• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kahve falı

$DSC_0173.webp$DSC_0174.webp$DSC_0175.webp$DSC_0176.webp$DSC_0177.webp$DSC_0178.webp$DSC_0179.webp

Bende istiyoum cnm özellikle aşk var mı aşkk:16:

sevgili micra... ilk olarak hane hayatından bahsedeyim. şu sıralar tekdüze bi hayat yaşıyorsun sorunsuz sıkıntısız. gelelim senin hayatına suçu olmayan bir kadını çok üzmüşsün boynu bükük kalmış. onun gönlünü almalısın çünkü hayatını değiştirecek bi karar anındasın. temiz bir yola çıkıyosun arkada bırakıyosun çoğu şeyi. canım baş ağrıları olan birisini görüyorum. semazen var canım mevlevilik düşüncesini benimsiyosun yada konya ile bir bağlantın var. gereksiz şeyleri gözünde büyütüp üzme kendini takma bu kadar herşeyi

canım anca dönebildim. canım bu nekarışıklık ya çok kalabalık ortamlardasın sürekli. kariyer anlamında gözün çok üstte başarıya ulaşıcaksın ama biraz çaba. sıkıntılardan kurtulman için bir yöne doğrulmuşsun ama yanlış taraf böyle devam edersen sıkıntılar devam edecek. isteme söz konusu olabilir bu sıralar. senin devlet ile bi işin var sınav yada başka birşey hayırlı olacağını görüyorum. sıkıntılarına sebep ola büyük bir yılan var hayatında ev hayatında büyük bir kısmetin var hızla yaklaşıyor onun ardından 1-2 gün geçmeden yeni bi haber alıcaksın inşallah iyi olur canım benim herşey gönlünce olsun

canım anca dönebildim. canım bu nekarışıklık ya çok kalabalık ortamlardasın sürekli. kariyer anlamında gözün çok üstte başarıya ulaşıcaksın ama biraz çaba. sıkıntılardan kurtulman için bir yöne doğrulmuşsun ama yanlış taraf böyle devam edersen sıkıntılar devam edecek. isteme söz konusu olabilir bu sıralar. senin devlet ile bi işin var sınav yada başka birşey hayırlı olacağını görüyorum. sıkıntılarına sebep ola büyük bir yılan var hayatında ev hayatında büyük bir kısmetin var hızla yaklaşıyor onun ardından 1-2 gün geçmeden yeni bi haber alıcaksın inşallah iyi olur canım benim herşey gönlünce olsun

çok teşekkür ederim sağolun..
işle ilgili sıkıntılar çok başta maaş olmak üzere.. işten ayrılcam, sanırım yöneldiğim durum bu kalarak bir şey olacağı yok gibi görünüyor bana :) isteme derken?
ah o yılan kim bir bilsem :)

:26: Canım anneme dedim seni. Çok istedi. Ben de kahve yaptım, içti. Bakabilirsen memnun olurum. Hakkını doldurdun dersen de canın sağolsun. (Şansımı deneyeyim) :16:

Eki Görüntüle 720235 Eki Görüntüle 720236 Eki Görüntüle 720237 Eki Görüntüle 720238 Eki Görüntüle 720239 Eki Görüntüle 720240 Eki Görüntüle 720241

bakarım canım aşk olsun.hanesi temiz annenin çok fazla kişi yok evinde genel olarak temiz sıkıntısı yok ama bir durumdan dolayı çok mutsuz olduğunu görüyorum.sen zayıf uzun dalgalı saçlı birisin ve başının üstünde bir kısmetin var annen bu durum için dua ediyo.annen toplu birsi bi mezarın başında oturduğunu görüyorum canım. yusuf diye bir isim gördüm. hane değil ama kendi içinde bir sıkıntısı var bi yola çıkıcak temiz bir yol bu yolun sonunda ferahlıycak dini bir yer burası. bcak ağrıları olduğunu daha önceden söylemiştim. isterse o konu içinde yardımcı olabilirim

