- 18 Ekim 2013
- 16.262
- 32.582
- 598
- 35
- Konu Sahibi aysegul7777
-
Yasak değil yahu yeri yanlış sadece. Topik var kahve falı için.Canım benim bizim canimiza minnet ama platformda yasak.onun için dedik. Ama sıradayım. Ben de iyi bilirim
Valla attım ikisine de dönerim burdanYasak değil yahu yeri yanlış sadece. Topik var kahve falı için.
Sanırım üyelerle karşılıklı yanlış anlaşılma oldu, öylesine muhabbet olsun diye açılan fal topikleri, konunuzu taşıdığım şu bölüme açılmalı: https://www.kadinlarkulubu.com/forum/forums/burclar-tarot-ve-astroloji.41/Parayla mı olur ben.muhabbetini demiştim. Yanlış mı anlaşıldım çok Üzgünüm
Baktılar mı sana daKızlar ay ekledim
Hayır ya bekliyorum merak ettimBaktılar mı sana da
Valla sıradayız özelden mesaj attık ama hala geri dönüş yokSebebini bilmiyorum iyi kahve fali baktığımı söylerler. Vaktim olursa foto atın bakayım. Muhabbet olsun.
Yeniden atıyorum canımÖzelden gelenlere hep baktım gelmemiştir canim
Hayır canım orijinal hesabım.ayrica teşekkür ederim. 6.hissim çok kuvvetlidir.Hala mesaj atıyorlar ama ben söyleyeyim ikisinin de dediği şeyler birbirlerine çok yakın
Mune ikinci üyelik değillerse eğer evet gerçekten bildikleri de oldu nokta atışı yaptı ikisi de
Yeniden yolladımÖzelden gelenlere hep baktım gelmemiştir canim
Banada bakar MısınHayır canım orijinal hesabım.ayrica teşekkür ederim. 6.hissim çok kuvvetlidir.
Çok teşekkürlerHayır canım orijinal hesabım.ayrica teşekkür ederim. 6.hissim çok kuvvetlidir.
Şimdi yemek yiyecem ama resim at sana dönerimBanada bakar Mısın
Tamam atıyorum afiyet olsunnnbŞimdi yemek yiyecem ama resim at sana dönerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?