- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bana baksana canım :)kimse yokmu canım sıkıldı bakıveriyim![]()
canım bana bakar mısın lütfen :/kimse yokmu canım sıkıldı bakıveriyim![]()
sevdiğin biri var galiba ona sevdiğini söylemiyorsun bi türlü ama baya ilgi duyuyorsun. oturmuş dua ediyorsun onun için. bir sürü planın düşüncen var hepsinin de önü açık. balıkların var nasiplisin. sana zarar vermeye çalışan bol bol arkadan konuşan bir arkadaşın var yaşınız genç galiba genç bi kız çünkü. bir de elinde çiçekle biri geliyor sana oda genç bir erkek. sevdiğin kişi mi bilemem ama çok talihli biri bu kişi.bana baksana canım :)
içinde y harfi olan biriyle tanışacaksın canım. A gibi de R gibide bu kişiyi çok düşünüyorsun sen. ama cinsiyeti belli değil. kuşların var kuş nasiptir. bir de bir topluluğun içine giriceksin. düğün dernek toplantı artık neyse. güzel keyifli olacak senin için. bir bayanla birbirinize kenetlenmişsiniz bir şeyi bekliyorsunuz dua eder gibi durmuşlar. bu kadar bakabildim canımcanım bana bakar mısın lütfen :/
Eki Görüntüle 1309578 Eki Görüntüle 1309579 Eki Görüntüle 1309580 Eki Görüntüle 1309581 Eki Görüntüle 1309582
pınkpınıde cagrdım ama bılgsyrna vırus girmiş. ama onsuz olmuyo ya özledim onu![]()
Dene canım dene yasında pek küçükmüş yaa :) Ben yedim bu ay gerçi kendime boşuna yukleniyorum alakası yok benle gibi de neyse bakalımTadı güzel ama herkez acı dıyor benım hosuma gıttı zevkıne yıyorum artık
Tarcını bol koyunca mis oldu :)
Burayıda gebelık topıgıne çevirdik
P pinkpin kovalayacak bizi![]()
bakarsanız çok sevinirim![]()
bakarsanız çok sevinirim![]()
çocuklu ve öğretmen dışında doğru cnm güzel baktın. o kişiyi düşünmekten bunalttım kendimi hepkim ya da ne varsa gönlünde söylemen rahatlaman lazım gibi.. sürekli düşünerek kurarak kendini daraltmışsın.. herkesi sen mi düşünüyorsun sanki öyle.. çocuklu biri var belki de öğretmen o var aklında.. ya ciddi bir haber alacaksın ya da bebek geliyor.. çok kısmetli birisin ama etrafın kalabalık.. kalabalıkla uğraşmaktan her kısmeti göremiyorsun değerlendiremiyorsun.. ciddi bir kıskançlık var.. ya sen kıskanıyorsun ya biri sürekli seni gözlüyor.. yapmak istediğin çok şey var ama sıraya koyamıyorsun nereden başlayacağını bilmiyorsun.. karışanın çok sanki.. ya da aklın kendiliğinden karışıyor.. kalbi temiz birisin ama etrafındaki herkes maalesef öyle değil canını sıkanlar var özellikle 1 kişi muhtemelen kadın ve güçlü..
Bende isterim fal :)baktım canım :)
kahvemi yapayım içerken seninkine bakayım canım :)bakarsanız çok sevinirim![]()
bana baksana canım :)
çocuklu ve öğretmen dışında doğru cnm güzel baktın. o kişiyi düşünmekten bunalttım kendimi hepsöylesem de bişey değişir mi ki
![]()
insanlarla ilgilenmek sorunlarına derman olmak hoşuma gidiyor ama sonra bi bakmışım ben doluyorum da taşıyorum resmen :) falda bahsettiğin kişiler farklı farklı insanlar mı pek anlamadım :)bi erkek var.. eziyor lafları ile.. çok kızıyor.. altında ezilen biri var.. onu dolduruyor ve yüklüyor.. çok güzel 2 şey bu sebepten elinden kaçıp gitmiş.. bi erkek daha var daha genç.. okumuş düşünceli aklı selim biri.. birine çok kızmış ve hayatından çıkarmış ya da küsmüş kavgalılar.. çok akıllı doğru dürüst yaşayan birinin fincanı gibi.. çok programlı çok düşünen tartan biri.. herşeyi düzeltmeye uğraşan çok yorulan biri.. genç bir erkek karar veremeyecek kadar yorulmuş.. artık düşünmeyi çabalamayı bırakmış.. herşey kulağına geliyor senin.. artık yorulmuşsun dinlemekten.. başkalarının problemleri şişirmiş seni.. rahatlamak istiyorsun ama olmuyor..
alla alla kimmiş acep bilemedimçok temiz kalplisin bence sen biliyorsun cevabı.. olumsuz görmedim hislerini.. öğretmen çocuklu kişi kalbindeki değil aklındaki ama.. bi bayan da olabilir annen de.. aklın gözün onda.. onu izliyorsun..
insanlarla ilgilenmek sorunlarına derman olmak hoşuma gidiyor ama sonra bi bakmışım ben doluyorum da taşıyorum resmen :) falda bahsettiğin kişiler farklı farklı insanlar mı pek anlamadım :)
insanlarla ilgilenmek sorunlarına derman olmak hoşuma gidiyor ama sonra bi bakmışım ben doluyorum da taşıyorum resmen :) falda bahsettiğin kişiler farklı farklı insanlar mı pek anlamadım :)