Ins canımmAynen canım kafan rahat olsun gerisini Allah'a bırak amiin canım inşallah güzel dileklerin gerçek olur :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ins canımmAynen canım kafan rahat olsun gerisini Allah'a bırak amiin canım inşallah güzel dileklerin gerçek olur :)
Fallaşalım benimde ihtiyacım var bugün :) Birazdan yemek yiyeceğiz ondan sonra akşam hep burdayım.Karşılıklı kahve içip fallaşırızKızlar fallaşıyozmu bgun???? Nerdesinz
Tamam canımm beklıomFallaşalım benimde ihtiyacım var bugün :) Birazdan yemek yiyeceğiz ondan sonra akşam hep burdayım.Karşılıklı kahve içip fallaşırız![]()
Geldim canım ben.Bizim evde kahve kalmamış kapatamıcam bugün sen gönder seninkine bakayım :)Tamam canımm beklıom
95.SAYFA BEBİŞİMGeldim canım ben.Bizim evde kahve kalmamış kapatamıcam bugün sen gönder seninkine bakayım :)
95.SAYFA BEBİŞİM
Geldim canım ben.Bizim evde kahve kalmamış kapatamıcam bugün sen gönder seninkine bakayım :)
A.S CANIMMSelam kızlar![]()
Canım şu sıralar bir dostunun kalbini kırmışsın sanırım,üzgün gözüküyor.Ayrıcada maddi bir sıkıntı var falında biraz dikkat etmelisin bu konuda.Buda binim![]()
Selam tatlım hoşgeldinn :)Selam kızlar![]()
sagol canım maddi sıkntmz war ne yazıkki... bide ben cok nazara gelen bi insandım falımdada hep nazara gelıosun cıkıodu ayetel kursı hep okuyorum gunde 3 kere zaten ezberimde dua aklma geldıkce okuyorum...... dileğim heralde bebek o inşallah gerçekleşir sagol yorumların için :) :) :) :) bide bişi sorıyım canım bagırma olan kahvenın tabağndamı gördun?Canım şu sıralar bir dostunun kalbini kırmışsın sanırım,üzgün gözüküyor.Ayrıcada maddi bir sıkıntı var falında biraz dikkat etmelisin bu konuda.
Bir dileğin var olucak ama birazcık zamana ihtiyacın var bunun için. :)
Uzun zamandır beklediğin bir haber ulaşıcak sana kocaman kanatlarını açmış bir kuş çıkmış sevineceksin bu haberede :)
Hiç nazar duası falan okuyormusun bilmiyorum ama nazara karşı güçlenmiş gözukuyorsun.
2 kişi çıkmış biri sensin diğeride ailenden bir erkek eşinde olabilir başka biriside sanki agzını açmış bagırıyorsun,karşıdakide kafasını eğmiş dınlıyor seni.
Şimdilik bunları görebildim canım genel olarak güzel bir fal çıkmış
Selam tatlım hoşgeldinn :)
Evet cnım bak resimleyim :)sagol canım maddi sıkntmz war ne yazıkki... bide ben cok nazara gelen bi insandım falımdada hep nazara gelıosun cıkıodu ayetel kursı hep okuyorum gunde 3 kere zaten ezberimde dua aklma geldıkce okuyorum...... dileğim heralde bebek o inşallah gerçekleşir sagol yorumların için :) :) :) :) bide bişi sorıyım canım bagırma olan kahvenın tabağndamı gördun?
cok guzel fal bakıosun canım tebrık ederım wala :) sagol canım benimEvet cnım bak resimleyim :)
Eki Görüntüle 1311635
Güzel atıyorsun demek istedin sanırımcok guzel fal bakıosun canım tebrık ederım wala :) sagol canım benim
attıysanda güzel attın tebrik ederimm :) :)Güzel atıyorsun demek istedin sanırımYok canım ya ilacım olsa kendi başıma sürerim
Canım şu sıralar bir dostunun kalbini kırmışsın sanırım,üzgün gözüküyor.Ayrıcada maddi bir sıkıntı var falında biraz dikkat etmelisin bu konuda.
Bir dileğin var olucak ama birazcık zamana ihtiyacın var bunun için. :)
Uzun zamandır beklediğin bir haber ulaşıcak sana kocaman kanatlarını açmış bir kuş çıkmış sevineceksin bu haberede :)
Hiç nazar duası falan okuyormusun bilmiyorum ama nazara karşı güçlenmiş gözukuyorsun.
2 kişi çıkmış biri sensin diğeride ailenden bir erkek eşinde olabilir başka biriside sanki agzını açmış bagırıyorsun,karşıdakide kafasını eğmiş dınlıyor seni.
Şimdilik bunları görebildim canım genel olarak güzel bir fal çıkmış
Selam tatlım hoşgeldinn :)
Pazarımız çarşı olsa olmamıHoşbulduk canım hadi çarşınız pazar olsun![]()
Kızlar buraya yukledıgım falım yetim kalmış.Kahve içemedim bugun ama musait olan varsa banada bakabilirmisiniz :)
Pazarımız çarşı olsa olmamı![]()