- 18 Haziran 2010
- 5.578
- 1.677
- 773
Ben falcı degılım atıyoruz öyle birbirimize eglencesine :))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben falcı degılım atıyoruz öyle birbirimize eglencesine :))
Demin birisi katinamı dedi ? O nasıl bir fal yahu ben çok cahil kalmışım sanırım fal konusunda![]()
bana katına bakarmısın?kahven varsa kahvene bakarım:)aşk falı=) biraz ağır bir deste ama bu aralar çok iyi anlaşıyoruz kendisiyle. kahveyi bıraktım, ona bakıyorum.
katina aşk falı baya bir olumsuzdur kendisiDemin birisi katinamı dedi ? O nasıl bir fal yahu ben çok cahil kalmışım sanırım fal konusunda![]()
eee ne alaka katınada fal zaten:)katina topiği açın bakın burda fal bakılıyor cunki
yok ben anladımda sen benı anlamadın konu senın degıl baska fal bakılamaz dıye bı kuralda yok anladın?wala canım biz burda eğlencesıne bakıyorz katina matina anlamam ayrı bıseyse ayrı yerde bakılsın dıye dedım cunkı ozaman cok karışır.. biz zaten uzman degılız eglencesine bakıyoruz.. ANLADIN
Hayırlı olsun canım düğün ne zamna kısmetse![]()
yok ben anladımda sen benı anlamadın konu senın degıl baska fal bakılamaz dıye bı kuralda yok anladın?
bende size dedımkı katına fal cesıdıdır dedım yanı fal bakıyoruz allah allahbaska fal bakılamaz demedim fal dısında baska bısey bakılıosa topik açin dedim ama baska taraftan anlaşılmış
katina topiği açın bakın burda fal bakılıyor cunki
baska fal bakılamaz demedim fal dısında baska bısey bakılıosa topik açin dedim ama baska taraftan anlaşılmış
bende size dedımkı katına fal cesıdıdır dedım yanı fal bakıyoruz allah allah![]()
Pekı canm buyurbende size dedımkı katına fal cesıdıdır dedım yanı fal bakıyoruz allah allah![]()
Yay olmamı?Akrep burcu varmı aramızda onların hissiyatları çok güçlü süper bakarlar fala aslında![]()
Bende yay burcuyum :) akreplerin öyle birşeyi varmışya bir sorayım dedim belki vardır aramızda :)Yay olmamı?
Bende yay burcuyum :) akreplerin öyle birşeyi varmışya bir sorayım dedim belki vardır aramızda :)
canım akrebim ben evet oluyor öyle altıncı hissimiz güçlüymüş sanırım ama pek faydalı da sayılmaz anlıyosun karşındakinin hislerini yapmacıklığı felan olsun hemen anlarım ama bunun burçla alakası olur mu tam emin değilim :)Bende yay burcuyum :) akreplerin öyle birşeyi varmışya bir sorayım dedim belki vardır aramızda :)