Kahve falı bilen bakabilir mi?

Dene canım dene yasında pek küçükmüş yaa :) Ben yedim bu ay gerçi kendime boşuna yukleniyorum alakası yok benle gibi de neyse bakalım :D Tadı güzel ama herkez acı dıyor benım hosuma gıttı zevkıne yıyorum artık :D Tarcını bol koyunca mis oldu :)
Burayıda gebelık topıgıne çevirdik :D
P pinkpin kovalayacak bizi :D
pınkpınıde cagrdım ama bılgsyrna vırus girmiş. ama onsuz olmuyo ya özledim onu :(

çevrende yada sen bılmıorum bebek beklıo birisi ve gercekleşio...birinden yardım eli istemişsin oda senın elını tutmuş... ama falda 2 yuzlu bırını gordum dıkkat et.... için çok karışık sebebni çözemedm :S bukdr canm

Allah Allah, kimseyi bilmiyorum bebek bekleyen :KK51:
Aha dost görünen düşman.. Peki bu kişi bayan mı? Ara ara iletişim kurduğum tek insan var şuan...
Evet karışığım, çok şey düşünüyorum..

Allah Allah, kimseyi bilmiyorum bebek bekleyen :KK51:
Aha dost görünen düşman.. Peki bu kişi bayan mı? Ara ara iletişim kurduğum tek insan var şuan...
Evet karışığım, çok şey düşünüyorum..
2 yuz birleşik gordum canım hiçbelirgin degil yanı kızmı erkekmı desem yalan olur........

2 yuz birleşik gordum canım hiçbelirgin degil yanı kızmı erkekmı desem yalan olur........

İki falda da çıktı ama çıkmaz umarım. İsyeaaan edeceğim yoksa bu insanlardan :) Kırıla kırıla bir hal oldum.
Allah ıslah etsin varsa da canımı sıkmadan..
Teşekkürler tekrar...

İki falda da çıktı ama çıkmaz umarım. İsyeaaan edeceğim yoksa bu insanlardan :) Kırıla kırıla bir hal oldum.
Allah ıslah etsin varsa da canımı sıkmadan..
Teşekkürler tekrar...
Ben sana yakın biri olarak görmustum o kişiyi,bir dostun iyi sandıgın bir dostun cinsiyeti evet belli olmuyordu :(

Cok tesekkur ederm canim iyi oldu :) baska yorumlayabilicek varmi ozellikle iliski uzerine olursa

Ben sana yakın biri olarak görmustum o kişiyi,bir dostun iyi sandıgın bir dostun cinsiyeti evet belli olmuyordu :KK43:

Şuan bir kişi var iletişim kurduğum arada bir ama bakalım.
İnsanlar çok sinsi.. Ama her an düşünmek de çok yoruyor beni bazen salıyorum biraz, içimdeki kolay güveniyor bir yanım da korkuyor. Bir de somut şeyler olmadıkça ya da daha net hissettirilmedikçe hislerimi göz ardı edebiliyorum, bir his için haksızlık yapmamak adına.
Neysem oyumdur ve çokça yanlış anlaşılıyorum(bilerek yapanların da olduğunu düşünüyorum bariz konularda suçlandığım için, ya da güvenmemeye alıştıklarından var bunda bir şey diyen de vardır belki), hissettiğim ise başkalarına da yanlış anlatılıyor olmam riski. Bu da ben de biraz fobi gibi sanki, laf anlatamamak ayrı dert.
Ya uzaklaşacak az insan alacaksın(ki bu da zor bir iş, öz insanları bulup çıkarmak), ya da direnç sağlayacaksın.
Aman çok konuştum :)
Hayırlısı artık, ders gerekiyorsa yapacak bir şey yok : ))

