- 29 Ağustos 2008
- 4.086
- 613
- 448
- Konu Sahibi hazal_diren
-
şunu söyleyebilirim falında ayı gördüm. ensesi kalın güçlü birinden yardım alacaksın. bir adam var falında elinde kupa gibi bir şey tutmuş havaya kaldırmış. zafer benim der gibi. bu adamın bir işi olacak ve bundan çok mutlu olacaksınız. kaplumbağa var tabağında. taşınma gibi bir olayınız olabilir veya yakın zamanda evlilik olabilir bu. kötü bir şey yok bence falında her şey yoluna girecek
rica ederim. kahve içtiğim zaman fincanın fotoğraflarını atarım buraya. erken kalkmam gerektiği için içemiyorum :)çok teşekkür ederim, en sonunda bir yorum alabildim. eğer isterseniz de sizin falınıza bakabilirim. çok iddialı değilim ama içimden geldiği gibi bakıyorum ben.
şunu söyleyebilirim falında ayı gördüm. ensesi kalın güçlü birinden yardım alacaksın. bir adam var falında elinde kupa gibi bir şey tutmuş havaya kaldırmış. zafer benim der gibi. bu adamın bir işi olacak ve bundan çok mutlu olacaksınız. kaplumbağa var tabağında. taşınma gibi bir olayınız olabilir veya yakın zamanda evlilik olabilir bu. kötü bir şey yok bence falında her şey yoluna girecek
sana uzak bir yerden biri uzun biri kısa boylu iki kişi gelecek. bu kişiler iyi insanlar ayaklarına kadar çıkmışlar. 4 kişi ile birlikte masa başı çalışan birine gidip bir konu hakkında danışacaksınız sanırım. falınızda hamile bir kadın gördüm. elinde meşaleye benzer bir şey tutmuş. kuş var falında sana bir haber gelecek veya sen birine bir haber göndereceksin. ayrıca gelin de var falında. yakın zamanda hanede nişan düğün olabilir. ama gelin tek başına çıkmış kaçabilir bu kişi. bu kadar görebildim :)Merhaba, ben de rica etsem bakabilir misiniz?
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bakabilir-misiniz.656176/page-5
sana uzak bir yerden biri uzun biri kısa boylu iki kişi gelecek. bu kişiler iyi insanlar ayaklarına kadar çıkmışlar. 4 kişi ile birlikte masa başı çalışan birine gidip bir konu hakkında danışacaksınız sanırım. falınızda hamile bir kadın gördüm. elinde meşaleye benzer bir şey tutmuş. kuş var falında sana bir haber gelecek veya sen birine bir haber göndereceksin. ayrıca gelin de var falında. yakın zamanda hanede nişan düğün olabilir. ama gelin tek başına çıkmış kaçabilir bu kişi. bu kadar görebildim :)
bana da bakabilir misiniz?
merhaba. eğer siz de benim falıma bakarsanız elbette bakabilirim. üstte yazdığım iki mesajı okursanız, bu başlığı karşılıklı bakmak için açmıştım.
şimdi okudum ama fal bakmayı bilmiyorum ki!
konu başlığında özellikle fallaşalım diye yazmıştım...
bunlar da benim falım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?