• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kahve falı

canım anca dönebildim başlıyorum hemen çok fazla kısmetin var hele bir tanesi tertemiz isa adında birisiyle bi aşk yaşıyosun ve çok mutlu olduğunuzu temiz birisi olduğunu görüyorum hamile birisi var tanıdığın erkek bebeği olacak hayırlı geleceği temiz bir bebek şu sıralar bi aşk yaşaman söz konusu ama kısa süreli yaz aşkı gibi sabrettiğin zaman gerçek aşk yanında. 4-5 tane yol var aklında ama kapalı canım üstleri hiç aklında olmayan bir yere gideceksin ama memnun kalacaksın. birkaç sıkıntın var ama sonunda büyük bir başarı seni bekliyo. kısmetlerin var bol bol ama sen pek istemiyosun doğru olan bu sabret çok değil 4-5 ay sonunda o aşkı bulacaksın. herşey gönlünce olsun

Canım ben şuan kimseyle bi aşk yaşamıyorum. Isa adında birini tanımıyorum:-)
Hoşlandığım birisi var şuan acaba onunla aramızda birşey olacak mi

Canım merhaba. Kahve içtim buraya koştum hemen :1:

$ben.webp $Görüntü3891.webp

$Görüntü3892.webp $Görüntü3893.webp

Zamanın olduğunda yorumlarsan sevinirim canım :29:

....................................................................................

Son düzenleme:
Banada bakarsann çokk sevinirim.. hoşlandığım birisi var ismi Yusuf onun bana karşı olan duygularını merak ediyorum..birde iş garantisi olan bi kursa gitmek istiyorum,önüm açıkmı? $IMG_6630.webp$IMG_6643.webp

Son düzenleme:
Benim falıma da bakabilir misiniz lütfen? Çok ama çok ihtiyacım var :(

$015.webp$018.webp$014.webp$019.webp

İçinde bulunduğun sıkıntılar bir süre daha devam ediyor hatta önümüzdeki günlerde biraz daha sıkıntıya girebilirsin, hayatında çok terslik var canım ama bunlardan kurtuluyorsun, dertlerin sona eriyor, bu aralar etrafındaki kişileri üzmeye ve kırmaya başlamışsın biraz daha dikkatli davranman gerek, birde acı-kötü bir haber gözüküyor ama tam tersi de olabilir ki inşallah iyi bir haber olsun, gözyaşın var ama bu sevinç gözyaşı olacak ve büyük bir mutluluk yaşayacaksın, yakın bir zamanda bir yolculuk gözüküyor, çok istediğin bir dileğin-hayalin var ve bu gerçekleşiyor çok istediğin bir şeye sahip oluyorsun, bu aralar şansın ve başarın çok yüksek görünüyor, bir şeye yatırım yapabilirsin, birisi senden ya borç para istiyor ya da senin eline yüklü bir miktarda para geçiyor canım.

Diğer falıma bakmadınız :/ Bari buna bakın lutfen, sevdiğim birisi var yusuf ilişki olucakmı bana karşı duygular ne acaba bakabildiğiniz kadar.. şimdiden teşekkür ediyorumm..

Diğer falıma bakmadınız :/ Bari buna bakın lutfen, sevdiğim birisi var yusuf ilişki olucakmı bana karşı duygular ne acaba bakabildiğiniz kadar.. şimdiden teşekkür ediyorumm..

Canım öncelikle ben falcı değilim yani sana ilişkin olur ya da olmaz sana karşı duyguları var-yok şeklinde bir yorum yapsam ne desem yalan olur biz burda naçizane kendi aramızda bakıyoruz ama burda fal bakanların hiç biri falcı değil en azından ben şahsım adına böyle düşünüyorum ve sana bir tavsiye fala inanma falsız da kalma demişler o yüzden sakın ama sakın fallara inanarak hayatına yön verme ve inanma.