İnsanlar çok sinsi.. Ama her an düşünmek de çok yoruyor beni bazen salıyorum biraz, içimdeki kolay güveniyor bir yanım da korkuyor. Bir de somut şeyler olmadıkça ya da daha net hissettirilmedikçe hislerimi göz ardı edebiliyorum, bir his için haksızlık yapmamak adına.
Neysem oyumdur ve çokça yanlış anlaşılıyorum(bilerek yapanların da olduğunu düşünüyorum bariz konularda suçlandığım için, ya da güvenmemeye alıştıklarından var bunda bir şey diyen de vardır belki), hissettiğim ise başkalarına da yanlış anlatılıyor olmam riski. Bu da ben de biraz fobi gibi sanki, laf anlatamamak ayrı dert.
Ya uzaklaşacak az insan alacaksın(ki bu da zor bir iş, öz insanları bulup çıkarmak), ya da direnç sağlayacaksın.
içine kapanık birisisin canım sen.Güvenme konusuna pek bişey diyemiycem ama güvenmek zorundayız biyerde birilerine :) Her insana guvensız bakarsak yaşamak çok zorlaşır.İnsanları kırmamak adına sessiz kalmamak lazım aslında.Gerekiyorsa kırılması kırmak gerek bazen :)

canım bence sen ugraşma onlar senın ıcın ugrassın arkadaş konusuda sevgli konusundada......
suan yasın kaç bilmıorum ama cok sey yasadgn zaman anlıosun artk ınsanları iyimi kotumu... inşalah karşına hep iyi insanlar çıkar ve mutlu olursun ... benım sadece 1 arkdşım war oda burda tanıstgım kişi. başkada yok fazla arkdş zaten afedersın ama boku çıkıyo enınde sonunda.. ben bir taneyle mutluyum...

içine kapanık birisisin canım sen.Güvenme konusuna pek bişey diyemiycem ama güvenmek zorundayız biyerde birilerine :) Her insana guvensız bakarsak yaşamak çok zorlaşır.İnsanları kırmamak adına sessiz kalmamak lazım aslında.Gerekiyorsa kırılması kırmak gerek bazen :)

canım bence sen ugraşma onlar senın ıcın ugrassın arkadaş konusuda sevgli konusundada......
suan yasın kaç bilmıorum ama cok sey yasadgn zaman anlıosun artk ınsanları iyimi kotumu... inşalah karşına hep iyi insanlar çıkar ve mutlu olursun ... benım sadece 1 arkdşım war oda burda tanıstgım kişi. başkada yok fazla arkdş zaten afedersın ama boku çıkıyo enınde sonunda.. ben bir taneyle mutluyum...

23üm.. Her sene bir şey kattı, hayatımı dönem noktalarına ayırırım hatta yaşadıklarımla, tecrübelerimle.
Eskisinden çok farklıyım tabii. Böyle konuşuyorum diye arabeske bağlamıyorum bazen öyle anlıyorlar ama düşünüyorum işte, hem seviyorum hem gerekiyor, hassaslık bitmiyor ama kendime değer vermeyi, azaltmayı öğrendim.
Yapımdan dolayı da böyleyim dediğim gibi ama ailemin de katkısı var ne yazık ki, baskıyla büyüdüm ve hala daha üstüme geliniyor.
En başta annen anlamıyorsa seni, ilk başta o kırıyorsa hele.. Ama bir şeyler öğreniyorsun yine de.
Kendi kendime aştım kendimle ilgili sorunların çoğunu, kendimin psikoloğu oluyorum ama okul hayatım pek güzel değildi mesela. O "fena" dediklerinden de olamadım :)
Aslında dik başlı, kendime objektif bakabilen ders alabilen biriyim, karakterimin de arkasındayımdır.
Ama şu hassaslık yok mu, kolayca moralim bozuluyor umutsuzluğa geçiş yapıyorum, ama kendimi ayağa çok kaldırdım, çok telkin verdim, üst üste gelmediyse çok uzamıyor artık, azalttım çok şeyi. Fakat daha kim bilir neler yaşayacağım, şu kaynana olaylarından korkuyorum :KK45:
(Kendimi beğenmek gibi algılanmasın, sadece arkanda biri yoksa seni anlayan kendi kendini daha çok savunma anlatma gereği duyuyor insan, zaten sürekli düşünüp analiz ediyorsun :))
Artık daha geri de duruyorum zaten çoğu konuda.

Yapmayım diyorum ama çok konuştum yine, bu pek iyi olmayan bir yönüm :)
Neyse efenim benden de iyi geceler..
Allah herkesin gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin inşallah.

Back
X