Canım öncelikle ben falcı değilim yani sana ilişkin olur ya da olmaz sana karşı duyguları var-yok şeklinde bir yorum yapsam ne desem yalan olur biz burda naçizane kendi aramızda bakıyoruz ama burda fal bakanların hiç biri falcı değil en azından ben şahsım adına böyle düşünüyorum ve sana bir tavsiye fala inanma falsız da kalma demişler o yüzden sakın ama sakın fallara inanarak hayatına yön verme ve inanma.
Şimdi gelelim fal yorumuna; deniz kenarında bir yere yolculuk gözüküyor bir akrabanın yanına ziyarete de gidebilirsin, çoktandır dargın olduğun birisiyle barışabilirsin, çok güvendiğin birisi var ama bu kişi çokta sözüne sadık bir insan değil, çevrende birkaç huysuz insan gözüküyor ve senin bu insanlarla başın biraz sıkıntıda görünüyor, bu ara çevrende canını sıkan insanların sayısı artmış gibi, çok güzel bir kısmet, nişan ya da düğün haberi var, mutluluğun artarak devam edecek ve bu aralar şansın senden yana, maddi kazanç sağlayabilirsin ya da yeni bir iş kapısı, bu aralar değerli bir eşyanı kaybetmiş olabilirsin eğer kaybetmediysen bile dikkat et kaybedebilirsin, birkaç gün içinde biriyle tartışma yaşayabilirsin, biraz sıkıntıların var ama sabredersen bunlardan kurtulacaksın, devlet dairesinde bir iş gözüküyor, sen bu aralar negatif gibisin, aklında olan kişi seni üzüyor canım bu yüzden onunla sıkıntı yaşayabilirsin ama bir de hoşlandığın kişiden hediye alabilirsin iki türlü de çıkmış, çevrende gözlerinin içine bakan birisi var ama sen onu görmüyorsun hatta farkında bile değilsin ama özel hayatında yaşadığın pürüzlerin biteceği günler yakın, çok iyi niyetli ve çok yardımsever biriyle tanışabilirsin, en yakın arkadaşından güzel ve hayırlı bir haber alacaksın, uzun zamandır görmediğin biriyle hasret giderebilirsin, küçük bir hastalık geçirebilirsin ve son olarak bir arkadaşının gevezeliği yüzünden hoş olmayan durumlar yaşayabilirsin.