- 24 Aralık 2012
- 1.840
- 237
- 163
yakın zamanda bir kaç yolun olacak gitmelisinbana kalırsa iyi gelecek..bir konu seni şaşırtacak..2 ayrı erkekle ilgili bir durum var hanenden belkı bırı dısardan olabılır..bu kişilerle ilgili sorun çözülecek..sanki gönül mevzusuyla ilgili bir durum var zamanla isteğin gibi olacak..kalp var yarım çıkmış bu yüzden böyle yorumladım..bir misafir gelebilir..kurbanlık çıkmış belkı kurban bayramı gelıyor birde eğer adagın var ise olacak..
bu arada sorum şu ateş gurubu biri hayatıma girmek istemişti aylar önce sonra kayboldu gerçekten samimi gibiydi son durum ne olacak..iş arıyorum kararsız durumdayım nereye başvurayım dıye atıyorum iş oluyor bu seferde baska olumsuzluk çıkıyor..detaylı bakmanı rica edicem..şu tarotu geliştirirsem bende sana bakarım..hatta istersen şuanda bakarım ama dediğim gibi yeniyim
Daha önce kararsız kalmışsın ancak bu kişi ile tekrar bir araya gelme fırsatınız olacak bunu değerlendirebilirsen güvenilir bir ilişki seni bekliyor. Bu kişiyle birbirinize uyum sağlayacaksınız. Ve seninle ileri dönük planlar kurması çok yüksek ihtimal.
İş konusunda daha önce çalıştın mı bilmiyorum ama önceki bir deneyimin seni çok zorlamış. Çok fazla iş yükü, aşırı stresli bir durum içnde bocalamışsın. Ama bu durum son bulmuş. Şimdilik bir müddet hayatında bu boş zamanın tadını cıkarmaya bak. Yalnız başınalığın keyfini sür. Bir serbest meslek görünüyor sana kartlarında. Bu meslekte başarılı olacaksın, bol kazanç elde edeceksin. Bu yola girebilmek için kimsenin etkisinde kalmadan cesaretle karar verip adım atmalısın. İşine yaramayan düşünce ve insanları hayatından cıkardığın vakit her şey yoluna girecek.