- 16 Nisan 2013
- 2.973
- 1.379
- 248
tmm yaptım geldim içip kapatayım birde senden dinliyeyim.Bende atıyorum yani çok bildigim söylenemez :)Seninkine bende yorum yazıyım özelden.
Uydurmasyon işte sadece.....
İnandığımdan değil.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tmm yaptım geldim içip kapatayım birde senden dinliyeyim.Bende atıyorum yani çok bildigim söylenemez :)Seninkine bende yorum yazıyım özelden.
Uydurmasyon işte sadece.....
İnandığımdan değil.
bakıldımı bunlara atabılırım bişeyler bakılmadıysa :)kızlar bakana fal bakarım İSTEYENLER buyrun başlayalım![]()
ben yeni geldim isteyene bakarım :)bakıldımı bunlara atabılırım bişeyler bakılmadıysa :)
kızlar bakana fal bakarım İSTEYENLER buyrun başlayalım![]()
tam tersiÇok düşünceli çıkmışsın, bu aralar elin paralımı birde o çıkmış: )
Nasıl tuttumu atmasyonum: )))))
bakıyorum bende şimdi senınkıne yorumumu yazıp atıcam direk buraya :)ben yeni geldim isteyene bakarım :)
tamambakıyorum bende şimdi senınkıne yorumumu yazıp atıcam direk buraya :)
tam tersi![]()
doğru canm iyi gidiosun kendini geliştrebilirsin :) sendeki bu azmi gördümO zaman tersi bu aralar elin dar, yani sende bir para olayı çıkmış. Bu şekilde doğru o zaman değil mi?
doğru canm iyi gidiosun kendini geliştrebilirsin :) sendeki bu azmi gördüm
Öncelikle hiç sakin bir fal degıl onu belırteyım :) Oldukça kalabalık çıkmış.ben yeni geldim isteyene bakarım :)
ayyy korktum walaha ya :S devlet işini gene sen bana demişsin canım kahvemi hemen yıkıyım çıkmasın fal :) sagol canm yorumlarn içn tsekur ettim... bebek görmedin heralde bende..... neyse senınkı nerde bende yorumlıyımÖncelikle hiç sakin bir fal degıl onu belırteyım :) Oldukça kalabalık çıkmış.
T harfi ve omuz omuza iki kişi çıkmış birbirine destek olan iki kişi.Bunlardan birisi sensin diğeride içinde t harfi olan birisi
Geyik çıkmış ayrıca geyikte aile içi mutluluk sevinç dolu günler demekmiş.
Ben sanamı demiştim başka birisinemi hatırlamıyorum ama yine bir beyaz kagıt çıkmış sana,bu devlet işi anlamına geliyor devletle,devlet dairesiyle bir işiniz olucak.
Ayrıcada yüksek makamlı birisinden evine gelicek güzel bir haber var.
Sana sırtını dönmüş bir kişi çıkmış,sanırım incitmişsin arkadas yada aıleden birisi olabilir.Gönlunu almaya çalış bence :)
Şehir dışı bir yolda gözukuyor ama bu senın için değil,eşin olabilir yada evden başka birisi olabilir.
Tabagındaki şekilleri hiç begenmedim kötü çıkmış,ama iyiye yoralım
Kalabalık var yine uzun yüzlü saçlarını dikmiş bir erekek var kötü birisi her kimse zarar vermeye çalışıyor olabilir.
herkesin sıkntısı geçer inş canım benım snde sagol iyi dileklerin için :*Güzel yorumun için çok teşekkür ederim balım.
İnş sıkıntında tez zamanda geçer.
Benimde fincanın dibinde hep göz çıkar, herkes bilir o meşhur gözlerimi, gerçektede çok nazara geliyorum malesef.
Canım kötüye yorma belki devlet kapısıyla bi işiniz olucaktır iyi birşeyde olabilir orasını bilemiyorum :) Yüklüyorum bende hemenayyy korktum walaha ya :S devlet işini gene sen bana demişsin canım kahvemi hemen yıkıyım çıkmasın fal :) sagol canm yorumlarn içn tsekur ettim... bebek görmedin heralde bende..... neyse senınkı nerde bende yorumlıyım
tamam canm yorumluyorumCanım kötüye yorma belki devlet kapısıyla bi işiniz olucaktır iyi birşeyde olabilir orasını bilemiyorum :) Yüklüyorum bende hemen
güzel bir fincan canım hoşuma gitti. çift kalbin var hemde iç içe =) sevdiğin var mı bilmiyorum varsa onunda kalbi seninle, yoksa olacak biri. aranızı bozmaya çalışanlar olacak ama bir şey yapamayacak öyle boş boş çemkiriyor.
falında çok güzel bir deve gördum hayatım buda butun yüklere sıkntılara ragmen dimdik ayakta olabildgni gösterir.....yüklerni tasıyablğini....içinde bir sıkıntı birikmiş toplanmış o sıkntıları cok takmamaya bak canm...canım dilek dilemişsin ve o dileğin yola çıkmış bakalım inş kabul olur :)