Kahve falı yüzünden mahfoldum:(

Bunu siz üzülün diye söylemedim. Ama şunu unutmayın. Gaybı Allah tan başkası bilemez. Ama siz evrene böyle üzülerek mesaj yollarsanız, olmayacak şeyi oldurursunuz. Hamilelikte stres bile kötü. Dua edin. Ayrıca kardeşinize de kızın. Size böyle bir süreçte bunları anlatmamalıydı

Şarlatan lafına bakıp Kendi psikoloji mi bozmam.. Sende bozma. Kötüyü çağırma iyi düşün iyi olsun

Bunu siz üzülün diye söylemedim. Ama şunu unutmayın. Gaybı Allah tan başkası bilemez. Ama siz evrene böyle üzülerek mesaj yollarsanız, olmayacak şeyi oldurursunuz. Hamilelikte stres bile kötü. Dua edin. Ayrıca kardeşinize de kızın. Size böyle bir süreçte bunları anlatmamalıydı
Enerjiden bende çok korkuyorum ama şuan elimde değil kahretsin ki ..hala rahatlayamadim ..dua ediyorum çok ama korkuyorum..kardeşimin suçu yok aslında ben çok usteledim söylemek zorunda kaldı o da Ergen'in teki nebilim kızamıyorum ona

Şarlatan lafına bakıp Kendi psikoloji mi bozmam.. Sende bozma. Kötüyü çağırma iyi düşün iyi olsun
Kahve bulasigindan dolayi mi kötüsünüz? Deli misiniz hanimefendi siz, hamileliginizin keyfini çıkarsanıza
Bitek kahveden değil bundan öncede buna benzer rüya görmüştüm down bebek gibi hep içimde öyle bı korku vardı rüyalardan dolayı fal da da duyunca elimde değil şuan keşke olsa

Fala bakan mı
Fal baktıran mı daha hatalı bilemiyorum
İşiniz mi yok ben anlamıyorum

Ben de maalesef önceden fal baktırdım. Peki kaç tanesi çıktı? Aksine o psikoloji ile hayatını daha da çıkmaza soktum. Hayatımı mahvettim o kafayla olmayacak şeylere taktım. Ayrıca Çok çok önemli bir konuda emin olduğum konuda bile bilemediler ve herkesin falı tutsaydı herkes mutlu mesut ceo olmuştu. Siz buna takılmayın. Allah tan hayırlısıni isteyin.
Baktirdigin kişiler iyi fal bakan tarzda duyulmuş kisilerniydi peki

Bitek kahveden değil bundan öncede buna benzer rüya görmüştüm down bebek gibi hep içimde öyle bı korku vardı rüyalardan dolayı fal da da duyunca elimde değil şuan keşke olsa
Bilinç altın a bu korkuyu Yerleştirdiğin için rüya görüyorsun.. Kendini rahat bırak artık.. Onun yerine Kuran oku süre oku zikir çek bi rahatla ferahla boş boş vesvese veriyorsun kendine...

Bilinç altın a bu korkuyu Yerleştirdiğin için rüya görüyorsun.. Kendini rahat bırak artık.. Onun yerine Kuran oku süre oku zikir çek bi rahatla ferahla boş boş vesvese veriyorsun kendine...
İnsalah öyledir bilincaltidir dua ediyorum hepde edicem :(

Ben hamileyim..kardeşim kendine fal baktirmis ..nezamandor ağzında bis geveliyordu..en sonunda konusturdum fal bakan kişi yakının şuan hamile birinin çocuğu doğunca çok uzulceksiniz sıkıntı var bebekte normal değil gibi biseyler demiş...okadar üzüldüm ki ister istemez kafama taktım ..fala inanmam ben baktirmam ama kafama çok takildi..bide ben bikac kez o tarz bı rüya görmüştüm ..bunların heosini bir araya getirince korkmaya başladım..lütfen bana biseyler deyin rahatlamaya ihtiyacım var ..sizin de başınıza geldimi hani falinizda böyle kötü seuler cikipta güzel şeyler yaşadınız mı..hiç sanmazdim bı fala kafa takacagimi ama hamile olduğum için bebeğim konusunda tedirgin oldum..ha bide ben bu bebeği istemiyordum şükretmek gereken yerde ağladım zirladim şimdi diyorum rabbim beni cezalandiracakmi:KK43: inanılmaz kötüyüm şuan ..neden falcı öyle dedi neden ben otarz rüyalar gördüm ...buarada ikili ve üçlü testleri için sorun yok dediler ama yinede çok korkuyorum ben :KK43:
Valla şu fala bakanlar bide kendi sonunu görseler ya kendilerinde haberleri yok:sinirli: palavra atıp tutma işi bunlar inanmayın allah'a güvenin kontrollerinizi aksatmayın dua edin rüyalarıda büyük ihtimal korktuğunuz için görmüşsünüzdür