Ayy bende kahve içip foto eklesem bakar mısın canım yaa :31:
Buralarda mısın hep? :)

Son düzenleme:

canım anca dönebildim başlıyorum hemen çok fazla kısmetin var hele bir tanesi tertemiz isa adında birisiyle bi aşk yaşıyosun ve çok mutlu olduğunuzu temiz birisi olduğunu görüyorum hamile birisi var tanıdığın erkek bebeği olacak hayırlı geleceği temiz bir bebek şu sıralar bi aşk yaşaman söz konusu ama kısa süreli yaz aşkı gibi sabrettiğin zaman gerçek aşk yanında. 4-5 tane yol var aklında ama kapalı canım üstleri hiç aklında olmayan bir yere gideceksin ama memnun kalacaksın. birkaç sıkıntın var ama sonunda büyük bir başarı seni bekliyo. kısmetlerin var bol bol ama sen pek istemiyosun doğru olan bu sabret çok değil 4-5 ay sonunda o aşkı bulacaksın. herşey gönlünce olsun

canım geç döndüm. şarkı söylüyosun galiba öyle görüyorum ama pek geleceği yok bu durumun. senin unutamadığın ve unutamıyacağın seni çok üzen biri var kalbinde birlikte değilsiniz ama sende derin yaralar bırakmış içine dert etmişsin. 3 tane yolun var seçim yapan gerekiyo bir tanesinin sonunda evlilik var canım. ev ile ilgili aklında bir soru işareti var canım sıkıntılar için. eski bir dottan bir haberin olacak canım nejla isminde birisini görüyorum canım iyi birisi.. boğa yada koç burcundan birisinden bi yardım göreceksin hanedeki sıkıntıların azalacak

isminde f olan birisi var kalbinde canım. bu kişi kısmetli ve maddi durumu iyi. bi erkeği başına taç etmişsin ama onu gölge gibi takip eden birisi var canım içime doğan unutamadığı biri. şusıralar bi duruma üzeleceksin ama zaman geçince senin için böylesini hayırlısı olduğunu anlayıp iyi ki olmuş diyeceksin. kısa bir süre maddiyar konusunda isteklerin gerçekleşmeyecek sıkıntı yaşayabilirsin. şuan sana bir kötülük yok ileride oluşacak ama kendini korumanın yollarını biliyosun. t harfi ile 2 yolun var ikisinide hayırlı görüyorum. kafanı takıp üzme kendini herşeye

heveslendim valla evde olsaydım keşke bende içip gönderirdim ama çalışıyorum malesef :((

isminde f olan birisi var kalbinde canım. bu kişi kısmetli ve maddi durumu iyi. bi erkeği başına taç etmişsin ama onu gölge gibi takip eden birisi var canım içime doğan unutamadığı biri. şusıralar bi duruma üzeleceksin ama zaman geçince senin için böylesini hayırlısı olduğunu anlayıp iyi ki olmuş diyeceksin. kısa bir süre maddiyar konusunda isteklerin gerçekleşmeyecek sıkıntı yaşayabilirsin. şuan sana bir kötülük yok ileride oluşacak ama kendini korumanın yollarını biliyosun. t harfi ile 2 yolun var ikisinide hayırlı görüyorum. kafanı takıp üzme kendini herşeye

Teşekkür ederim :)

bakarım canım aşk olsun.hanesi temiz annenin çok fazla kişi yok evinde genel olarak temiz sıkıntısı yok ama bir durumdan dolayı çok mutsuz olduğunu görüyorum.sen zayıf uzun dalgalı saçlı birisin ve başının üstünde bir kısmetin var annen bu durum için dua ediyo.annen toplu birsi bi mezarın başında oturduğunu görüyorum canım. yusuf diye bir isim gördüm. hane değil ama kendi içinde bir sıkıntısı var bi yola çıkıcak temiz bir yol bu yolun sonunda ferahlıycak dini bir yer burası. bcak ağrıları olduğunu daha önceden söylemiştim. isterse o konu içinde yardımcı olabilirim

Teşekkür ederim canım :16:

Back
X