Kahve falı bilen bakabilir mi?

onu farkttm bide bebk die sayikliosn demi:)kiz azcik daha zmn gcsin bari genç anne olcn da bz naplm:)
genç anne olmak ıstıyorum zngın olsam 10 bebek yaparm wala cocuk sewıorum ben cok ıyıde anlaşııorum lisedeyken 4 sne palyacoluk yaptm ben :)

Bende baktım falına ama felaket falcısı olcam galıba hep kötu cıkıyor benım baktıgım içimmi kötu acaba benım o_O
Buda benım yorumum

Düşücelerin var seninde 2 tane temiz yolun çıkmış düşüncen bununla ilgili olabilir ama yolar kapalı sanki gidemiyosun gibi.
Göz var üzerinde çogu faldada cıkar gerçi bu yined söyleyım dedim :)
T harfli birisi var baş harfı olabilir ismin içinde olabilir.Harfin yanındada agzı açık bir hayvan var hakkında bişey söyleyecek yada sana kızıcak olabilir.

Belirsizlikler var falında,şansında biraz kapanmış gibi duruyor.
Ejderha gibi bişey çıkmış önunde at yarım yüzükvar sanki.Kısmetle ilgili bir engel olabilir.Yalnız ejderha büyük ve haşmetli bu neyin engeliyse dikkat etmelisin.
canim agzna sağlık:)

canim agzna sağlık:)
Ne demek cnm.Sormuşsunya hayırlımı diye sen onu sorduktan sonra ben baktıgımı daha net yorumladım.Yarım yüzük ayrılıgı simgeler genelde ejderhada engel.Bir engel yüzünden ayrılık olucak diye düşündüm.,
Bu arada felaket tellalına çıkmasa bari adım :D

Ne demek cnm.Sormuşsunya hayırlımı diye sen onu sorduktan sonra ben baktıgımı daha net yorumladım.Yarım yüzük ayrılıgı simgeler genelde ejderhada engel.Bir engel yüzünden ayrılık olucak diye düşündüm.,
hahaa:)evett cok fenasin 7 senedir beraberm nolur bitmsinn:)

Şaka suka da sagol tatlim yorumun icin herseyin hyrlisi sende bna ic yolla bn kndmde oldugum bi gun bakcm

Şaka suka da sagol tatlim yorumun icin herseyin hyrlisi sende bna ic yolla bn kndmde oldugum bi gun bakcm
Yolarım canım sanada sayfaya yukledım gercı ama gece gece fal bakılması ıyı degıl derler.Baska bir zaman baktırcam sana mutlaka gun içinde :) Senınde yorumlarını merak edıyorum sanırım sen baya baya bılıyosun

Yolarım canım sanada sayfaya yukledım gercı ama gece gece fal bakılması ıyı degıl derler.Baska bir zaman baktırcam sana mutlaka gun içinde :) Senınde yorumlarını merak edıyorum sanırım sen baya baya bılıyosun
blmm ona sen karar verirsin:)sen ozele at ama olur mu burdan bkamiorm cnku sayfa degstkce fincna yognlsamiorm

Huhuu fal baktırılır fal baktırılır kimse varmıı :))

Back
X