- 27 Şubat 2013
- 6.232
- 15.037
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rica ederim :)çok teşekkür ederim sana da pinkpin![]()
Canım, ben senin falında ummadığın birinden yardım alacağını gördüm. Sadece bunu gördüm. Kusura bakma. Şu an kendimi pek veremiyorum yorumlamak için..
Biri eski oturduğum yerdeki komşumun köpeğiydi fakat annemle yeni evimize taşınınca beni takip etmiş buraya yerleşti resmen ev sahibimiz istemiyo diye göndermeye çalıştık kaç defa gitmiyor şu an ev sahibimiz yok rahatça bakıyoruz komşu da biliyo burda olduğunu fakat arayıp sorduğu yok.. Diğeride iki yan komşumuzun köpeği fakat köpek onlardan çok bizde :) Gİtmiyor gitmiyor bi yere çıkayım ikisi de takip ediyor karşımdan biri bana doğru yürüsün beni arkalarına alıp o kişiye havlamaya başlıyolar habire kafalarını patilerini üstüme koyup öylece duruyolar.. fedailerim onlar benim![]()
Bunlar da benden :)
Bakıyorum canım ben iki kişiye baktım amma seninki onlardan biri miydi bir bakayımSen bana bakmışmıydın canm... ayrca yorumluyorum şimdi falını
bukdr yorumlayabildim canmbiri çok kızgın agzından alevler cıkartmış.. bide öpüşen bir çift gördümbide birinden haber almış havaya uçmuşsun yda ucucaksın sevınçten kanatlar gördüm çunkı....bide 2 kısmet war sanki ama sen istemıyosun :SSS
evett 2si cunkı falda 2 kopekyanyanaydı ALLAH allah dedim cok saskınım wala nasıl gördüm bilmiyorum
Valla sen daha 2. günde aştın kendini maşallah![]()
Kızlar yorumlarsanız çoooookkk sevinirim :)))
Kızlar yorumlarsanız çoooookkk sevinirim :)))
önce sen sonra ben :)
Varsa falın sallayabilirim canımönce sen sonra ben :)
Çok sağol canım, evet c harfi var yaza başlangıçta vardı ama benden haber beklediğini sanmıyorumCeketini alıp fırlayıp giden bi adam var çok sinirli görünüyor bu yaz tatile gittin mi bilmiyorum ama sanki orda tanıştığın birinin aklında kalmışsın seni düşünüyor. Bir kadına karşı eline büyük bi koz geçiyor uzun zamandır beklediğin birşey sanki. Kocaman da bir balığın var. Bir de seni seven bir erkek var fakat senin onda gönlün yok gibi. İsminin içinde c harfi olan biri var senden bir haber bekliyor bir de ailen mi arkadaşların mı bilmiyorum ama anlaşmazlıklar yaşadığın iki kişi var biri kadın biri erkek sürekli onlara karşı mücadele halindesin sanki
Bu kadar yorumlayabildim..
B byzrn
Canım senin falında en başta hanede olan bir bayanla arandaki soguklugu gordum. Akrabalardan biriyle bir problemin var daha doğrusu onun problemi var. Sorunlu birine benziyor. Ancak çekirdek ailede değil bu kadın. Ama senin çekirdek ailende güzel bir mutluluk var. Çok fazla takılma derim arkadan konuşulanlara. Hayatında şuan pek bir sorun yok gibi, yani varsa da sen pek fazla takılmıyorsun çunku seni mutlu eden şeyler olumsuz olan şeylerden daha fazla. :)
bukadarmı olur.. o haneden olmayan cadoloz kız gecenlerde perdelerimi begenmemiş dedikodu yapmış falan onun yuzunden sırf perdemi kumaş boyasyla boyucam ama okdr takmıorum onuu onceden cok takıodum anneme gdip orospu falan bile dedi eşim beni hep kolladı zamannda ewlendkten snra suratnı pek gormemeye basladım ama benım kendı kuzenımı bile elimden aldı resmen oyzdn ne arkdsm nde kız akrbamla muhabbettm yok . SAGL RESMEN İÇİMİ OKUMUŞSUN :) BENM SUAN baska bi hedefim war ona yognlasıorum dertleri skntları takmıorum :) sagol muah yorumn ıcın...B byzrn
Canım senin falında en başta hanede olan bir bayanla arandaki soguklugu gordum. Akrabalardan biriyle bir problemin var daha doğrusu onun problemi var. Sorunlu birine benziyor. Ancak çekirdek ailede değil bu kadın. Ama senin çekirdek ailende güzel bir mutluluk var. Çok fazla takılma derim arkadan konuşulanlara. Hayatında şuan pek bir sorun yok gibi, yani varsa da sen pek fazla takılmıyorsun çunku seni mutlu eden şeyler olumsuz olan şeylerden daha fazla. :)