Kahve falı yüzünden mahfoldum:(

Perinatolog birini bulacaksınız gidip muayene olacaksınız. Başka yolu yok. Uzatmaya da gerek yok. Ayrıntılı bakılır, olmadı sizden örnek alıp değerlendirirler.

Rüyada görmeniz bilinçaltı.
Fala gelince de, baktırdığım fallarının dörtte birinin yarısının çeyreğinin çeyreği çıksa şuan sabancı yerine biz vardık. 😀 Ama maalesef. 🤷🏼‍♀️😀
Tamam hormonlar falan anlıyorum da, kıytırık bi fala bu kadar da içerlenilmez ki arkadaşım. Faldan değilsede stresten çocuğa bişey olacak Allah korusun.

İçinizi ferah tutun. Geleceği Allah’tan başka kimse bilemez fala inanmayın. Doktorunuza güvenin testleriniz temiz çıkmış. Olumlu şeyler düşünün ve şükredin.

ben fala inanirim. yuzlerce fal baktirip binlerce lira harcamisimdir. parayla baktirdigim hicbir fal cikmadi. yani yuzlerce falin hicbiri cikmadi oyle bi istatistik. icini ferah tut.

Kardesin nekadar duauncesiz ve kotu kalpli biri boyle bisey soylenirmi hic? Ayrica fala inanman cok sacma fal neden sakiclari boyle insan orda gorduklerini hep gercege yormaya calisiyor evet vardi evet olmustu a fal gercek oldu falan filan bunlar faso fiso fala gore hareket edilmez yuzde 99uda yalandir zaten testlere inanmayin fala inanin siz boyle devam..

Baktirdigin kişiler iyi fal bakan tarzda duyulmuş kisilerniydi peki
Bir tanesi iyiydi gerçekten. O da olumlu konuşmuştu. Diğerleri de olumlu olumsuz karışık. O zaman düşününce dedikleri sanki gerçekmiş gibi geliyordu. Aradan bir yıl kadar zaman geçti. Şimdi bakıyorum o bir tanesi haric boşuna yipratmisim kendimi

Bu kadar stresle Allah korusun bişey olacak zaten, sonra aaaa falda çıkmıştı :KK12:kalbini ferah tut kardeşim, falcılar o kadar yetenekli olsalar kendileri köşelik olurlardı..

Dua ile her şey değişir öncelikle buna inan ve tevekkül ardından ....bir kahve falina inanma tabikide...bak ablamın bebeğine yüzde 90 down sendromlu dediler ...eniştem ve ablam çok dua ettiler uzulduler elbette ama tevvekkul ettiler her şey Allah'tan diye ama duayi ve umudu birakmadilar hiç bir şey yok yegenimde zehir gibi maşallah...sadece ablamın üzüntüden sütü kesildi ....olan bebege oldu yine bu yüzden üzme saçma bir fal yüzünden kendini

Ben hamileyim..kardeşim kendine fal baktirmis ..nezamandor ağzında bis geveliyordu..en sonunda konusturdum fal bakan kişi yakının şuan hamile birinin çocuğu doğunca çok uzulceksiniz sıkıntı var bebekte normal değil gibi biseyler demiş...okadar üzüldüm ki ister istemez kafama taktım ..fala inanmam ben baktirmam ama kafama çok takildi..bide ben bikac kez o tarz bı rüya görmüştüm ..bunların heosini bir araya getirince korkmaya başladım..lütfen bana biseyler deyin rahatlamaya ihtiyacım var ..sizin de başınıza geldimi hani falinizda böyle kötü seuler cikipta güzel şeyler yaşadınız mı..hiç sanmazdim bı fala kafa takacagimi ama hamile olduğum için bebeğim konusunda tedirgin oldum..ha bide ben bu bebeği istemiyordum şükretmek gereken yerde ağladım zirladim şimdi diyorum rabbim beni cezalandiracakmi:KK43: inanılmaz kötüyüm şuan ..neden falcı öyle dedi neden ben otarz rüyalar gördüm ...buarada ikili ve üçlü testleri için sorun yok dediler ama yinede çok korkuyorum ben :KK43:
Allah’a İnan’ın yada inanmayın bilmiyorum fakat seni hiç tanımayan bir kadın kardeşinin içtiği kahvenin o küçücük fincanından senin bebeğini nasıl görüyor buna nasıl inanıyorsunuz anlamıyorum içinizi ferah tutun ayrıca hamileyken daha çok değişik rüya görülüyor kaygı tavan oluyor bunları bilmiyor musunuz stres yapmamanız lazım

