- Konu Sahibi yazarhanim35
-
Biride bana baksın ya 20 yaşındayım bekarm :d
Eki Görüntüle 746630 Eki Görüntüle 746631 Eki Görüntüle 746629
AAA kiz o kdr bakmis kimse falina bakmamiss cik cik cik
Canim ilk önce fincaninda gördügüm kaadariyla icin cok sIkkIn kalbin kapanmisuzaktan uzaga biriyle sanki atisir gibi bir tartisma yasiyorsun.Sanki bu kisi ssenin karsina aniden cikarak korkutmus ve sende kizmissin akabinde kalabalik bir ortamda olcaksin bu arkadaslarinla gittigin kafe tarzi bi yer olabilir orda cok sasircagin haberler alicaksin duyduklarina cok sasiracaksin.Kocaman bir martinin sana dogru kanatlarini acarak geldigini görüyorum ztn cok belirgin bu bence senin zaferin olucak muradina ericeksin canim
Yanlizken cok düsüncelere daliyor kendini zorluyorsun artik kendini rahat birak hersey bir sekilde düzene giricek sen ummadigin anda bile sen farketmesende seni izleyen biri var
Tabakkta ise ,sismanca bir bayanla bir tartisma icine girecegini gördüm dikkaat et sana zarari dokunabilir kocaman bir kismetin var canim.Birine arkani dönmüssün ama cok zaman gecmeden sarmas dolas olacaksin hemde agacli bir ortamda cokta romantik
Bencesen bu falları başka bir siteye yolluyorsun ve oradan kopyalaaa yapıştır yapıyorsun
elinize bir miktar para geçecek bu parayı gayrimenkule yatıracaksınız bir hane göründü canım.Hanede gezen karıncalar çıktı.Bir bereketli döneme gireceksiniz.Ayrıca yakınlarından birisinden temiz ferah bir haber alacaksın.Hanede parasal bir sıkıntı çıktı.Biraz sıkıntı yaşanacak ama yakınlarınızdan birisinden bir yardım alacaksınız biraz rahatlayacaksınız .küçük ama sevimli bir haber alacaksın ve bu haberin ileride büyük bir fırsat kapısı açacak .Uzun yeleli bir at çıktı sana.Bir muradın gerçekleşecek önümüzdeki dönemlerde .Okadar güzel bir deniz dalgası çıktıki anlatamam için çok ferahlayacak sanki kuş gibi hafifleyeceksin..
Size mi soracağım ? :)) Evet inanmıyorum neden 30 dakika sonra bende fal baktırıyorum yaş ve medeni hal soruyor ve 30 dakika içinde bakılıyorinanıp inanmamak size kalmış hanımefendi inanmıyorsanız topiğimi meşgul etmezsiniz olr biter
Bana da bakmamışsınız. Neden acaba?
Eki Görüntüle 747375 Eki Görüntüle 747376
Eki Görüntüle 747377 Eki Görüntüle 747378
canım falıma bakar mısın rica etsem?
20 yaşındayım ve bekarım :97:
Buda benim fincanım kim bakacak bakalım :)
Eki Görüntüle 747499 Eki Görüntüle 747500 Eki Görüntüle 747501 Eki Görüntüle 747502
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?