Eki Görüntüle 842770 Eki Görüntüle 842771 Eki Görüntüle 842772 Eki Görüntüle 842773 Eki Görüntüle 842774
kızlarrrr lütfen falıma bakarmısnızz bende sizinkilere bakıyımm
canım ters eklemişsin resimleri bi daha düz ekle:)
ailede kopuklu var sanki ayrı düşen 2 kişi var ama tamamen kopmamışlar kopmicaklar ama sıkıntılı bir süreçten geçicekler bu sıralar.
çok karışık için.çok falza konuşulan şeyler var senle ilgili.
arkasını dönmüş biri var sana hafif topluca bir erkek.sen ona bakıyosun arkasından ama bu adam çok inat inatla dönmüyo sana.
birinin yardımını görüceksin bu konuda. bu adam biraz sıkıntılı kendi içinde maddi sorunlar var gibi.
bir süre sonra barışma olabilir bekle sen..
millete çok anlatma çok etkilerinde kalıyosun kafana takıyosun çünkü.
yollarını kendi kendine şu an karamsarlıkla kapatmışsın.
adında y harfi olan birine çok sinirlisin bu bu erkek mi bilemedim başkasıda olabilir resmen içini kusucaksın bu kişiye.
canım bu kadar gördüm ters ekleme bi daha falı:)
yarın ekle yine bakarım
kızlaarr misafir geldi şimdi gittiklerinde bakıcam akşama kusura bakmayın nolur
kızlaarr misafir geldi şimdi gittiklerinde bakıcam akşama kusura bakmayın nolur
Ellerinden öper Cansumm :)))
Eki Görüntüle 842770 Eki Görüntüle 842771 Eki Görüntüle 842772 Eki Görüntüle 842773 Eki Görüntüle 842774
Senin bir işin var. Ama bu haber beklediğin bir iş. Bu işin olacak ve çok yükseleceksin.
Okul hayatın olur iş hayatın olur onu bilemiyorum.
Uçakla bir yere gidiyorsun. Gittiğin yerde de bir erkek bekleyecek seni.
Yurtdışına gitme gibi bir düşüncen mi var? Çünkü yurtdışı gibi gözüküyor bu gideceğin yer.
Hayatına yeni birisi girecek. Uzun boylu esmer biriyle bir tanışman var.
Çok sıkıntılısın ama bir habere çok sevineceksin. Kuş gibi hafifliyceksin.
Yorulmak bilmeyen bir ruha sahipsin. Biraz kendini dinlendirmelisin.
canım tarot yada katina baksam kahve falıma bakarmısın
ben bakmıyorum canım annneme baktrıyorumm hadi attt sende bana katina acarsın
tamam canım o zaman senin ve sevgilinin göz saç ve ten renginizi yazarmısın
canım ayrıyız belirtmem gerekmi bilmiyorm ama blrtym ben ona göre bak sen onun göz rengi kahve teni kumral saçlarıda kumral benim göz rengim kahve saçımda kahve tenim esmer
canım ayrıyız belirtmem gerekmi bilmiyorm ama blrtym ben ona göre bak sen onun göz rengi kahve teni kumral saçlarıda kumral benim göz rengim kahve saçımda kahve tenim esmer
Eki Görüntüle 843084 Eki Görüntüle 843085 Eki Görüntüle 843086 Eki Görüntüle 843087 Eki Görüntüle 843088 Eki Görüntüle 843089 Eki Görüntüle 843090 Eki Görüntüle 843091
canım biraz işim var 1 saat sonra falan bakabilirim
tamam canım bkliyorum ben
hamile varmış yada sen yeni ögrenckmişsin
çok büyük bi kısmet varmış miras gibi
sapkalı yaşlıca bi adamn elinde kagıt varmıs yada bu adamın vesilysle geleck büyük bi kısmet
sarısın uzun sacları dik dik bi adam cok güzl bi hbrle geliyomuş sana
laf söz var ama dkkte alınck şeyler degilmiş bnlar
bi yolun vrmış ama kapalıymış
bi hedefin varmış ama 3 asamlı bi hef bu sen 1.asamyı gecmssn ve 2.de cok zorlnckmıssın ama zamanı varmıs basarckmıssın bunu
uzakta bi ev varmış ve sen o evde huzur buluyomuşsn
bu kimse diyo annem srkli bebek cıkıyo diyoeger sen esmer ve uzun bi bayan isen ayagnın altında cok büyük kısmtler varmış sevinç gözyslrn tabaktn taşmış
eger okuyosan okul hytın eger evli isen evllgn cok büyük zirvlre cıkckmış ve sen fazla temz klpli biriymişsin kmsenn arksndan asla laf söz etmeyen birisiymişsin
hamile varmış yada sen yeni ögrenckmişsin
çok büyük bi kısmet varmış miras gibi
sapkalı yaşlıca bi adamn elinde kagıt varmıs yada bu adamın vesilysle geleck büyük bi kısmet
sarısın uzun sacları dik dik bi adam cok güzl bi hbrle geliyomuş sana
laf söz var ama dkkte alınck şeyler degilmiş bnlar
bi yolun vrmış ama kapalıymış
bi hedefin varmış ama 3 asamlı bi hef bu sen 1.asamyı gecmssn ve 2.de cok zorlnckmıssın ama zamanı varmıs basarckmıssın bunu
uzakta bi ev varmış ve sen o evde huzur buluyomuşsn
bu kimse diyo annem srkli bebek cıkıyo diyoeger sen esmer ve uzun bi bayan isen ayagnın altında cok büyük kısmtler varmış sevinç gözyslrn tabaktn taşmış
eger okuyosan okul hytın eger evli isen evllgn cok büyük zirvlre cıkckmış ve sen fazla temz klpli biriymişsin kmsenn arksndan asla laf söz etmeyen birisiymişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?