benim de yükselen yay=) yay patlaması oldu bu topikte=Dhoopppss benımde yukselenım yay:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim de yükselen yay=) yay patlaması oldu bu topikte=Dhoopppss benımde yukselenım yay:)
burcumda basak bazen oyle zıtlıklar yasıyorumkı anlatamam basak cok tıtız detaycı yayda acayıp rahat umursamaz bazen kendıme katlanamıyorumbenim de yükselen yay=) yay patlaması oldu bu topikte=D
bir doğum haritasını bütün olarak yorumlamak gerek. kısaca biliyorsunuz 12 burç var, bu burçlar kuşağına zodyak deniyor. 12 de ev var ve gezegenler, asteroidler, matematiksel noktalar vs.
her gezegenin hangi eve ve hangi burca düştüğünü ve diğer gezegenlerle hangi açıları yaptığını analiz etmek lazım. yay burcu yüksek eğitimi, uzak yerleri, seyahatleri, vicdanı, adaleti, felsefeyi, hukuğu, bilimi temsil eder. yönetici gezegeni jüpiterdir. jüpiter mitolojide, tanrıların tanrısı zeustur. yay burcunun doğal evi 9. evdir.
yani herkesin haritasında 9. eve denk gelen bir burç, yay burcuna denk gelen bir ev ve jüpiterin yer aldığı bir burç ve ev vardır.
bunların hepsi yay etkisi yaratır.
yay etkisi kişiye, yazarlık, akademisyenlik, hukukçuluk, bilim insanlığı, filozofluk, gezginlik gibi özellikler getirir.
haritanızda 12. evin aldığı etkiler önemlidir. akrep burcunun kaçıncı evinize düştüğü, akrep burcunda gezegen olup olmadığı önemlidir. yine 8. evin aldığı etkiler önemlidir. neptün ve plütonun konumları ve aldığı etkiler önemlidir. bunların hepsi sezgileri etkiler.
yükseleni yay olanların 12. evleri akreptir. 80lerde ise plüto akrep burcunda olduğu için, o dönemlerde doğanların 12. evi akreptir ve plütoları 12. evdedir. bu, yükseleni yay olanların sezilerini çok güçlü yapar.
o kadar ki başka kişilerin yaşadığı şeyleri imgeler halinde görebilir, hislerini sanki sizin hislerinizmiş gibi hissedebilir, olacak olayların rüyalarını görebilirsiniz.
12. evinize hangi burcun düştüğünü şu şekilde bulabilirsiniz. yükseleniniz 1. eviniz. yükselen burcunuzdan bir önceki burç 12. eviniz.
Sen benım tam tersimsin ilginçburcumda basak bazen oyle zıtlıklar yasıyorumkı anlatamam basak cok tıtız detaycı yayda acayıp rahat umursamaz bazen kendıme katlanamıyorum![]()
kova olarak biliyorum ben.peki bişey sorucam yay burcunun en iyi anlaştgı burç hangisi yani eş konusunda.
ben 7 aralık ve az kaldı :)Harikasınız gerçektenBen 14 aralıkta öğlen 12 de doğmuşum yorumlayabilir misiniz acaba?
![]()
peki bişey sorucam yay burcunun en iyi anlaştgı burç hangisi yani eş konusunda.
benim eşim terazi ve ınternette okumustum terazı yay anlaşamaz dıye hatta daha ilk çıkmaya basladgmzda ayrılmak istemiştim anlaşamayız diye ama kısmet ewlendıkSen benım tam tersimsin ilginçBende yay yukselen başak.Evet zıtlıklar bende yasıyorum bazen
kova olarak biliyorum ben.
hoopppss benımde yukselenım yay:)
Eh yok artık dogum tarihimizde aynıben 7 aralık ve az kaldı :)
Efsunlandık belkideBu topikte bişey var galiba herkeste bir yay var![]()
wala ben hala bu ev konusunu anlayamadm ev derkenbunu yine haritaya göre yorumlamak lazım. haritanızda marsın, venüsün, ayın konumları önemli. 7. ev ikili ilişkiler evidir, 7. evinizin aldığı etkiler önemli. 5. ev aşk evidir, 5. evin aldığı etkiler önemli. yani sadece burcunuz yay diye bu soruya sağlıklı bir cevap veremeyiz.
Canim sana dogum gunumuzu saatimizi felan soylesek yorumlayabilir misin ? :)bunu yine haritaya göre yorumlamak lazım. haritanızda marsın, venüsün, ayın konumları önemli. 7. ev ikili ilişkiler evidir, 7. evinizin aldığı etkiler önemli. 5. ev aşk evidir, 5. evin aldığı etkiler önemli. yani sadece burcunuz yay diye bu soruya sağlıklı bir cevap veremeyiz.
benim eşim terazi ve ınternette okumustum terazı yay anlaşamaz dıye hatta daha ilk çıkmaya basladgmzda ayrılmak istemiştim anlaşamayız diye ama kısmet ewlendıkanlaşamadgmz konularda susuyoruz oluyo bıtıyo
![]()
Aynen benim de ay burcum yay :)Bu topikte bişey var galiba herkeste bir yay var![]()
Bence koç canımpeki bişey sorucam yay burcunun en iyi anlaştgı burç hangisi yani eş konusunda.
Merak etme canim annemle babam da tam olarak boyle nisanliliklari zor gecmis ama on dokuz yildir evliler masallah terazi erkegi iyidir iyibenim eşim terazi ve ınternette okumustum terazı yay anlaşamaz dıye hatta daha ilk çıkmaya basladgmzda ayrılmak istemiştim anlaşamayız diye ama kısmet ewlendıkanlaşamadgmz konularda susuyoruz oluyo bıtıyo
![]()