kahve falıma bakanaa bende kahve bakıyorummm

özür dilerim geciktim canım yeni gitti misafirler.
annen çok karamsar çok içine atmış herşeyi çok mutsuz.
bir kadına el uzatıyo annen çok yakın zamanda.
karşılıklı çok görüşmeleri var annenin bunlar onu daha çok sıkıyo.
annen yumuşak yüzlü bence herkes ona derdini anlatıyo ve darlanıyo.
bir erkek var saçının önleri hafif kahkül gibi..bu adam genç biri annenin bunada yardımı oluyo ama bu çocuk nankörlük yapıcak.
küçük bir miktar para geçicek eline annenin yakın zamanda ama sıkıntıları hiç geçmiyo çok zamanı var daha:26:

Ellerinden öper Cansumm :)))

canımcım içine oturan bi kaç bişey var.
birinin düşüşünü görüceksin ve umursamıcaksın bu kısa boylu bir kız.
biriyle sürekli bi savaş halindesin sanki
koşarak gidiceğin senden kilolu biri var erkek mi kadın mı bilmiyorum ama bu iyi biri değil aslında seni kullanıyo resmen.
istediğin bişey var zafer kazanıyosun.
oturup ağlayacağın bişey olucak ama ne çözemedim onu.
sıkıntılı bir dönemden geçiceksin bu aralar kafanda çok kurucaksın ama sonra pat pat istediklerin olucak sanki.
gece gece pek iyi bakamadım sana:)

Ağzından da bal damlamış resmen şekerim :)) çok teşekkür ederim baktığın için :)

Gelebilir evet canım.. Facein yoktu senin galiba öyle hatırlıyorum.. Ben görürsem sana özel mesaj atarım

var canım bakıyorum sürekli de çıkıcam birazdan evden kesin o zaman gelir bak:))
takipteyim 1 ay olmuş baktıralı çok olmuş:))

tamam canm bu benm falım. bende seninkini yorumluyorum şimdi

canm bn bakamıyorm anneme baktryorum diyoki annem

cok büyük göz varmıs biriyle trtsckmssn ve bu kişi erkek 3 yolun varmış birisinde bekleyen bayan bi tanesinde cok sevncli bir haber varmıs bi kavga olckmıs erkekle siddt gorck ve krtlmsı lazım diyo tek basına klması lazm uzunca bir süre diyo cok yalvarıyo Allaha bişey için o murdı olck dedi ama cok bunalmş sklmış dedi

canım öncelikle çok olmasada kıskanç bir yapın var senin biraz bu konuda kendini engellemelisin.
çok güzel ve olumlu bir dönemdesin. bu dönemi aklına takılacak negatif düşüncelerle boş yere harcama.
Sana yaklaşmaya çalışan biri var fakat sanki aranızda bir engel var gibi,hani o bir yerde sen bir yerde durmuşsun.
sen bazı konularda biraz aceleci davranıyorsun herşey çarçabuk olsun istiyorsun fakat gönlünden geçirdiğin istediğin şey biraz sabırla olacak.
S harfi görüyorum. adında ya da soyadında bu harf geçen kişi senin temkinli olman gereken biri. Dikkatli ol.

çok sıkıntıdasın yine sen kendi kendine iyice kurmuşsun:)
canım yapmak istediğin çabaladığın birşey var yarılamışsın bu yolu resmen ama önün kapalı ne yazıkki bundan sonrası gelmicek bu iş yada okulla ilgili yarım kalıcak.
yüzleşmen gereken birşey var kendine bile itiraf etmekten çekindiğin bir durum bu ama geciktirdikçe canın yanmaya devam edicek.
sana gelicek büyük bir haber var bi erkekle ilgili.
2 kişi arasında kalıcaksın bir ara 2 erkek bu.
m harfli bir erkekle konuşman var yakın zamanda.

m harfyle konuşmaa yaşasınnn
valla sorma kurdumda kurdum yinee
anneme bktrcm bnde snnkini

tamam canm bu benm falım. bende seninkini yorumluyorum şimdi

yine göz yine göz:)
çok dert yapmışsın yine bişeyleri kendine sen için darlanıyo resmen.
saçını toplayıp bir erkekle konuşmaya gidiceksin aslında bu adamı istiyosun ama bilmiyorum sonuçta nolucak:)
senin çok yolun var.3 4 tane bunların bazısı açık ama napıcağını şaşırmış durumdasın.
senden hoşlanan senden daha uzun iri yapılı bir erkek var bununla tnaışıcaksın ama zamanı var.
çok fazla ikili konuşmaların var bu sıralar ve canını sıkıcak bu durumlar eğlenmiceksin hiç.
sen 2 arkadaşına sırtını dönmüşsün geride bırakmaya hazırsın bunları.

saol canım benim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…