Siz hamilesiniz ya ondan bu anksiyete hamilelikte de olumsuz rüyalar görülür çogu hamile bu korkuları yaşar size birde fal eklenmiş fala baktırmak zaten doğru değil kız kardeşinizde de akıl yokmuş hamile kadına söylencek şey değil. Ama inanın her falcı hamile görür ve çok olumsuz fallar duydum zerre gram tutmadı çok şükür üstelik öyle adı sanı duyulmuş kişiler birde çok inandığımdan değilde arkadaşlarla gittiğim için baktırmıştım inanın onlar öyle herşeyi biliyor olsalardı kendilerine hayırları olurdu Allahın onlar için sunduğu azabı bilirlerdi. Siz testlerinizi yaptırın tedbirinizi alın takdiri Allah a bırakın goerecksiniz inşallah nur topu gibi miniginiz olacak bu ehvamlarda boşunaymış diyeceksiniz🤗🤗

Dua ile her şey değişir öncelikle buna inan ve tevekkül ardından ....bir kahve falina inanma tabikide...bak ablamın bebeğine yüzde 90 down sendromlu dediler ...eniştem ve ablam çok dua ettiler uzulduler elbette ama tevvekkul ettiler her şey Allah'tan diye ama duayi ve umudu birakmadilar hiç bir şey yok yegenimde zehir gibi maşallah...sadece ablamın üzüntüden sütü kesildi ....olan bebege oldu yine bu yüzden üzme saçma bir fal yüzünden kendini
Bu doktorları da anlamıyorum dön sendorumlu diyorlar bebek sağlam doğuyor neye göre diyorlar bunu ..ablaniz çok sukretsin

Bu doktorları da anlamıyorum dön sendorumlu diyorlar bebek sağlam doğuyor neye göre diyorlar bunu ..ablaniz çok sukretsin
Bebek doğunca dedi minik dogdu yeğenim prematüre ...kulakları biraz kepçe bu yüzden yuz ile orantılı bulmadi galiba ama bu şekilde bir oran vermesi saçmalık ötesi tabiki ablam hala sütü kesildi emziremedigi için üzülür ...zeki maslalah çok tatlı ama bagisikligi düşük bir çocuk oldu sürekli hasta oluyor

Bendl de hamileligimin basindan sonuna kadar kabus gordum. Birinde kurtaj oldum karnimda olmustu bebeklerim ve anlamadilar zehirlenme noktasina gelmistim ikincide ogrendigim gibi dusuj oldu aksam sonuclarima baktim ve agri sanci kanama dusuk oldu bitti hastaneye gittigimizde gelmeyin dusuk olmus dinlenin evde dediler 3. Ye hamile kaldim coook zorlu surec her gun igneler progestanlar dusuk olmasin diye vurulan farkli igneler 9 ay yatmayla gecti hep kaybetme korkusu hep kabus bebek elbiseleri ve bebek gereclerini mezarlarin ustunde topladigim bi ruya gordum ruyamda diyorum ki toplim bunlari bebegim ölmezse bunlari giyer o ruyadan uyandigimda cok agladim tamam yine ölecek bebegim dedim bebegin esi assagiya inmisti kanamam vardi bebegimin hareketleri cok azdı. Ama şukurler olsun ki sag saglim geldi yavrum darisi sizin basina zaten 2li 3lu testler iyi cikmis aptal bi falcinin lafina inanio bebegi sıkıntiya sokma hayirli dogumlar diliyorum sag saglim evladinizi alin kucaginiza

Back
X