- 16 Nisan 2013
- 2.973
- 1.379
- 248
evett erkek bebek düşman harflerı hepsı tutuyor biliyorsun sende baya :)rica ederim. tutturdum mu bişiler![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evett erkek bebek düşman harflerı hepsı tutuyor biliyorsun sende baya :)rica ederim. tutturdum mu bişiler![]()
bu kimin yorumukiben yakın zamanda alacagın bır ıyı bır kotu haber goruyorum ama bu ıyı habere oyle sevıneceksın kı kotu haberı onemsemıceksın bıle . sıkıntılar ıcınde bogulan bır erkek goruyorum bıraz zayıf kısa saclı gıbı orta boylarda aileni uzaktan izleyen kilolu seytani bır kadın goruyorum ona dıkkat etmelısın bekledığın bır haber gelıcek ve umdugun gıbı olucak ıstedıgın sey senın ıcın dua eden bır kadın goruyorum ama sen onun kalbını kırmıssın gıbı gorunuyor eger boyle bırsey varsa da af dilemelisin cunku sana cok deger veren bı
benım yorumum ısmım gorunmuyor mu? sitede yeniyim kullanmayi pek bildigim soylenemez![]()
Kim için yorumladınızki onu sormuştum ben :)benım yorumum ısmım gorunmuyor mu? sitede yeniyim kullanmayi pek bildigim soylenemez![]()
pinkpin diye birinin falini yorumladim inanin kullanmayi pek bilemiyorumYok hangi falı yorumladınız :)
Basit aslında gire gire alışıyor insan nerden ne olduguna :) o şuan online degıl sanırımpinkpin diye birinin falini yorumladim inanin kullanmayi pek bilemiyorum![]()
bir erkek ve bir kız var. erkek olan iri kalıplı kız olan daha minyon. kıza elinde bir şey veriyor ama ne bilmiyorum. bu erkek olan şahsın sırtında bir kadın var dua ediyor onun için. ama bu iki kişiye sırtı dönük.Hem ilk acemiliğimi attım şansım azalmış olabilir
:)
Eki Görüntüle 1304482 Eki Görüntüle 1304483 Eki Görüntüle 1304484 Eki Görüntüle 1304485 Eki Görüntüle 1304486 Eki Görüntüle 1304487
siz nasil goruyosunuz yorumu :/ alisirim herhaldeBasit aslında gire gire alışıyor insan nerden ne olduguna :) o şuan online degıl sanırım
bir erkek ve bir kız var. erkek olan iri kalıplı kız olan daha minyon. kıza elinde bir şey veriyor ama ne bilmiyorum. bu erkek olan şahsın sırtında bir kadın var dua ediyor onun için. ama bu iki kişiye sırtı dönük.
çok düşüncelisin. hatta bir uçurmun mu desem bir yol ayrımının mı desem çok yakınındasın. bir karar vermen gerekiyor. zamanın daralmış. düşündüğün şey her neyse baya zorda bırakıyor seni ama kurtulacaksın. dostunu ve düşmanını iyi gözlemle.
ismin gözukuyor benımkını nasıl göruyorsan o şekilde göruyorum bende :)siz nasil goruyosunuz yorumu :/ alisirim herhalde
konuyla ilgisi yok ama bende gri sac asigiyim :)Teşekkür ederim :)
Allah allah kim ki o erkek
Evet çok düşünüyorum ve bu yol ayrımı işle ilgilidir diye düşünmekteyim.. Birine danıştıktan sonra başvuru yapmayı düşünüyorum bir işe, başvuru konusunda kararsız değilim ama iş mi zorlayacak ki olursa.
Ah o son dediğinizi keşke tam yapabilsem, bunu düşünmek, tartmak en sıkıcı ve yorucu şey...![]()
tamam anladım bırsey sorabılır mıyım odul geldı dıye bıldırım yazıyor ne ıse yarıyor kı bu oduller onu anlayamadımismin gözukuyor benımkını nasıl göruyorsan o şekilde göruyorum bende :)
Tam bilmiyorum ama level atlamak gibi birşey sanırım.Mesajların begenıldıkçe ödul geliyor.Profıl resmının altında yazıyor ödul puanıtamam anladım bırsey sorabılır mıyım odul geldı dıye bıldırım yazıyor ne ıse yarıyor kı bu oduller onu anlayamadım
konuyla ilgisi yok ama bende gri sac asigiyim :)
bencede kız guzel bu sac yaslı gösteriyor ama cesaret ısı tabıkı:)Görüntüyü daha çok tarz, renkler ve estetik anlamda beğendim, kıza da yakışmış gerçekten :)
aaa sımdı gordum cok tesekkurlerTam bilmiyorum ama level atlamak gibi birşey sanırım.Mesajların begenıldıkçe ödul geliyor.Profıl resmının altında yazıyor ödul puanı
bencede kız guzel bu sac yaslı gösteriyor ama cesaret ısı tabıkı:)