Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baktım canım senınkınede biraz cıkmam gerekti bilgisayardan geç yazdım o yuzden :) Bebek gördum ama ben falında benden söylemesi :))
Bir bebek çıkmış falında erkek bebek yanındada 4 rakamı var.+ gun 4 hafta 4 yıl bilemiyorum.Seninde olabilir aileden birininde olabilir :)
Eşin,sanırım bu senden gizlediği birşey var.Biraz üstüne gidersen söyleyecek sana bunu.
Bİr karmaşadasın ama bu bir geçiş dönemi sabrınla aşıcaksın bu dönemleri.
Büyük bir kazanç gözukuyor birde sana biyerden para kazanıcaksın ve bu seni çok mutlu edicek.
Dostunun bir yakının bir derdinden kurtulmasına yardımcı olucaksın senin yardımını bekliyor :)
canım kızkardeşimin falınıda yorumlarmısın ricaetsemyok yok korma olumsuzu düşünüp çekme üstüne. hani korktuğum başıma geldi deriz ya işte hep üzerimize çektiğimizden oluyor. Allah sağlıklı bir bebek nasip eder inşallah yakın zamanda.
ben evet çıkıyor diyemem cnm iddialı değilim bu konuda. zaten gaybı bir tek yaradan bilir
biz eğlencesine bakıyoruz öyle yorumlayabildiklerimiz bunlar
burlardamısın ben göndereyim sana :)kızlar özlden kahve falı bakmamı isteyenler göndersin yorumliyim
burlardamısın ben göndereyim sana :)
Maşallahwala kırk kişi gonderdi ya başm ağrıyo bakmaktan sen gonder yarn yorumlıyım özele at
burlardamısın ben göndereyim sana :)
Tmm cnm iyiki söyledin yoksa görmezdim ben onu geçmişe pek bakmadıgımdan :) Özeline atarım yorumlarıda :)Bade senin de görüşlerini almak istediğini belirtti bir önceki sayfadaki ekledikleri için, üzerimde kalmasın![]()
tamamTmm cnm iyiki söyledin yoksa görmezdim ben onu geçmişe pek bakmadıgımdan :) Özeline atarım yorumlarıda :)
canını sıkan şey her neyse artık patlama noktasına gelmişsin hatta patlamışsında. yakın zamanda hayırlı bir haberin var su soyut birşey de olabilir somutta bilemiyorum. ama sevineceksin. bir kadından yardım mı istemişsin dertleştin mi onun gibi bişey değer veriyorsun bu kadına. iyi bi kadın söylediklerine güven. pek çok dileğin varmış ama bir tanesi yakın zamanda olacak.Canlar bilenler bakabilirmi
kimse yok mu? isteyene bakabilirim![]()
Bende geldim kahve yapıp içiyorum hemen benimki soguyana kadar sizde gönderin bakadurayım bende :)