Kahve falı bilen bakabilir mi?

:)yok kiz takiliorm ole zaten daha zmnm var bu çocukla olmsni istiyorum ben ama kndmi gremiorm o yüzden sordum

Sen yanlış anlama o önemli :KK53: Dediğim gibi yarın fırsatın olursa kahve iç fincanı yolla saatlerce yoğunlaşmak istiyorum o derece :KK45:

Ankarayla bi alakan var mı tatlım? Bir erkek var sevgilin sanırım bir anahtarı tamamlamaya çalışıyor çok az kalmış tamamlamak üzere. O da senin gibi hisleri çok kuvvetli biri mi? Uzun boylu çıkmış.

Bu aralar çok seyahat etmen gerekebilir sanki çok uzak olmayan ama yakın da olmayan yerlere gidip gelme durumların var.

Bir kadın var çok yakınında biri söylediği herşey ok gibi batıyor sana yani kadın bilerek irrite edici konşuuyor sinsi bir kadın bu yanında da bir erkek var ona kızıyor ama kadının umru değil bu kadın senden pek hoşlanmıyor ama o adam kadının önüne öyle bir set çekmiş ki zarar veremiyor.

İsminin içinde ç harfi olan biri var birine çok ihtiyacı olan birşey götürüyor

Canım falın biraz sıkıntılı ama sonucu çok büyük ferahlık ve mutluluk, senin gibi olamam ama bu kadar görebildim..

Rabbim gönlüne göre versin
pki bsey sorucam o nasıl hayrli mi sence

oha ankarayla alakan warmı dedi yuh beeeeeeeeeeeeee helal olsun

aa sen demişsin pardon canm karstrdım :D :D :D : D :D cocugum'' sen bana nzmn bakcan tarh verde hazrlym kendımı şimdidn

Bende baktım falına ama felaket falcısı olcam galıba hep kötu cıkıyor benım baktıgım içimmi kötu acaba benım o_O
Buda benım yorumum

Düşücelerin var seninde 2 tane temiz yolun çıkmış düşüncen bununla ilgili olabilir ama yolar kapalı sanki gidemiyosun gibi.
Göz var üzerinde çogu faldada cıkar gerçi bu yined söyleyım dedim :)
T harfli birisi var baş harfı olabilir ismin içinde olabilir.Harfin yanındada agzı açık bir hayvan var hakkında bişey söyleyecek yada sana kızıcak olabilir.

Belirsizlikler var falında,şansında biraz kapanmış gibi duruyor.
Ejderha gibi bişey çıkmış önunde at yarım yüzükvar sanki.Kısmetle ilgili bir engel olabilir.Yalnız ejderha büyük ve haşmetli bu neyin engeliyse dikkat etmelisin.

Ya bu kişi ankaradamı yaşıyo? ve çerkez falan mı? yani göçmenlik varmı? İsminin içinde L harfi var mı? Ya bak siz evleneceksiniz gibi gördüm ama bu adamda hoşuma gitmeyen bişeyler var şu an adını koyamıyorun yarın mutlaka bir falını gönder çok daha detaylı bakayım canım

Ya bu kişi ankaradamı yaşıyo? ve çerkez falan mı? yani göçmenlik varmı? İsminin içinde L harfi var mı? Ya bak siz evleneceksiniz gibi gördüm ama bu adamda hoşuma gitmeyen bişeyler var şu an adını koyamıyorun yarın mutlaka bir falını gönder çok daha detaylı bakayım canım
evet tatlim ankarali bilemiorm blirszlikler vr bndede ama evliligi bununla istiorm yarin bak baklm bi sen ne grcksn

Back
X