Kahve falı bilen bakabilir mi?

Kızlarr yettim garii :D kahve yapıyom bende bakalım benden yorum ısteyen warmıı???? :KK19:

image.webp image.webp image.webp image.webp

Kızlar bunlarda benımki yorumlarnzı beklıyorum:KK51::KK31:

Ben sende bir genç zayıf bayanı ikna etmeye çalışan birini gördüm. Bebek var ortada kadın yanında bir de yüzü görünmeyen saçları gür olan bir erkek gördüm orta kilolarda bebeğin diğer yanında. Yani bir aile gibi görünüyorlar. Kuş, balık, kalp gördüm. Bir de sarıklı bir yaşlı erkek gördüm. Bu hoca mı bilmem.

Dur bakayım başka bir şey görebilecek miyim?

Geldim canım ağzına sağlık hemen senin falını yorumluyorum

Birine beddua ettiğini gördüm bi erkek bedduan tutuyor o kişi bi nebze pişmanlık yaşıyor ve sana çiçek uzatıyor fakat senin umrunda değil bir de yine biri sana kendini göstermeye çalışıyor sanki gel benimle herşeyi ardında bırak çok mutlu olucaz diyor sanki bir de çook büyük mutluluk gördüm biriyle ve bu mutluluğunu kıskanan istemeyen başka bir erkek ama bir zararı dokunamıyor mahkemelik bir işin var sanki 4 kişinin birbirine düştüğü bir mesele hakkında, alınan karar iki tarafı da pek memnun etmiyor gibi.. bu aralar araba alabilirsiniz görüşmeler yapılıyor fakat senin bundan sonradan haberin oluyor gibi patronunla bu aralar rahatsız olduğun durumlarla ilgili bir konuşma yapacaksın fakat patronun ortada konuşacak ne seni tutuyor ne diğerlerini

Bu kadar gördüm canım daha da görürsem yazarım

Biriyle sigara içtiği için tartışıyo musun? Hani yanımda içme gibisinden çok saçma bi yorum oldu yaw:KK70:

Sanki bi erkek bebek var ve karşındaki adama diyosun ki "içme şu zıkkımı çocuğum etkileniyooo":KK45:

Bir de cidden gördüm ama sanki sevdiğinle seni ayırmaya çalışan ik kişi var ikisi de ailelerinizden yani istemiyolar gibi ya da gözleri var fakat siz birlik olmuşsuuz bi amacınız var ona doğru emin adımlarla ilerliyosunuz

Tabakta yine erkek çocuğu gördüm lunaparkta aletlere biniyoo_O

Konya ya da aksaraylımısın sen?

Bi de Evin içinde sıkıntılı genç bi adam var yanakları şişkin gibi bi derdi var onun...

Cıdden hersey tuttuyo sıkıntı var oda eşimin skntsı var yanakları şişkindir braz :) sgrayı bnde esımde kullanyoruz ama ıcımden hep dıorum ya ıcımde cocuk warsa ve etklnyosa dye.. Esmn aılesnde benı kıskanp aramzı bozmaya calsan cok oldu hatta kuzenyle sac basa gırıstgım oldu.. Yalovada oturuyorum ama edrnelıyım bu arada canm cok yaklastnn bu arada bıde gecen ay ben fal baktrmstm kadın cok ıyı bakıodu dedıkı hıc beklemedgn bı ında hamıle kalcakan yakn bı zamanda dedı bu ay cok calıstık bakalm ınsalahh canm benm sagol yorumlarn ıcın cok mutlu ettın benım Canmmmmm

Cıdden hersey tuttuyo sıkıntı var oda eşimin skntsı var yanakları şişkindir braz :) sgrayı bnde esımde kullanyoruz ama ıcımden hep dıorum ya ıcımde cocuk warsa ve etklnyosa dye.. Esmn aılesnde benı kıskanp aramzı bozmaya calsan cok oldu hatta kuzenyle sac basa gırıstgım oldu.. Yalovada oturuyorum ama edrnelıyım bu arada canm cok yaklastnn bu arada bıde gecen ay ben fal baktrmstm kadın cok ıyı bakıodu dedıkı hıc beklemedgn bı ında hamıle kalcakan yakn bı zamanda dedı bu ay cok calıstık bakalm ınsalahh canm benm sagol yorumlarn ıcın cok mutlu ettın benım Canmmmmm

Ayy rica ederim canım sevindirik oldum burda:rolleyes: Mutlu olmana sevindim tutturabilmişim yaniii:KK74: Konyayı falan semazen gördüm ordan ilişkilendirdim ondan sordum canım:KK22:

Olsun sagol yınede arada boyle kahve ıctgmz zamanlar bu topıkte blusup yorumlarmzı paylasalım fala ınanma falsz kalma maksat muhabbet olsun :) :)

Olsun sagol yınede arada boyle kahve ıctgmz zamanlar bu topıkte blusup yorumlarmzı paylasalım fala ınanma falsz kalma maksat muhabbet olsun :) :)

Aynen:KK9: Burada buluşup arada fallaşalım canım sen de bu arada kendini biraz geliştirmeye çalış olur mu:KK16: Daha uzun yorumlarını bekliyorum:KK66:

Senden ogrenmem lazım benım Ogrettt banaaaa :KK15:

Ben de bilmiyorum ki canım bakınca öyle döküldüm sadece sanırım bu işin sırrı fazla kasmamak iyi-kötü ne geliyorsa söyleyivermek sen de böyle yapmaya çalış verebileceğim tek tavsiye bu:anneadayı:

O çocuktan uzak dur cinsellik düşkünü seni kullanmak istiyor ciddi ilişki yaşanacak bir tip değil aranızda mezhep farklılığı var mı? Sırf merakımdan soruyorum yanlış anlama, alevimisin? Alevi biri çıkmış tam o çocuğun arkasında sana çok kızgın hatta hırpalamış ya da hırpalayacak senin yaşlarında bir erkek var balık burcu onunla zıtlaşma ailede birine yaklaşan bir tehlike görüyorum hasta biri var mı? Bu kadar.

Back
X