bakıyoooooooommmmmmmm:)Kızlar buraya yukledıgım falım yetim kalmış.Kahve içemedim bugun ama musait olan varsa banada bakabilirmisiniz :)
Yeğenim canım o dogru,cezaevinde şuan 16 yasında dahaşişko bibalık göruyomm .. toplu bı sekılde yada ailecek biyere gıdıceksnz canm...dileğin gercekleşmiş istedgın bişey olmuş ....bir bayan yada kız arkdsın senın yanına gelmek istıyor sanırım..şehır dısında biri senı dusunuyor ve cok ozlemiş ve o kişi uzakta yalnız kalmış. ama aklındda sana gelmek duusncesı war.tek taş yuzuk gördum aboww =) bide sinsi biri war yakında dıkkatlı ol .... bide biri birinn karsısında diz çökmuş canım nedemek bilmııorum... ha bide deve gördum sıkıntılar ustunde ama sen gayet aşmışsın o sıkıntıları ve huzura erıceksın canm bukadrblackanqel90
nedemek canm ya ıns tek taş alır ya belkıde alır yaniiiii alırsa söyle heee benmkde gelıyo dogmgnum 3 müzde YAY burcuyuz yaaaYeğenim canım o dogru,cezaevinde şuan 16 yasında dahaBeni çok özlediğinide biliyorum baska sehırde.
Dogumgunum geliyor acaba benım adam bana tektasmı alcak ne dersin
Dileğim olmuşmuonu bulamadım.
Diz çöken kişi biri af dıleyecek sanırım benden :)
Çok teşekkur ederim kuzum agzına saglık
Toplu kutlama yaparız dimi burdanedemek canm ya ıns tek taş alır ya belkıde alır yaniiiii alırsa söyle heee benmkde gelıyo dogmgnum 3 müzde YAY burcuyuz yaaapinkpinde sanırım yaklasıo dogumgnu
Sagol canım adalet yok işte yapcak bişey yok :)yeğenıne uzuldum geçmiş olsun
bende beklıom bakalım ben eşime fener forması almıştım yenı sezounun çeyregı bozdurmustum.....Toplu kutlama yaparız dimi burda
Tektaş almasın ya 3 taşlılar daha güzel
Seninkidemi fenerlibende beklıom bakalım ben eşime fener forması almıştım yenı sezounun çeyregı bozdurmustum.....
bakalım o bana ne alacak :) :) :) :) :) :)
aynen zaten ne alıosam fenerle ılglı eskıden hep tsort kazak falan alıodum sevglyken soruodum niye gymıosun dıye unutuorum dıodu megersem ewlennce ogrendm benım aldıklarımı beğenmemiş hiç. zaten cok zevkli bi insanda degılımmSeninkidemi fenerliKurtarıcımız aslında takımlar bizim
haha en kestirme yol o zatenaynen zaten ne alıosam fenerle ılglı eskıden hep tsort kazak falan alıodum sevglyken soruodum niye gymıosun dıye unutuorum dıodu megersem ewlennce ogrendm benım aldıklarımı beğenmemiş hiç. zaten cok zevkli bi insanda degılımmkendıme bıle guzel eşya bulamam..oyuzdn karar verdm ne alırsam fenerle ılgılı artık
erkekler pek begenmez oyle seylerı hele fanatık fenerlyse ben hedıyesını verınce bana demıstıkı cok fena gozume gırdın dedı hahahahhahahaha en kestirme yol o zatenGeçen yıl kitap yaptırtmıştım çok fazla hosuna gittiğini söyleyemem ama benım hosuma gıtmıstı ya yeter
bu sene için bende öyle yapayım bari yineerkekler pek begenmez oyle seylerı hele fanatık fenerlyse ben hedıyesını verınce bana demıstıkı cok fena gozume gırdın dedı hahahahhaha
aynen wala zaten her sene yenı forma cıkartıyolar her sne forma alalım bosverbu sene için bende öyle yapayım bari yineValla insan almaya sıkılıyor dimi onlar bıkmıyor fb olsun yeter
Canim anladigim kadariyla hayatinda cok sorun goremedim sadece birseye odaklanmissin onun icin boyle bi yurek bakartmissin. Bir erkek bir kadin kafa kafaya çıkmış varsa biri oyle haberlesmeniz konusu . Erkegin kafasinds bir k harfi var . Bu kendi isminde soyisminde yada karsidaki insanda olabilir. Bilemiyorum ilişkin varmi yokmu fakat sen ne olursa olsun kendinde tek olarak bi kuvvetlenme yasayacaksin. Birde cok dedikodu sezdim cevrende .. bu kadar :)Eki Görüntüle 1313866 Eki Görüntüle 1313867 Eki Görüntüle 1313868 Eki Görüntüle 1313869 Eki Görüntüle 1313870 bilen arkadaslar yorumlayablirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?