Kahve falı bilen bakabilir mi?

güzel bir fincan canım hoşuma gitti. çift kalbin var hemde iç içe =) sevdiğin var mı bilmiyorum varsa onunda kalbi seninle, yoksa olacak biri. aranızı bozmaya çalışanlar olacak ama bir şey yapamayacak öyle boş boş çemkiriyor.

Kimse yok henüz :) 3. kişiler olmazsa şaşarım..
Teşekkür ederim.. İş yok mu peki :)

çok garip ama hiç bişey çıkaramadım ben : /
bi z harfi gördüm bide tabağında bebek var ya bişey düşünerek içmedin yada çok fazla şey düşünerek
o bebeği bendegördum wala agzındada emzik var

Fincandan bir şey çıkaramadım lakin tabakta hane dışında bir hamile gördüm. Bir de büyükçe bir balık var :)
Bnm yorumum :)
Saçları kısamı yoksa at kuyrugu gibi toplamış anlayamadım bir kadın çıkmış boynunu bükmüş üzgün gibi
Bilerek söylemediğin bir söz için suçluluk duyucaksınız agzınızdan çıkıvericek cümle ama pişman olucaksın daha sonra
Fincanının ortasında göz var nazar demektir buda.Üstünde nazar var.
İki erkek karşılıklı konuşma yapıyor.Bu konusmadan size güzel bir haber ulaşıcak kocaman bembeyaz bir kuş çıkmış yalnız biraz zamanı var.
Düşüncelerin içinde bir kalp çıkmış.Aşkla ilgili düşüncelerin var.Ve etrafında sana ilgisi olan birisi çıkmış bunu ya farkettin yada farkediceksin.
Yakın tanıdıgın dost bildiğin birisi kendi çıkarlarına göre hareket edıyor ve seni üzücek bir davranışı olucak yakın bir zamanda.
Sıkıntılarını atıcaksın öyle çok fazla sıkıntı çıkmamış falında.Birde erkek bebek görunuyor aıle içi yada yakın cevreden birisi içinde olabilir bu.
Resme eklediğimde o dedıgım kadın yuzu cok hoş cıkmış :) 1.webp

yorumlayabildiklerim bunlar cnım iş bende istiyorum da henüz beklemedeyim. sende kpss girmiştin noldu yetiyomu

Ben de işkurdan vs. bakınıyorum öyle.. Bir de alanımdan uzak biriyim, istemiyorum.
Yok maalesef olmadı, 74,5 benim, vhki ya da düz memuriyetti istediğim, lisansa kaldı işim(aöf son senem).
Görmüşümdür belki ama hatırlamıyorum senin oluyor mu?

falında çok güzel bir deve gördum hayatım buda butun yüklere sıkntılara ragmen dimdik ayakta olabildgni gösterir.....yüklerni tasıyablğini....içinde bir sıkıntı birikmiş toplanmış o sıkntıları cok takmamaya bak canm...canım dilek dilemişsin ve o dileğin yola çıkmış bakalım inş kabul olur :)
birinin desteğiyle bir yere gidiceksin hayırlı bı yol olucak sehir içi inşalah hakknda hersey güzel olur...
agzında emzikli bi bebek gördum canm uzanmış.
bide biri var seni çok sevio senın ıcın herseyı yapıo.... kim o merak ettim bende :)
canım bide tabagında deniz kızı gördum bunun anlamı aslında kötu cevrende 2 yuzlu ınsan var demek ama fal bu fala inanma falsız kalma :) bukdr tatlm
evet cnm bildin valla çok yüküm var gibi hissediyorum inş atlatırım kısa zmaanda.Bebekmi çıkmış benımmı acaba o_O
O biri kimki bilemedim eşimmi acaba :63:
biliyorum etrafımda ıkı yuzluler var canım farkındayım çok tesekkur ederım agzına yuregıne saglık. :)

Fincandan bir şey çıkaramadım lakin tabakta hane dışında bir hamile gördüm. Bir de büyükçe bir balık var :)

kimki bu hamıle acaba o_O

Önemsiz gözyaşları.
Hanende 3lü bir dayanışma var.
Sana değen ufak nazarların hanene etkisi çıkmış.
Birde bazı hayallerin var kurduğun.
E nasıl tuttumi? : ))))
Evet kurdugum hayal çok :) Nazardan yana sıkıntım oluyor evet sık sık.Yalnız hanedeki 3. kişi kim onu bilemedim.İki kişiyiz bide kedim var o sayılırmıki :p

Ben de işkurdan vs. bakınıyorum öyle.. Bir de alanımdan uzak biriyim, istemiyorum.
Yok maalesef olmadı, 74,5 benim, vhki ya da düz memuriyetti istediğim, lisansa kaldı işim(aöf son senem).
Görmüşümdür belki ama hatırlamıyorum senin oluyor mu?
şansa kaldı artık benimki. önceki yıllardaki gibi bi mucize olurda alımım olursa atanırım yoksa bu kadar alımla 95 aldamda şüphe ederdim kadrolar rezalet resmen

