Kahve falı bilen bakabilir mi?

Atasım geldi, baya inceledim uzun sürdü ama yorumlama pek yok, ne gördüysem :KK48:
Öncelikle bir sürü laf var, küçük küçük harfler var zaten, yer yer kalp, ay yıldız, mum alevi gibi şekiller gördüm.
İki aşamalı bir olay var sanki.
Düşünceli bir adam var ayakta duruyor, yapılı gibi. Sanki daha önce de çıkmıştı.
Ben farklı bir yerde kalp gördüm, o adamın kafasının üstünde de bir el var ve o elde bir ok, kalbi hedef almış, bir girişimi olacak sanki ya da düşünüyor. Bir de E harfi var.
İki yol var aynı yere çıkan.
Diz çöküp dua eden biri var zayıf düşmüş.
Bir konuda yükselecek bir bayan var, üstünde de uçan bir kuş.
Bir gül gördüm :))
Biri var zayıf çok yük taşıyor, dua edendir belki.
2-4-2 sayılarını gördüm :KK53:
Kısa boylu toplu biri var yatan.
Bir de Alaaddin'in sihirli lambası gibi bir şey var ona benzettim cidden, küçük bir engel ortadan kalkacak sanki bir anda : )
Tabakta ufak bir para girişi gördüm, yani öyle yordum :)

Tam bir atmasyon : ))

Teşekkür ederim yorumunuz için :) Valla gayet güzel bakmışsınız belkide şu okla kalbe hedef almış adam şuan plan yapıyor olabilir ama bilemeyiz tabii:) Şu alaaddinin sihirli lambası daha 3 gün önce yine çıktı bir dileğim mi olacak nedir.. Ağzınıza sağlık :)

Teşekkür ederim yorumunuz için :) Valla gayet güzel bakmışsınız belkide şu okla kalbe hedef almış adam şuan plan yapıyor olabilir ama bilemeyiz tabii:) Şu alaaddinin sihirli lambası daha 3 gün önce yine çıktı bir dileğim mi olacak nedir.. Ağzınıza sağlık :)

Rica ettim : ) Bir tabloyu süzer gibi baktım uzun uzun :KK48:
E harfi var mı o kişide merak ettim :KK53:
Gerçekten mi? Benim gördüğümde üstünde küçük açılmış bir kilit vardı sanki küçük bir engel kalkacakmış gibi geldi..
Hayırlısı olsun inşallah :)

Rica ettim : ) Bir tabloyu süzer gibi baktım uzun uzun :KK48:
E harfi var mı o kişide merak ettim :KK53:
Gerçekten mi? Benim gördüğümde üstünde küçük açılmış bir kilit vardı sanki küçük bir engel kalkacakmış gibi geldi..
Hayırlısı olsun inşallah :)
Hahaaa canım ya çok hızlısın o ok şuan itibariyle geldi :) isminin içinde de E var:) Fastfal mübarek :KK48:

Blackangel sen birsey yazmiyacak misin fincan goruntulerim icin?:KK61:
Sıradaki falım sevenlere gelsin :D

Falında bir aslan çıkmış sanki.Yaşayacagın bazı olaylar olabilir bunlara karşı dikkatli ol ve azmini yitirme.
orta boylarda göbekli bir erkek çıkmış aslanın hemen altında.Bu kişiden güç alıyorsun sanırım.
Yakın bir zamanda üstündeki yükler hafiflicek rahatlayacaksın.
iki kişinin tartışmasına şahit oluyorsun ve arada kalıyorsun.
Gelmesine hayli vakit olan kötü bir haberin çıkmış.Tavuk oturmuş bekliyor gelmek için.
Mal kaybın gözukuyor,hırsızlık gibi bır durumla karşılaşabilirsin ve bu kişi iyi olarak bildiğin birisi.Çünkü fare bembeyaz çıkmış.

Tam göz gezdiriyordum bir deneyim diye yazdınız, ama çok yakın ve bulanık geldi :KK43:
Ben kendime inanmıyorum hiç, ama maksat eğlence birazda, deneyim dedim :KK53:
Sanki büyükçe bir fare var(yine kötü bir hayvan çıktıo_O), önünde de bir fidan var gibi, yeni bir başlangıç gibi bir şey güzel bir olay ama bu gözünü dikmiş sanki.
Bir arada 3, 2 sayıları, T harfi ve tam yanında da bir kalp gördüm.
Aşamalı bir durum var sanki T harfiyle ilgili, küçük bir karmaşa gibi çok önemli olmayacak sanki.
Bir kaç yerde A harfi ve yine 3 gördüm.
Bir adam var orta boylu gibi bir şeyi düzeltmeye mi yoksa kaldırmaya mı çalışıyor çözemedim, bir zorlanma var arkasında da bir bayan ve bir kalp, destekçi diye yorasım geldi. Sonra biraz sıkıntı var gibi.
Hanede bir göz aydını var. Hane dışında bir kapalı bayan dizlerinin üstünde oturmuş dua ediyor gibi(bu da klasik oldu ama öyle benzettim:KK53:), pek yaşlı gibi gelmedi ya da göstermiyor.

Tam göz gezdiriyordum bir deneyim diye yazdınız, ama çok yakın ve bulanık geldi :KK43:
Ben kendime inanmıyorum hiç, ama maksat eğlence birazda, deneyim dedim :KK53:
Sanki büyükçe bir fare var(yine kötü bir hayvan çıktıo_O), önünde de bir fidan var gibi, yeni bir başlangıç gibi bir şey güzel bir olay ama bu gözünü dikmiş sanki.
Bir arada 3, 2 sayıları, T harfi ve tam yanında da bir kalp gördüm.
Aşamalı bir durum var sanki T harfiyle ilgili, küçük bir karmaşa gibi çok önemli olmayacak sanki.
Bir kaç yerde A harfi ve yine 3 gördüm.
Bir adam var orta boylu gibi bir şeyi düzeltmeye mi yoksa kaldırmaya mı çalışıyor çözemedim, bir zorlanma var arkasında da bir bayan ve bir kalp, destekçi diye yorasım geldi. Sonra biraz sıkıntı var gibi.
Hanede bir göz aydını var. Hane dışında bir kapalı bayan dizlerinin üstünde oturmuş dua ediyor gibi(bu da klasik oldu ama öyle benzettim:KK53:), pek yaşlı gibi gelmedi ya da göstermiyor.
fare hırsızlık demek :( yeni bişey alacagım omu çalınacak acaba :(
t harfi kimki acaba kalpli t birde :)
Duacım sagolsun hep cıkıyor :)
Güzel bakıyorsun canım sende agzına saglık valla şaştım dogrusu sanada

fare hırsızlık demek :KK43: yeni bişey alacagım omu çalınacak acaba :KK43:
t harfi kimki acaba kalpli t birde :)
Duacım sagolsun hep cıkıyor :)
Güzel bakıyorsun canım sende agzına saglık valla şaştım dogrusu sanada

Kendimce denedim, teşekkür ettim :)
Ay Allah korusun felaket tellalı gibi oldum ikidir :)
Bilmem ki, işaretledim aşağıda, direkt gördüm T yi : )
IMG_6050.webp

Back
X