Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben sende bir genç zayıf bayanı ikna etmeye çalışan birini gördüm. Bebek var ortada kadın yanında bir de yüzü görünmeyen saçları gür olan bir erkek gördüm orta kilolarda bebeğin diğer yanında. Yani bir aile gibi görünüyorlar. Kuş, balık, kalp gördüm. Bir de sarıklı bir yaşlı erkek gördüm. Bu hoca mı bilmem.
Dur bakayım başka bir şey görebilecek miyim?
Eki Görüntüle 1289586 Eki Görüntüle 1289587 Eki Görüntüle 1289589 Eki Görüntüle 1289590
Kızlar bunlarda benimki yorumlarnzı beklıyorum![]()
Cıdden hersey tuttuyo sıkıntı var oda eşimin skntsı var yanakları şişkindir braz :) sgrayı bnde esımde kullanyoruz ama ıcımden hep dıorum ya ıcımde cocuk warsa ve etklnyosa dye.. Esmn aılesnde benı kıskanp aramzı bozmaya calsan cok oldu hatta kuzenyle sac basa gırıstgım oldu.. Yalovada oturuyorum ama edrnelıyım bu arada canm cok yaklastnn bu arada bıde gecen ay ben fal baktrmstm kadın cok ıyı bakıodu dedıkı hıc beklemedgn bı ında hamıle kalcakan yakn bı zamanda dedı bu ay cok calıstık bakalm ınsalahh canm benm sagol yorumlarn ıcın cok mutlu ettın benım Canmmmmm
Olsun sagol yınede arada boyle kahve ıctgmz zamanlar bu topıkte blusup yorumlarmzı paylasalım fala ınanma falsz kalma maksat muhabbet olsun :) :)
Senden ogrenmem lazım benım Ogrettt banaaaa![]()
Merhaba bakabilir misiniz? Hiç anlamıyorum.
Eki Görüntüle 1289780
Eki Görüntüle 1289783
Eki Görüntüle 1289785
Merhaba bakabilir misiniz? Hiç anlamıyorum.
Eki Görüntüle 1289780
Eki Görüntüle 1289783
Eki Görüntüle 1289785