- 30 Kasım 2009
- 1.155
- 68
- 363
Şimdi tam çıkaramadım ama gür saçlı kötü insanlar çok. Misal kaynanamdogruluk payı warmı bari :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi tam çıkaramadım ama gür saçlı kötü insanlar çok. Misal kaynanamdogruluk payı warmı bari :)
amin canım:)Allah gönlüne göre versin![]()
sivri burunlumu cadı gbi deŞimdi tam çıkaramadım ama gür saçlı kötü insanlar çok. Misal kaynanam![]()
sivri burunlumu cadı gbi de![]()
hahaha cok guldum ya cidden peki süslümü bu kadın süslü gbi gordumdeYok canım, büyük burunlu. Cadı olduğu kesin. Yeşil iri gözlüsünden![]()
Ay anam boynum agrıdı bunu gördum ılk bunda denedım kendımı.Tektek ındırıp yakınlastırıp baktım hepsıne.Ya ama sanırım bu kahvenın telvesı cok fazla çunku hep kara kara cıkmıs hersey :) İşte nacızane yorumum :
hahaha cok guldum ya cidden peki süslümü bu kadın süslü gbi gordumde
sagol canım yorumun ııcn teskkur ettim. ayrca bana fal bakarken çok çabaldgn içinde kendimi değerli hissettim sağol sen bebek göremedın heralde falda :'(Ay anam boynum agrıdı bunu gördum ılk bunda denedım kendımı.Tektek ındırıp yakınlastırıp baktım hepsıne.Ya ama sanırım bu kahvenın telvesı cok fazla çunku hep kara kara cıkmıs hersey :) İşte nacızane yorumum :
kötü bir haber alabilirsin yada bu adak falanda olabilir başını öne eğmiş kanatları kapalı bir horoz çıkmış.Bunu net anlayamadım :)
Bir kadın var saçları kürek kemiğinden aşagıda düz ve uçları ince.Poposu biraz dışarı çıkmış bir kadın bişey yapıyor iyi bişey değil ama ne yaptıgını bilemiyorum.Dedikodu olabilir agzından bişeyler çıkıyor sanki.Harf olarakta tek bacagı olmayan m harfı yada y harfı gıbı yarım bir harf çıkmış tam belli değil.
Kahvenin telvesinin bollugundanmı yoksa sıkıntıdanmı bilmiyorum sıkıntılı çıkmış geldi bana biraz.
3 tanede yolun var yolar açık.
Biraz kalabalık var böyle sıra sıra biyere gıdıyor gıbıler.
Boynu bükük böyle uzun bir elbise gibi pardesu gibi bişeyi olan biraz boylu birisi çıkmış çok kara kara düşünüyor, çok üzgün desteğe ihtiyacı var gibi.
Tabaktada şehir dışından birisi gelıcek yada gelmeye niyetlenmiş
Birde dedıgım o boynu bukuk kadına cok takıldım ben tamda çözemedım cunku resımdede ısaretledım onu benzettım Eki Görüntüle 1301489
hahahahahhaa butun kaynanalar aynı DESENEyok anam çarşaflı, ama kıskanç.
Ay anam boynum agrıdı bunu gördum ılk bunda denedım kendımı.Tektek ındırıp yakınlastırıp baktım hepsıne.Ya ama sanırım bu kahvenın telvesı cok fazla çunku hep kara kara cıkmıs hersey :) İşte nacızane yorumum :
kötü bir haber alabilirsin yada bu adak falanda olabilir başını öne eğmiş kanatları kapalı bir horoz çıkmış.Bunu net anlayamadım :)
Bir kadın var saçları kürek kemiğinden aşagıda düz ve uçları ince.Poposu biraz dışarı çıkmış bir kadın bişey yapıyor iyi bişey değil ama ne yaptıgını bilemiyorum.Dedikodu olabilir agzından bişeyler çıkıyor sanki.Harf olarakta tek bacagı olmayan m harfı yada y harfı gıbı yarım bir harf çıkmış tam belli değil.
Kahvenin telvesinin bollugundanmı yoksa sıkıntıdanmı bilmiyorum sıkıntılı çıkmış geldi bana biraz.
3 tanede yolun var yolar açık.
Biraz kalabalık var böyle sıra sıra biyere gıdıyor gıbıler.
Boynu bükük böyle uzun bir elbise gibi pardesu gibi bişeyi olan biraz boylu birisi çıkmış çok kara kara düşünüyor, çok üzgün desteğe ihtiyacı var gibi.
Tabaktada şehir dışından birisi gelıcek yada gelmeye niyetlenmiş
Birde dedıgım o boynu bukuk kadına cok takıldım ben tamda çözemedım cunku resımdede ısaretledım onu benzettım Eki Görüntüle 1301489
tutmuşmu onu bılmıyorum ama
fal analizi olmuş resmen süpersinBana da abakabilirmisin? Ben de sana bakarım ni dirsin?
o kadın kımkı cok merak ettım ben onu :) Tutturduysam ne mutlu banatuttu tuttu kız afern güzel baktn :):):):)
Valla görmedım canım bebek hiç sende ben gibi bebek istiyorsun sanırsam :)sagol canım yorumun ııcn teskkur ettim. ayrca bana fal bakarken çok çabaldgn içinde kendimi değerli hissettim sağol sen bebek göremedın heralde falda :'(
o kadın olan teyzem bana iftra atmıştı akrabalarn önunde bende yalanını ortaya cıkardım benı hepkıskanır süreklı kendı kızı esrar keşle ewlendi diye.. benım eşimi hep kotulediler babama neler neler soylediler.... hep arkmdan orospu deme peşindeler hepsi . ama agzlarnn paynı vericem hepsınıno kadın kımkı cok merak ettım ben onu :) Tutturduysam ne mutlu bana![]()
iwit :-/ 5 aydırValla görmedım canım bebek hiç sende ben gibi bebek istiyorsun sanırsam :)