerinde kara bulutlar dolaşıyor.Parasal bir sıkıntı yaşayacaksınız .Hanede bir ferahlık aydınlanma olacak sıkıntılar bitecek.Çok güzel bir at çıktı size.At kısmetin habercisidir yalnız .Evinizde toparlanacak eşyalar var.Yeni bir ev veya taşınma görünüyor sana

annenin şu sıralar minik çaplı hastalığı var mı sanki halsiz gibi
Uzunca bir müddet pc başında değildim yeni gördüm öncelikle teşekkür ederim yorumunuz için bugün iyi bakanlar denk geldi bana :KK48: Sizin yorumlarınız da son derece isabetli evet bir halsizlik var bu aralar şekerden kaynaklı.. Bir de toplanıp gidecek olan da var. Şu at neymiş merak ettim:) Ağzınıza sağlık..

Canımm duygularımız karşılıklı senin yerin ayrı:KK68: ben de çok isterim sizleri tanımayı:) Bodrumdayım ben çıkın gelin:D

Uzunca bir müddet pc başında değildim yeni gördüm öncelikle teşekkür ederim yorumunuz için bugün iyi bakanlar denk geldi bana :KK48: Sizin yorumlarınız da son derece isabetli evet bir halsizlik var bu aralar şekerden kaynaklı.. Bir de toplanıp gidecek olan da var. Şu at neymiş merak ettim:) Ağzınıza sağlık..
Gecmis olsun dileklerimi ilet canim annene :)

Uzunca bir müddet pc başında değildim yeni gördüm öncelikle teşekkür ederim yorumunuz için bugün iyi bakanlar denk geldi bana :KK48: Sizin yorumlarınız da son derece isabetli evet bir halsizlik var bu aralar şekerden kaynaklı.. Bir de toplanıp gidecek olan da var. Şu at neymiş merak ettim:) Ağzınıza sağlık..[/QUOTE

Canım annemin falına bakabilir misiniz?

Falıma bakabilen olabilir mi?

Eklentiler

• 183.webp
    183.webp
    126,3 KB · Görüntüleme: 72
  • 185.webp
    185.webp
    161,4 KB · Görüntüleme: 86
  • 187.webp
    187.webp
    136,9 KB · Görüntüleme: 85
  • 190.webp
    190.webp
    101,2 KB · Görüntüleme: 78
  • 195.webp
    195.webp
    145,2 KB · Görüntüleme: 67
  • 178.webp
    178.webp
    135,3 KB · Görüntüleme: 86
  • 198.webp
    198.webp
    177,7 KB · Görüntüleme: 72
Falıma bakabilen olabilir mi?

Yavrimu biriyle bi anlaşma yapıyosun ama karşındakine güvenme göz boyuyo gibi... Sana ve başka birine daha sırtını dayamış biri var ama bu kişi yüzünü tamamen başka birine dönmüş :( Bir de bir adam dizleri üzerine çöküp sna yalvaracak elinde de bi çiçek :KK45: Şu an için herhangi bir ayrılık yok...

Back
X