Kahve falı bilen bakabilir mi?

Annen çok fedakar bir kadın eltisi ya da görümcesiyle sorunları var fakat zararları dokunmuyor anneni koruyan bişeyler var anaokulu çağında bir erkek çocuğun varmı bilmiyorum bu çocuk babasından çok çekiniyor sanki baba yüzünden kişiliği olumsuz yönde etkileniyor çocuğun.. Uzun zamandır beklediğin bir şey var tam ümidini kestiğin bir anda olumlu bir haber alacaksın bununla ilgili. Eşin sanırım yeni bir işle ilgili bazı girişimlerde bulunmak istiyor hatta başka bir şehirle ilgili de olabilir fakat senin için rahat değil işin tutacağından emin değilsin dediğin gibi de oluyor iş tepetaklak oluyor çok dua eden biri var bu kişinin duaları sayesinde eşin sanırsam hatalı yönlerini fark ediyor için oldukça sıkıntılı çıkmış hane içinde b ve e harflerini taşıyan biri var bu kişi etrafın laflarına çok kulak asıyor evin içindeki sorunların çoğu bundan kaynaklanıyor bir de ramazan bayramında çok istediğin bir şey olacak inşallah...
Benimkimi canım bu

Ay evet:KK70: Çok mu sallamasyon olmuş?
Yok canım bısuru fal varya ondan sorayım bir dedım.Ya bu dua eden her kimse her falımda çıkıyor.Biri seni koruyor falan diye yine öyle çıktı şaşırıyorum ve ınanıyorum buna.Yalnız annecim rahmetli olalı çok oldu sorunu kalmadı o yuzden kımseyle.Ama belkıde k.valıdem cıkmıstır onun sorunları var cunku gorumcesıyle..

Demekki ramazan ayında hamıle kalacagım :D Hadi inş ramazana da daha çok var galıba

Agzına saglık cnmgüzel bakmışsın valla :KK68:

Yok canım bısuru fal varya ondan sorayım bir dedım.Ya bu dua eden her kimse her falımda çıkıyor.Biri seni koruyor falan diye yine öyle çıktı şaşırıyorum ve ınanıyorum buna.Yalnız annecim rahmetli olalı çok oldu sorunu kalmadı o yuzden kımseyle.Ama belkıde k.valıdem cıkmıstır onun sorunları var cunku gorumcesıyle..

Demekki ramazan ayında hamıle kalacagım :D Hadi inş ramazana da daha çok var galıba

Agzına saglık cnmgüzel bakmışsın valla :KK68:

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun canım aklıma da geldi valla ama diğer türlü yorum yapmayı seçtim:) Çocuğun yok o zaman sanırım oraları iyi sallamışım demek:KK53: belki de bir oğlun olur hayırlısıyla:KK68:

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun canım aklıma da geldi valla ama diğer türlü yorum yapmayı seçtim:) Çocuğun yok o zaman sanırım oraları iyi sallamışım demek:KK53: belki de bir oğlun olur hayırlısıyla:KK68:
evet çocugumda yok bak yazmayı unutmuşum saglıklı olsunda erkekte olur kızda :)

P pinkpin çeyrek porsiyon sallama hakkımı kullandım ve yorumumu yazıyorum;
sıkıntıların var ama yavaş yavaş hepsini atıyorsun hepsini,
Deve gördüm sanki tepesinde kalp var gibime geldi anlamına baktım hemen zenginlik demekmiş ben bundan iki anlam çıkarırım ya zengin biri yolda geliyor ya da gönlü zengin biri yolda geliyor o_O
seç beğen al :KK37:

P pinkpin çeyrek porsiyon sallama hakkımı kullandım ve yorumumu yazıyorum;
sıkıntıların var ama yavaş yavaş hepsini atıyorsun hepsini,
Deve gördüm sanki tepesinde kalp var gibime geldi anlamına baktım hemen zenginlik demekmiş ben bundan iki anlam çıkarırım ya zengin biri yolda geliyor ya da gönlü zengin biri yolda geliyor o_O
seç beğen al :KK37:

Benim bir yerlere gidiyor olma gibi bir seçeneğim yok mu acaba :KK75:

Kavuşmaya çalıştığın biri var bu kadar :KK53: o kadarcık resme bu kadarcık yorum:KK45:
Tatlım başka resim yüklersen daha ayrıntılı yorum yapabilirim

bu yazdan kalma bi fotoğraf aslında çok etkilemişti beni kalpleri bol ve balık ucunda kalp var gibi gördüm ben meraktan sordum ama o kişiye kavuştum galiba :KK36:
Fincanda şekilmiş hani söylemeden edemıycem :)

Annemin çeyizinden bardak ve tek kaldı bende çok seviyorum kocamın evine giderken araklıcam inşallah :-)

bu yazdan kalma bi fotoğraf aslında çok etkilemişti beni kalpleri bol ve balık ucunda kalp var gibi gördüm ben meraktan sordum ama o kişiye kavuştum galiba :KK36:

Annemin çeyizinden bardak ve tek kaldı bende çok seviyorum kocamın evine giderken araklıcam inşallah :-)

Maşallah o zaman Allah ayırmasın :nazar:

2 deve gördüm sırtında yük ve gidiyo canım...içinde bir tarafında korkuların war diğer tarafnda kalbin çok temiz çıkmış...geçen gün senin falda tren gbi bişey gormuştum şimdi gene aynısını göruyorum sen kesın biyere gidiceksın. deniz otobusude olabilir bu...3kişi gördüm senın hakkında kötu duşunuo kafasnda plan yapıo......
bir kadın suratını gördum ve onun yanında erkek yuzune ellemiş...kadınında gözleri kapalı düşünür gbi...tabagında göz yaşı gördum . bide bı yolun war o yolda da balık war canım.. falını cok ınceledım ama bukdr görebildim............
banada bakarmısın rıca etsem

Back
X