Kahve falı bilen bakabilir mi?

Evet teyzesiymiş hatta kadın . İnş canım biran önce gelir seni sevindirir.Banda geçen yıl bir arkadasım 2015 de hamıle kalıcaksın sen ilki kız sonrada erkek olcak demişti.2015 e 1 ay kaldı olmazsa paralıycam onu :KK53::KK53:

kız cocugumu beklıorum dediği... C cocugumm bundan bahsediyo :DDDDDDDDDDDDDDDDDD

:KK70::KK70: Allah hepimizin gönlüne göre versin kızlar hepimize hayırlı birer bebek :KK46::KK46::KK46:

kizlar pinkinge baktim bgn enerjim dsuk hpnz brdasnz buraya atym dedim ftlari bna bişeyler sallarmsnz bn kndme bakamiorm alamiorm hislrmi bgn bakamm bna bakana ama ertesi gun net bakarm soz:)
IMG-20141110-WA0005.webp
IMG-20141110-WA0004.webp
IMG-20141110-WA0003.webp
IMG-20141110-WA0002.webp
IMG-20141110-WA0001.webp

kizlar pinkinge baktim bgn enerjim dsuk hpnz brdasnz buraya atym dedim ftlari bna bişeyler sallarmsnz bn kndme bakamiorm alamiorm hislrmi bgn bakamm bna bakana ama ertesi gun net bakarm soz:)Eki Görüntüle 1301583 Eki Görüntüle 1301584 Eki Görüntüle 1301585 Eki Görüntüle 1301586 Eki Görüntüle 1301587

Ankarayla bi alakan var mı tatlım? Bir erkek var sevgilin sanırım bir anahtarı tamamlamaya çalışıyor çok az kalmış tamamlamak üzere. O da senin gibi hisleri çok kuvvetli biri mi? Uzun boylu çıkmış.

Bu aralar çok seyahat etmen gerekebilir sanki çok uzak olmayan ama yakın da olmayan yerlere gidip gelme durumların var.

Bir kadın var çok yakınında biri söylediği herşey ok gibi batıyor sana yani kadın bilerek irrite edici konşuuyor sinsi bir kadın bu yanında da bir erkek var ona kızıyor ama kadının umru değil bu kadın senden pek hoşlanmıyor ama o adam kadının önüne öyle bir set çekmiş ki zarar veremiyor.

İsminin içinde ç harfi olan biri var birine çok ihtiyacı olan birşey götürüyor

Canım falın biraz sıkıntılı ama sonucu çok büyük ferahlık ve mutluluk, senin gibi olamam ama bu kadar görebildim..

Rabbim gönlüne göre versin

Ankarayla bi alakan var mı tatlım? Bir erkek var sevgilin sanırım bir anahtarı tamamlamaya çalışıyor çok az kalmış tamamlamak üzere. O da senin gibi hisleri çok kuvvetli biri mi? Uzun boylu çıkmış.

Bu aralar çok seyahat etmen gerekebilir sanki çok uzak olmayan ama yakın da olmayan yerlere gidip gelme durumların var.

Bir kadın var çok yakınında biri söylediği herşey ok gibi batıyor sana yani kadın bilerek irrite edici konşuuyor sinsi bir kadın bu yanında da bir erkek var ona kızıyor ama kadının umru değil bu kadın senden pek hoşlanmıyor ama o adam kadının önüne öyle bir set çekmiş ki zarar veremiyor.

İsminin içinde ç harfi olan biri var birine çok ihtiyacı olan birşey götürüyor

Canım falın biraz sıkıntılı ama sonucu çok büyük ferahlık ve mutluluk, senin gibi olamam ama bu kadar görebildim..

Rabbim gönlüne göre versin
yo cok iyi baktin agzna saglik evlilik grunuo mu onunla peki

Back
X