Kahve falı yardim lutfenn

skyrose

Guru
Kayıtlı Üye
8 Mart 2011
1.900
2.501
333
Merhaba kizlar cok karmasik bi donemdeyim kahve falima bakabilecek olan var mi ? Dogum tarihinizi ve dogum yerinizi yazarsaniz bende dogum haritanizin yorumuna bakabilirim isterseniz. Simdiden tesekkurler. :16:

$IMG-20140215-01065.webp $IMG-20140215-01063.webp $IMG-20140215-01064.webp $IMG-20140215-01065.webp

Telefonuma googleplaystore den falci baci var onu indirdim resmini cekip yolluyosun yorum honderiyor.ben boyle seylere inanmam gunahindanda korkarim fakat ne tesaduftirki tutuyor:)

Şekerim seni hayattan hiç zevk almıyor gördüm.

Ailende çok çalkantılar olmuş. Bunlar sana da yansımış, çok dert edinirsen sinirsel bir hastalığa yakalanıcaksın,dikkat.

İş hayatın ve kariyerin için karar veremediğin bir durum var.Sen uzak bir yere gitmek istiyorsun ama bence gitme,olduğun yer iş açısından inanılmaz kapılar açacak sana.

bu kadar:1:

Ailende çok çalkantılar olmuş. Bunlar sana da yansımış, çok dert edinirsen sinirsel bir hastalığa yakalanıcaksın,dikkat.

İş hayatın ve kariyerin için karar veremediğin bir durum var.Sen uzak bir yere gitmek istiyorsun ama bence gitme,olduğun yer iş açısından inanılmaz kapılar açacak sana.

Vaay sen bayağı ilerletmişsin bu işi,bence sen de artık parayla online fal bak,en azından fala döktüğün paraları çıkarana kadar:9::9:

Tesekkurler canim :16: soylediklerin gercekten dogru bahsettigin seyleri yasiyorum. ask hayatim biraz karisik bu aralar onla ilgili biseyler gorebiliyor musun :1:

Son düzenleme:
Back
X