Kahve falı bilen bakabilir mi?

sadece güneş burcu akrep olanların değil de haritalarında akrep etkisi güçlü olanların evet mistik bağlantıları güçlü olur. balıkların da.

canım akrebim ben evet oluyor öyle altıncı hissimiz güçlüymüş sanırım ama pek faydalı da sayılmaz anlıyosun karşındakinin hislerini yapmacıklığı felan olsun hemen anlarım ama bunun burçla alakası olur mu tam emin değilim :)
AStrolojiye merakım çok.Ordan bılıyorum hisleri ciddi anlamda çok güçlü :) Falda güzel bakarlar genelde :)

sadece güneş burcu akrep olanların değil de haritalarında akrep etkisi güçlü olanların evet mistik bağlantıları güçlü olur. balıkların da.
güneş akrep yükselen ikizler ay da yay öyle bi tablo var bende artık ne kadar mistik oluyorsa :)

güneş akrep yükselen ikizler ay da yay öyle bi tablo var bende artık ne kadar mistik oluyorsa :)
yükselen ikizlerse sizin güneşiniz 6. evde. 6-12. ev hattı mistisizm ve şifacılık hattıdır, manevi olarak iyileştirici bir gücünüz de vardır. ay 7. evde, düşmanlıkları da kolay sezmenizi tetikler.

Siz bu konuda baya bilgili birine benziyorsunuz yaylar için kahin burcu derler doğru mu acaba?

Son düzenleme:
yükselen ikizlerse sizin güneşiniz 6. evde. 6-12. ev hattı mistisizm ve şifacılık hattıdır, manevi olarak iyileştirici bir gücünüz de vardır. ay 7. evde, düşmanlıkları da kolay sezmenizi tetikler.
aynen bunu demeye çalışmıştım evet biri bana karşı yapaysa anlıyorum bunu hemen

Kahiniz biz evet :D Arkadaşa sormuşsun cnm ama tutamadım kendimi :D

Yok cidden merak ediyorum kendimden yola çıkarsam bir adet kpss sorusunun yanıtı, evleneceğim kişi, ölecek kişi vs vs. görmüşlüğüm çoktur yani hem Nostradamus da yay burcuymuş ne bilem bi şey var bizim burçta :KK53:

Yok cidden merak ediyorum kendimden yola çıkarsam bir adet kpss sorusunun yanıtı, evleneceğim kişi, ölecek kişi vs vs. görmüşlüğüm çoktur yani hem Nostradamus da yay burcuymuş ne bilem bi şey var bizim burçta :KK53:
Biz bu fal işini baya baya ilerleticez sanırım :D Dogrudur ama yaylarında ön sezileri güçlüdür.Benımde öyle

Siz bu konuda baya bilgili birine benziyorsunuz Yayların için kahin burcu derler doğru mu acaba?
bir doğum haritasını bütün olarak yorumlamak gerek. kısaca biliyorsunuz 12 burç var, bu burçlar kuşağına zodyak deniyor. 12 de ev var ve gezegenler, asteroidler, matematiksel noktalar vs.
her gezegenin hangi eve ve hangi burca düştüğünü ve diğer gezegenlerle hangi açıları yaptığını analiz etmek lazım. yay burcu yüksek eğitimi, uzak yerleri, seyahatleri, vicdanı, adaleti, felsefeyi, hukuğu, bilimi temsil eder. yönetici gezegeni jüpiterdir. jüpiter mitolojide, tanrıların tanrısı zeustur. yay burcunun doğal evi 9. evdir.
yani herkesin haritasında 9. eve denk gelen bir burç, yay burcuna denk gelen bir ev ve jüpiterin yer aldığı bir burç ve ev vardır.
bunların hepsi yay etkisi yaratır.
yay etkisi kişiye, yazarlık, akademisyenlik, hukukçuluk, bilim insanlığı, filozofluk, gezginlik gibi özellikler getirir.

haritanızda 12. evin aldığı etkiler önemlidir. akrep burcunun kaçıncı evinize düştüğü, akrep burcunda gezegen olup olmadığı önemlidir. yine 8. evin aldığı etkiler önemlidir. neptün ve plütonun konumları ve aldığı etkiler önemlidir. bunların hepsi sezgileri etkiler.

yükseleni yay olanların 12. evleri akreptir. 80lerde ise plüto akrep burcunda olduğu için, o dönemlerde doğanların 12. evi akreptir ve plütoları 12. evdedir. bu, yükseleni yay olanların sezilerini çok güçlü yapar.
o kadar ki başka kişilerin yaşadığı şeyleri imgeler halinde görebilir, hislerini sanki sizin hislerinizmiş gibi hissedebilir, olacak olayların rüyalarını görebilirsiniz.

:nazar::nazar::KK51: Neymişiz biz .Bunu biliyordum ama yay hep aranılan bir burç olmuş.Övünmek gibi olmasın :KK14:

12. evinize hangi burcun düştüğünü şu şekilde bulabilirsiniz. yükseleniniz 1. eviniz. yükselen burcunuzdan bir önceki burç 12. eviniz.

yükseleni yay olanların 12. evleri akreptir. 80lerde ise plüto akrep burcunda olduğu için, o dönemlerde doğanların 12. evi akreptir ve plütoları 12. evdedir. bu, yükseleni yay olanların sezilerini çok güçlü yapar.
o kadar ki başka kişilerin yaşadığı şeyleri imgeler halinde görebilir, hislerini sanki sizin hislerinizmiş gibi hissedebilir, olacak olayların rüyalarını görebilirsiniz.
Yay olup yükselen başak oldugunda sezilerde bir değişiklik oluyormuki

Back
X