Yahu bilimin ışığı diyoruz heleki su gunlerde yapmayin falci ne bilsin senin bebeginin hastaligi mi var neyi var bilim herşeyden ustundur anladığım kadariyla 4 aylik hamilesin 5 ay daha bu vesvese ile gidersen cocugu kendin hasta edersin sen bu zihniyetle...

Ben baktırmadım. Ama kadın annemin falına bakarken bana döndü. Sen hemen hamile kalırsın yumurtalıkların çok güzel dedi. Ultrason gibi telve mübarek.
allahım affetsin inandım bende bu kadına.
nerdeyse 2 yıl olacak çocuğum olmadı.
fala inanma, falsızda kal.
inanmayın konu sahibi. Şeytan vesvesesi bunlar.
Tövbe ya falcıya bak doktor sanki mübarek atıp tutmanında böylesi:skandal:

Verende alanda yüce Allah.geleceği bilende yalnızca Allah.böyle hurafelerle ne kendinizi ne de bebeğinizin üzüntü.herşey Yüce Rabbimin elinde.yalnız ondan diler yalnız ondan isteriz.bol bol tövbe edin.Rabbimin kudreti sonsuz

Fesat bir falcı ya da sırf ilgi görmek için yapmış muhtemelen. Ama altı üstü bir falcı, ondan medet umanı da anlayamam ya ben, neyse. Böyle bir konu üzerinden olumsuz konuşması hiçmi hiç olmamış. Tövbe edin o söylediğine. Bir daha da baktırmayın, bu laf üzerine baktıran kişi de umarım ders almıştır.

Adını bile duymadığınız binlerce genetik hastalık var. A olmaz B olur orasını zaman gösterir ama yaşadığınız stresin sağlıklı bir bebeğe de zarar vereceğini ve ilerde onun da büyük sıkıntılar yaşama ihtimali olacağını düşünün. Doktorların kontrolüne göre Sağlıklı bir bebeğe zarar veriyorsunuz şu an. Olacakla öleceğe çare yok. Evladı sağlıklı doğup 3 yaşında 10 yaşında 30 yaşında kaza geçirip sağlığını yitirenler var. Bütün ömrünüzü böyle korkarak yaşayamazsınız

Ben hamileyim..kardeşim kendine fal baktirmis ..nezamandor ağzında bis geveliyordu..en sonunda konusturdum fal bakan kişi yakının şuan hamile birinin çocuğu doğunca çok uzulceksiniz sıkıntı var bebekte normal değil gibi biseyler demiş...okadar üzüldüm ki ister istemez kafama taktım ..fala inanmam ben baktirmam ama kafama çok takildi..bide ben bikac kez o tarz bı rüya görmüştüm ..bunların heosini bir araya getirince korkmaya başladım..lütfen bana biseyler deyin rahatlamaya ihtiyacım var ..sizin de başınıza geldimi hani falinizda böyle kötü seuler cikipta güzel şeyler yaşadınız mı..hiç sanmazdim bı fala kafa takacagimi ama hamile olduğum için bebeğim konusunda tedirgin oldum..ha bide ben bu bebeği istemiyordum şükretmek gereken yerde ağladım zirladim şimdi diyorum rabbim beni cezalandiracakmi:KK43: inanılmaz kötüyüm şuan ..neden falcı öyle dedi neden ben otarz rüyalar gördüm ...buarada ikili ve üçlü testleri için sorun yok dediler ama yinede çok korkuyorum ben :KK43:
Belkide o yakın denen kişi siz değilsinizdir

Kuruntu yapmışsın takma kafana lütfen. Benim bi arkadaşım da fal baktirmisri kadın neler demiş kız kafasına takmıştı hiçbiri çıkmadı. Salliyorlar ortaya illa bir şeyi üstümüze alınıyoruz. Arada tutanlar oluyor illa ki o kadar çok şey sallayınca, sonra gerçek sanıyoruz. Rüyaların da hamilesin tedirginsin, hormonların yüzünden korkmussun. Kardeşinize de bravo yani hamile insana böyle şey söylenir mi hiç. Üzmeyin kendinizi bir şey olsa doktor söylerdi zaten

Back
X