Bnm yorumum :)
Saçları kısamı yoksa at kuyrugu gibi toplamış anlayamadım bir kadın çıkmış boynunu bükmüş üzgün gibi
Bilerek söylemediğin bir söz için suçluluk duyucaksınız agzınızdan çıkıvericek cümle ama pişman olucaksın daha sonra
Fincanının ortasında göz var nazar demektir buda.Üstünde nazar var.
İki erkek karşılıklı konuşma yapıyor.Bu konusmadan size güzel bir haber ulaşıcak kocaman bembeyaz bir kuş çıkmış yalnız biraz zamanı var.
Düşüncelerin içinde bir kalp çıkmış.Aşkla ilgili düşüncelerin var.Ve etrafında sana ilgisi olan birisi çıkmış bunu ya farkettin yada farkediceksin.
Yakın tanıdıgın dost bildiğin birisi kendi çıkarlarına göre hareket edıyor ve seni üzücek bir davranışı olucak yakın bir zamanda.
Sıkıntılarını atıcaksın öyle çok fazla sıkıntı çıkmamış falında.Birde erkek bebek görunuyor aıle içi yada yakın cevreden birisi içinde olabilir bu.
Resme eklediğimde o dedıgım kadın yuzu cok hoş cıkmış :)Eki Görüntüle 1309027

Teşekkür ettim :)
Kadını bilemedim, saçlarım omuzumdan kısa biraz, bazen toplarım o_OVe genelde hüzün vardır..
O karşılıklı konuşma ve haber iştir inşallah, ona yormak istiyorum :KK53:
Aşkla ilgili tek diyebileceğim, O'nu diliyor ve bekliyorum inançla, umutla. İnsanlardan kaçıp yanında nefes alabileceğim birini.
Aylardır bu kişi çıkmadı ortaya yahu, çok söylendi :)
Yine boş bir insana denk geldin diyorsun yani, yine bir hayal kırıklığı, doğrudur inanırım. Yoran, dost görünen benciller bitmedi bir türlü : )
Bu erkek bebeği çözemedim, aylardır çıkansa doğmuştur :KK53:

evet cnm bildin valla çok yüküm var gibi hissediyorum inş atlatırım kısa zmaanda.Bebekmi çıkmış benımmı acaba o_O
O biri kimki bilemedim eşimmi acaba :63:
biliyorum etrafımda ıkı yuzluler var canım farkındayım çok tesekkur ederım agzına yuregıne saglık. :)

kimki bu hamıle acaba o_O

Evet kurdugum hayal çok :) Nazardan yana sıkıntım oluyor evet sık sık.Yalnız hanedeki 3. kişi kim onu bilemedim.İki kişiyiz bide kedim var o sayılırmıki :p

Kişiden ziyade 3lu dayanışma çıkmış canım.
Sen diğer kişi ve kedi ile bağınız kuvvetli ozaman maşallah??

Teşekkür ettim :)
Kadını bilemedim, saçlarım omuzumdan kısa biraz, bazen toplarım o_OVe genelde hüzün vardır..
O karşılıklı konuşma ve haber iştir inşallah, ona yormak istiyorum :KK53:
Aşkla ilgili tek diyebileceğim, O'nu diliyor ve bekliyorum inançla, umutla. İnsanlardan kaçıp yanında nefes alabileceğim birini.
Aylardır bu kişi çıkmadı ortaya yahu, çok söylendi :)
Yine boş bir insana denk geldin diyorsun yani, yine bir hayal kırıklığı, doğrudur inanırım. Yoran, dost görünen benciller bitmedi bir türlü : )
Bu erkek bebeği çözemedim, aylardır çıkansa doğmuştur :KK53:
Bilmem canım bildiğim tek şey kahve falında geçmişin çıkabildiği gerçegi :) Odur belkide inş yüreğin gibi temiz birisi çıkar karşına :) Benim gördugum yakınından birisi etkileriniyor senden.

şansa kaldı artık benimki. önceki yıllardaki gibi bi mucize olurda alımım olursa atanırım yoksa bu kadar alımla 95 aldamda şüphe ederdim kadrolar rezalet resmen

Evet çok az kadro.. Ankara yazsam tutacak gibi sanki maşallahı var, ilk memuriyet için de tercih eden azdır bence, pahalı olmasından :KK45:
Hangi meslek?

Denedim denedim olmadı vallahi çıkaramadım o_O Laf çok, harfler gördüm bi..
İstesem ben:KK22:

Bilmem canım bildiğim tek şey kahve falında geçmişin çıkabildiği gerçegi :) Odur belkide inş yüreğin gibi temiz birisi çıkar karşına :) Benim gördugum yakınından birisi etkileriniyor senden.

Evet geçmiş ya da tam da şuan olan şeyler çıkabiliyor.
Amin sağolasın, inşallah.. Yapımdan dolayı yalnızlık bana iyi geliyor ama birine, sadece bir kişiye çok ihtiyacın oluyor, özellikle ara ara çok hissediyorsun...
Bu siteden biri inancın sana onu getirecek demişti, bakalım.
O kişi için kabul etmeyeceğini bildiğinden çekiniyor derler genelde ama bakalım artık kendi bilir :KK53:
Teşekkür ettim tekrar, ben çıkaramadım pek bir şey ama :)

Gonul sen bol bol nazardan korunma duaları oku bence.

Dimi. Aklıma geldikçe nas felak ayetel kürsi okurum ama alışkanlık sağlayamadım, üşengeç de biriyim.
Direncimi güçlendirmeye çalışıyorum eskisi kadar da değilim ama enerjilerden etkilenmem kolay maalesef.

Back
X