- 23 Mayıs 2013
- 6.283
- 2.955
- 248
- 34
ekledim canımbir anne ve bebek var fincanında başında da melek kanadı var. çok yorumlanacak bir şeyi kalmamış umarım dileğin gerçekleşir. başka bir tane daha iç fincanı falanda ekle cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ekledim canımbir anne ve bebek var fincanında başında da melek kanadı var. çok yorumlanacak bir şeyi kalmamış umarım dileğin gerçekleşir. başka bir tane daha iç fincanı falanda ekle cnm
canım yine bir bebeğin var tabağında. yanında kuşun da var şans getirecek bu bebek. ama sanırım bu bebek mevzu ile ilgili arkanızdan konuşan çok kişi olmuş yada hala var. bir de çevrende çok nankör biri var kabak gibi çıkmış fincanında..ekledim canım
evli misin bilmiyorum ama tek taş görünüyor hemde baya yakın zamanda. tektaşın hemen yanında da deven var. hemde çok net. yakın zamanda iş teklifi alabilirsin. tektaşla devenin arasında kalbin var. belkide yeni gireceğin işte tanşacağın biri. bilemiyorum. 4 tane yolun var ama yolların hepsi aynı noktaya çıkıyor daha doğrusu ilk seçeceğin yol diğer yollarınla kesişiyor. bir kız ve bir oğlan ağız ağıza vermiş konuşuyor kız kısa saçlı biri, hemde genç. tabağında dikkat edersen yine aynı kız var. diz çkömüş oturuyor elindede kitap var.
ben yakın zamanda alacagın bır ıyı bır kotu haber goruyorum ama bu ıyı habere oyle sevıneceksın kı kotu haberı onemsemıceksın bıle . sıkıntılar ıcınde bogulan bır erkek goruyorum bıraz zayıf kısa saclı gıbı orta boylarda aileni uzaktan izleyen kilolu seytani bır kadın goruyorum ona dıkkat etmelısın bekledığın bır haber gelıcek ve umdugun gıbı olucak ıstedıgın sey senın ıcın dua eden bır kadın goruyorum ama sen onun kalbını kırmıssın gıbı gorunuyor eger boyle bırsey varsa da af dilemelisin cunku sana cok deger veren bı
Bildirim yagıyor üstümeTeşekkürler yorumun için sen de başka yönlerden tutturmuşsun maşallah kk nın kadınlarının hepsi birer nostradamus![]()
Bildirim yagıyor üstümeHoşgeldin canım nasılsın bugun ?
İyiyim bende sayfamı yenileyince şaşırdım :) Ay dedim ne guzel puanım artıyorHoşbuldum canım içgüveysinden halliceyimBonkörlüğüm tuttu kk nın yetenekli hatunlarını beğeniye boğasım geldi
sen nasılsın?
Öylemii dur kız hemen yapıp içiyorum kahveminedense bi enerji geldi içimden bi ses FAL bak diyo![]()
tam bilmiorum ama biraz saçmalıcam hadı at bakalım beklıomÖylemii dur kız hemen yapıp içiyorum kahvemi![]()
Bizde atıyoruz zaten sogusunda içip kapıcam hementam bilmiorum ama biraz saçmalıcam hadı at bakalım beklıom![]()
atmasyona dewamBizde atıyoruz zaten sogusunda içip kapıcam hemen![]()
Teşekkürler yorumun için sen de başka yönlerden tutturmuşsun maşallah kk nın kadınlarının hepsi birer nostradamus![]()
İyiyim bende sayfamı yenileyince şaşırdım :) Ay dedim ne guzel puanım artıyor![]()
ortaya atlamış gibi olabilirim ama bu ara baya içimden geliyo nedense : D