Şimdi gelelim fal yorumuna; deniz kenarında bir yere yolculuk gözüküyor bir akrabanın yanına ziyarete de gidebilirsin, çoktandır dargın olduğun birisiyle barışabilirsin, çok güvendiğin birisi var ama bu kişi çokta sözüne sadık bir insan değil, çevrende birkaç huysuz insan gözüküyor ve senin bu insanlarla başın biraz sıkıntıda görünüyor, bu ara çevrende canını sıkan insanların sayısı artmış gibi, çok güzel bir kısmet, nişan ya da düğün haberi var, mutluluğun artarak devam edecek ve bu aralar şansın senden yana, maddi kazanç sağlayabilirsin ya da yeni bir iş kapısı, bu aralar değerli bir eşyanı kaybetmiş olabilirsin eğer kaybetmediysen bile dikkat et kaybedebilirsin, birkaç gün içinde biriyle tartışma yaşayabilirsin, biraz sıkıntıların var ama sabredersen bunlardan kurtulacaksın, devlet dairesinde bir iş gözüküyor, sen bu aralar negatif gibisin, aklında olan kişi seni üzüyor canım bu yüzden onunla sıkıntı yaşayabilirsin ama bir de hoşlandığın kişiden hediye alabilirsin iki türlü de çıkmış, çevrende gözlerinin içine bakan birisi var ama sen onu görmüyorsun hatta farkında bile değilsin ama özel hayatında yaşadığın pürüzlerin biteceği günler yakın, çok iyi niyetli ve çok yardımsever biriyle tanışabilirsin, en yakın arkadaşından güzel ve hayırlı bir haber alacaksın, uzun zamandır görmediğin biriyle hasret giderebilirsin, küçük bir hastalık geçirebilirsin ve son olarak bir arkadaşının gevezeliği yüzünden hoş olmayan durumlar yaşayabilirsin.

canım kusura bakma komşu geldi biraz geç oldu ama neyse :) canım sanki bu ara hayallerinin arttığı bir dönemdesin, bir davet alacaksın, bir kaç gün içinde biriyle tartışma yaşayabilirsin, gelecekte iyi ve güzel günler gözüküyor önün çok açık, ailen neşe-bolluk ve huzur içinde olacak, senin bir çok dileğin var ama önümüzdeki günlerde bir tanesi gerçekleşiyor, çok beklediğin-istediğin birşeye kavuşacaksın, çok emek verdiğin işler var ve sonunda istediğini alıyorsun, kolay yoldan kazanç sağlayabileceğin bir iş görünüyor, bir mahkeme olayı gözüküyor, canım sen birini unutamamışsın ama artık onu unutma zamanının gelmiş hatta geçiyor bile tekrar aşık olacaksın ve mutluluğun artarak devam edecek, yakın zamanda bir yolculuk var, sana yeni bir haber var birinden yeni bir haber alacaksın, uzun süredir dargın olduğun birisi varsa onunla barışabilirsin, canım bir de bir düşmanın var, yeni bir iş girişiminde bulunabilirsin, yakın bir zamanda bir ayrılık gözüküyor, hayatında biri var mı bilmiyorum ama eğer varsa bu aralar ondan soğumuş gibisin aranızda soğuk rüzgarlar esiyor sanki sen ondan negatif elektrik alıyor gibisin, sevdiğin insan bazen sözlerini tutmuyor yerine getirmiyor gibi canım bir de güzel bir teklif alacaksın.

Canım öncelikle ben falcı değilim yani sana ilişkin olur ya da olmaz sana karşı duyguları var-yok şeklinde bir yorum yapsam ne desem yalan olur biz burda naçizane kendi aramızda bakıyoruz ama burda fal bakanların hiç biri falcı değil en azından ben şahsım adına böyle düşünüyorum ve sana bir tavsiye fala inanma falsız da kalma demişler o yüzden sakın ama sakın fallara inanarak hayatına yön verme ve inanma.

Şimdi gelelim fal yorumuna; deniz kenarında bir yere yolculuk gözüküyor bir akrabanın yanına ziyarete de gidebilirsin, çoktandır dargın olduğun birisiyle barışabilirsin, çok güvendiğin birisi var ama bu kişi çokta sözüne sadık bir insan değil, çevrende birkaç huysuz insan gözüküyor ve senin bu insanlarla başın biraz sıkıntıda görünüyor, bu ara çevrende canını sıkan insanların sayısı artmış gibi, çok güzel bir kısmet, nişan ya da düğün haberi var, mutluluğun artarak devam edecek ve bu aralar şansın senden yana, maddi kazanç sağlayabilirsin ya da yeni bir iş kapısı, bu aralar değerli bir eşyanı kaybetmiş olabilirsin eğer kaybetmediysen bile dikkat et kaybedebilirsin, birkaç gün içinde biriyle tartışma yaşayabilirsin, biraz sıkıntıların var ama sabredersen bunlardan kurtulacaksın, devlet dairesinde bir iş gözüküyor, sen bu aralar negatif gibisin, aklında olan kişi seni üzüyor canım bu yüzden onunla sıkıntı yaşayabilirsin ama bir de hoşlandığın kişiden hediye alabilirsin iki türlü de çıkmış, çevrende gözlerinin içine bakan birisi var ama sen onu görmüyorsun hatta farkında bile değilsin ama özel hayatında yaşadığın pürüzlerin biteceği günler yakın, çok iyi niyetli ve çok yardımsever biriyle tanışabilirsin, en yakın arkadaşından güzel ve hayırlı bir haber alacaksın, uzun zamandır görmediğin biriyle hasret giderebilirsin, küçük bir hastalık geçirebilirsin ve son olarak bir arkadaşının gevezeliği yüzünden hoş olmayan durumlar yaşayabilirsin.
Kesinliklee biliyorum....Ama doğru bildiklerinizde oldu çok çok teşekkür ediyorum....

