alla alla kimmiş acep bilemedim
olabilirde şuan çıkaramadım cnm çok sağol ağzına sağlık2 çocuklu erkek olabilir.. öğretmen olabilir.. çocuk bakan biri olabilir.. anne olabilir.. annelik ablalık eden biri olabilir biri de mi yok :)
Falında en başta çok yoğun düşünceli olduğun gözüküyor,düşüncelerin yüzünden çok sıkmışsın kendini düşünmemeye çalış.alla alla kimmiş acep bilemedim
bana da bakar mısınız kızlar bende size bakabilirim
zaten hep bekliyoz bekleyelim bakalımFalında en başta çok yoğun düşünceli olduğun gözüküyor,düşüncelerin yüzünden çok sıkmışsın kendini düşünmemeye çalış.
T harfiyle ilgili birisinden bir haber alabilirsin seni mutlu edecek bir haber olucak bu.
Kükreyen bir aslan çıkmış falında,şuanda maddi olarak kötü bir dönemdesin sanırım eli açık birisinin desteğiyle bu dönemi atlatacaksın kısa zamanda.
Falındaki şekiller pek net değil bunu ben şanssız bir dönemindesin olarak yorumluyorum.
Senin hakkında kötülük düşünen bir kaç kişi çıkmış tedbirli olmalısın bunlara karşı.Ayrıcada kan bağın olan bir kadın var bundan gelecek bir haber seni ayrıca sevindirecek.
Dileğin var olacak fakat olması için biraz daha çaba sarfetmen gerekiyor.
teşekr ederm cnmçok titizsin her konuda.. evi pırıl pırıl olsun isterken yapamayınca dertleneceklerden.. herşey yolunda gitsin herkes için herşey iyi olsun istiyorsun ama biraz işler yolundan çıkınca tepe taklaksın.. herşeyi yönetmek idare etmek zorunda hissediyorsun.. ama bu çok yorucu.. bugüne dek yönetmişsin çoğu şeyi ama şimdi düşünüyorsun her zaman böyle olacak mı? yakında bi ödül bi kutlama var gibi.. d. günü yıldönümü ya da bir sınavı kazanmak gibi.. ciddi başarılısın ya da olacaksın.. çok güçlüsün.. olumluyu çekiyorsun kendine.. olumsuzluk küçücük bile olsa seni yıpratıyor çünkü.. seni mutlu etmek için birşey yapmaya çekinenler var.. çok ince eleyip sık dokuduğundan uzak duranlar.. kolay biri değilsin.. sorunsuz görünüyorsun ama korkutan bi yanın var..
Aleykümselam :)SelamınAleyküm
Bakıyorum canım bende seninkine :) Sende bana bakarsın :)bana da bakar mısınız kızlar bende size bakabilirim
Yok tanımadım,yeni üye gözüküyorsunTanıdınmı
Biraz uzak çekmişsin tam herşey belli olmuyor gördüğüm kadarını yazayım :)teşekr ederm cnm
sağol canım baktığın için :)içinde y harfi olan biriyle tanışacaksın canım. A gibi de R gibide bu kişiyi çok düşünüyorsun sen. ama cinsiyeti belli değil. kuşların var kuş nasiptir. bir de bir topluluğun içine giriceksin. düğün dernek toplantı artık neyse. güzel keyifli olacak senin için. bir bayanla birbirinize kenetlenmişsiniz bir şeyi bekliyorsunuz dua eder gibi durmuşlar. bu kadar bakabildim canım
fallaşmak isteyen var mı kızlar ?
kahve falı biliyorum cnm ya senBen isterim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?