- 5 Haziran 2009
- 8.535
- 2.395
- 398
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
Valla bak kitapta öyle yazıyordu..
Mesela ; açtığın fincana bir kaç kişiye gösterirsen kabulde olmazmış falan..
[sıze=3] yuppiiBurdasın dimi canım hemen kahve yapıp gelicem
Ayrıca sende koyarsan birkaç bişi söyleyebilirim bende[/sıze]
fal kitabında okudum. Gece fal bakılmazzzz
[sıze=3] banane yok öyle bişi
Içip kapatıp geliyorum, fala inanma falsız kalma olayı[/sıze]
bende içtim kapattım ama resimlerimi ekleyemiyorum.
Blueotuhumda sorun var.
Bende sizi takip edeyim. Hissettiğim kişiye yorum yapayım.
resimleri ekleyeceğim bana özelden yorum yapsana kuzum. durumları biliyorsun
haklısın kişiden kişiye göre değişir. ama fal kabul olan birşey değil dir düzelteyim dedim canım
Yaş 23 bekarım :) şimdiden teşekkürler :)
Ama bir dağ çıkmış sen güçlü bir işi başaracaksın üç vadeye kadar üç göz aydını olacak kocaman bir kısmetin var elinle tutuyorsun kısmetini.Sana çok güzel bir haber gelecek muradına ereceksin.Zamanında verdiğin bir kararla bir kişinin yaşantısını değiştireceksin.O kişide sana minnet duyacak.Canım sana füze gibi bir şekil çıktı.Bu şu anlama gelir.Yaşamındaki gelişmeler yakında aktif hale gelecek.Beklediğin bir haberin ön planda gerçekleşecek.Falda bir yol var bu yakınlarınızdan biride olabilir okumakla ilgili gibi kararsız ama çok istediği bölüm olacak ve gidecek siz bile şaşıracak ve çok sevineceksiniz.Beyaz bir kağıt çıktı.Temiz ferah bir haber gelecek haneye.Sana kocaman bir balık çıktı iş hayatın diyelim buna biz balığın üzerindesin sen vede çok rahatlayacaksın.Sen birisi sayesinde çok yükseleceksin.İsminde M olan birini çok şükredeceksin.Güzel bir kupa çıktı.Ulaşmak istediğin her neyse ulaşacaksın başarılı bir döneme gireceksin.erkek arkadaşınız bir yola gidecek üzüleceksiniz üzülmeyin en yakın zamanda geri gelecek seni çok seviyor sensiz yapamayacak.
Çok teşekkür ederim :) inşallah o okumakla ilgili karar bnm atamamdırçokkkkk sağolun :)
İçiyoruuum :126: Gitme bi yere sakın
Heycan yaptım nedensiz
kızlar neden resim yüklenmiyor yaaaa
Eki Görüntüle 745657 Eki Görüntüle 745660 Eki Görüntüle 745661 Eki Görüntüle 745663
bekarım cnm buda benim falım bende sana ayrıntılı kahe falı bakabilirimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?