rica etsem son kez bu falıma bakarmısın? :)

Eklentiler

• $IMG_6853.webp
    $IMG_6853.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 69
  • $IMG_6867.webp
    $IMG_6867.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 70
  • $IMG_6874.webp
    $IMG_6874.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 69
  • $IMG_6871.webp
    $IMG_6871.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 62

Sıkıntılı bir zamanda yakınlarından destek alacaksın, çok güzel bir kısmet görünüyor nişan ya da düğün haberi alabilirsiniz, uzun süredir beklediğin haberi alıyorsun, sevinçli ve hayırlı bir haber geliyor, bir de hiç beklemediğin bir yerden haber alıyorsun, eğer etrafında ağır hastalıklı birisi varsa o kişi iyileşiyor canım, çok sevdiğin dostlarınla aranı açmak isteyenler var bunlara karşı dikkatli olmalısın, yakınlarınla bir tartışma yaşayabilirsin, birinden yardım alabileceğin bir döneme girebilirsin ve bu aralar yaşadığın iç sıkıntıların yüzünden güzel bir tatile ihtiyaç duyabilirsin, bu aralar gereksiz korkular yaşayabilirsin, çok sevdiğin-değer verdiğin biriyle kısa süreli bir ayrılık ya da bir küsme yaşayabilirsin, eğer birine borç para verdiysen o parayı alamayabilirsin, çevrende hamile birisi varsa erkek bebek gözüküyor, sen hoşlandığın kişi ile beraber olmak istiyorsun ama kendini olumsuz sonuçlara da hazırlamalısın, sen çok hayal kuruyorsun ama bunalrın gerçekleşmesi zor ve zaman alıcı görünüyor, birde her ne olursa olsun hiçbir şey için ümidini kaybetme canım,

rica etsem son kez bu falıma bakarmısın? :)

Elinden büyük miktarda bir para çıkacak bir borç ya da yüklü miktarda bir fatura ödeyebilirsin o yüzden bu aralar maddi desteğe ihtiyacın olabilir ve bu maddi desteği hiç beklemediğin birinden göreceksin, yakın zamanda bir ayrılık yaşayabilirsin, çevrendekilere neşe ve bolluk geliyor, seni de gelecekte iyi ve güzel günler bekliyor, üzücü bir haber alabilirsin, bu aralar kendine güven duyabilirsin, bir kaç gün içinde biriyle tartışma yaşayabilirsin.

Sıkıntılı bir zamanda yakınlarından destek alacaksın, çok güzel bir kısmet görünüyor nişan ya da düğün haberi alabilirsiniz, uzun süredir beklediğin haberi alıyorsun, sevinçli ve hayırlı bir haber geliyor, bir de hiç beklemediğin bir yerden haber alıyorsun, eğer etrafında ağır hastalıklı birisi varsa o kişi iyileşiyor canım, çok sevdiğin dostlarınla aranı açmak isteyenler var bunlara karşı dikkatli olmalısın, yakınlarınla bir tartışma yaşayabilirsin, birinden yardım alabileceğin bir döneme girebilirsin ve bu aralar yaşadığın iç sıkıntıların yüzünden güzel bir tatile ihtiyaç duyabilirsin, bu aralar gereksiz korkular yaşayabilirsin, çok sevdiğin-değer verdiğin biriyle kısa süreli bir ayrılık ya da bir küsme yaşayabilirsin, eğer birine borç para verdiysen o parayı alamayabilirsin, çevrende hamile birisi varsa erkek bebek gözüküyor, sen hoşlandığın kişi ile beraber olmak istiyorsun ama kendini olumsuz sonuçlara da hazırlamalısın, sen çok hayal kuruyorsun ama bunalrın gerçekleşmesi zor ve zaman alıcı görünüyor, birde her ne olursa olsun hiçbir şey için ümidini kaybetme canım,

Çok tşk ederim :))) "sen hoşlandığın kişi ile beraber olmak istiyorsun ama kendini olumsuz sonuçlara da hazırlamalısın" demişssin ya yani onunla olmayacak mı ??

Back
X