Kahve Falı Zamanı

AAA kiz o kdr bakmis kimse falina bakmamiss cik cik cik

Canim ilk önce fincaninda gördügüm kaadariyla icin cok sIkkIn kalbin kapanmis uzaktan uzaga biriyle sanki atisir gibi bir tartisma yasiyorsun.Sanki bu kisi ssenin karsina aniden cikarak korkutmus ve sende kizmissin akabinde kalabalik bir ortamda olcaksin bu arkadaslarinla gittigin kafe tarzi bi yer olabilir orda cok sasircagin haberler alicaksin duyduklarina cok sasiracaksin.Kocaman bir martinin sana dogru kanatlarini acarak geldigini görüyorum ztn cok belirgin bu bence senin zaferin olucak muradina ericeksin canim
Yanlizken cok düsüncelere daliyor kendini zorluyorsun artik kendini rahat birak hersey bir sekilde düzene giricek sen ummadigin anda bile sen farketmesende seni izleyen biri var
Tabakkta ise ,sismanca bir bayanla bir tartisma icine girecegini gördüm dikkaat et sana zarari dokunabilir kocaman bir kismetin var canim.Birine arkani dönmüssün ama cok zaman gecmeden sarmas dolas olacaksin hemde agacli bir ortamda cokta romantik

içimi okudun desem :) canım :) tşeekür ederim :)

evt canım sıkkın bu aralar. kalabalık bir ortam gireceğim sınav olabilir. ah martı beklediğim birşey var uzun zamandır inşalah odur :) vallaha yalnızken düşünmekten dalıyorum :) beni izleyen biri tahmin ettiğim kişi olabilir :) şişmanca bir bayan çevremde şişmanlar var olabilir birinden uzaktayım acaba o mu :)

insallah cok tesekkurler :)

canım falıma bakar mısın rica etsem?
20 yaşındayım ve bekarım :97:

Bana da bakmamışsınız. Neden acaba?

evinin içine bir para girecek çok ferahlı haberinde var.Bu parayı iyi değerlendirmeniz gerekecek.Buna dikkat edin.Ooo fincanın tam ortasında basamak çıktı.Senin kafanda bir projen var bu projeni başkalarıylada paylaşacaksın sana yardım edecekler.Yakın zamanda amaçlarına ulaşacaksın.Canım falda bir kapı çıktı.Yaşamında bir değişiklik olacak.Senin yaşam düzeninde değişecek.Şu aralar biraz dikkat et çünkü kapı fincanın ortasında.Hanede bir fare var yani bir düşman sana kötülük yapmaya çalışıyor.Dişlerini açmış sana doğru bakıyor dikkat et.Kısacık bir yol çıktı yengeç var yani para yada kısmet bir erkek eşin bu sanırım uzun bir uğraştan sonra bol miktar parayla geri gelecek ve çok ferahlayacaksınız.Çok tatlı bir kuzu çıktı.Hanende bir şenlik sıcaklık olacak.Hanede ferahlama olacak.Falında temiz parlak bir yumurta çıktı çatlak olmayan bir yumurta bu.Parayla ilgili güzel bir rahatlama yaşayacaksın.Evinizde toparlanacak eşyalar var.Yeni bir ev veya taşınma görünüyor sana.Güzel bir haneye geçeceksiniz.

çıktı sana.Fincanın tam dibinde sen bir hayal kırıklığı yaşayacaksın.Hane içinde iki yol planlıyorsun ama daha açılmamış kapalı.Yola gideceksiniz yakında ziyaret filan.Biraz sıkıntı olacak bu ziyaret sırasında.Yıllar önce ayrıldığın bir erkekten pat diye bir haber alacaksın.Sana dönmek isteyecek.Çünkü bu erkek senin değerini anlayacak.Bu erkek bir başkası için seni bırakan biri.Sakın geri dönme.Canım sana beyaz temiz bir kağıt çıktı.Senin yolda bir haberin var.Bu haber olumluda olabilir olumsuzda olabilir.Falda bir kavanoz çıktı.Sen çok iyi bir komşulara sahipsin senin sıkıntılı döneminde hemen sana yardıma geliyorlar.sevgilinle bu bir sinema olur bir eğlence olabilir ve seni etkileyecek bir anınız olacak bir hediye olabilir bir sürpizi olacak sevinçten uçacaksınız bayan arkadaşına anlatacaksın hadi hayırlısı olsun.senin küs olduğun biri var.hemde çok sevdiğin biri bu.bu kişiyle yakın zamanda barışacaksın merak etme için rahat olsun.Güzelim sevdiğinle ayrılık göründü sana çünkü başka bir kadın çıktı aranızda.Bu bayanın adının içindede s harfi görünüyor.

arkadaşın dediği gibi başka siteden alıntı yapıyor. kahvemve.... adlı siteden. neden dürüst olamıyorsunuz ki hayret bişey! bu kadar insana yalan söylemekden hiç çekinmiyorsunuz pes yani.

Canini cok cok cok sIkmissin
Oturmussun bir köseye düsüncelere dalmissin birisi araciligi ile haber göndermissin (yada biriyle konusmak istiyorsun)
2 tane gözaydinin cikmis cok sevincegin iki olayla karsilasicaksin
Yüregin hop edip kabaracak cok sasiracaksin bu sevinecegin olaylara
Diger faldada bu faldada ayni seyi görüyorum sen el ele tutusmussun birisiyle ve yolunuza bakiyorsunuz Tabakta cok belirgin cikmis ...Hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…