Kahve falıma bakar mısınız kızlar çok sıkkınım. Bende tarot bakıyorum.

Infernoo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2014
258
167
63
Kızlar iki bir şey sallar mısınız falım için? Erkek arkadaşımdan yeni ayrıldım aşk hayatım da neler görünüyor merak ediyorum. Tarotuma bakıyorum ama kahve de yorum yapamıyorum. İsteyenlere açılım yaparım tabi falıma yorum yaparsa :KK48:

Eklentiler

• IMG_3337.webp
    IMG_3337.webp
    124,9 KB · Görüntüleme: 112
  • IMG_3338.webp
    IMG_3338.webp
    131,4 KB · Görüntüleme: 116
  • IMG_3339.webp
    IMG_3339.webp
    97,9 KB · Görüntüleme: 108
  • IMG_3341.webp
    IMG_3341.webp
    187,3 KB · Görüntüleme: 113
  • IMG_3342.webp
    IMG_3342.webp
    139,3 KB · Görüntüleme: 93
  • IMG_3343.webp
    IMG_3343.webp
    145,2 KB · Görüntüleme: 115
Canım sizin aranıza ikinizle de bağlantısı olan biri girmiş olabilir mi? Sanki öyle birşey gördüm. İkinizle bağlantılı birisi senin ile ilgili fazlaca laf tüketmiş. Başında birsürü laf var senin ve bu laflar aranıza girmiş sanki. Ama senin görünmeyen iki kısmetin var sanki. Bu ilişkinden önce su grubundan birisi hayatına girmiş miydi? Etrafında sana ilgisi olan su grubundan birisi bu ayrılık sonrasında yeniden duygularını toplayıp sana belli edebilir. Bir de başka bir kısmetin daha var bence. Ama onun sanırım daha ortaya çıkması için zamanı var gibi. Bu sevgilin ile de tam bir kaos gördüm sanki biraz bu lafların toparlanması ortalıktan zaman alabilir ama onun tarafından bir kişi var seni koruyan ve onu doğruyu görmesini sağlamaya çalışan sanki.

canım sallamış olabilirim çok uzun zamandır kimseye fal bakmıyordum. Görünce deneyeyim dedim. Hakkında hayırlısı olsun. Öylesine salladım farzet beni :)

Kızlar iki bir şey sallar mısınız falım için? Erkek arkadaşımdan yeni ayrıldım aşk hayatım da neler görünüyor merak ediyorum. Tarotuma bakıyorum ama kahve de yorum yapamıyorum. İsteyenlere açılım yaparım tabi falıma yorum yaparsa :KK48:

Canım sizin aranıza ikinizle de bağlantısı olan biri girmiş olabilir mi? Sanki öyle birşey gördüm. İkinizle bağlantılı birisi senin ile ilgili fazlaca laf tüketmiş. Başında birsürü laf var senin ve bu laflar aranıza girmiş sanki. Ama senin görünmeyen iki kısmetin var sanki. Bu ilişkinden önce su grubundan birisi hayatına girmiş miydi? Etrafında sana ilgisi olan su grubundan birisi bu ayrılık sonrasında yeniden duygularını toplayıp sana belli edebilir. Bir de başka bir kısmetin daha var bence. Ama onun sanırım daha ortaya çıkması için zamanı var gibi. Bu sevgilin ile de tam bir kaos gördüm sanki biraz bu lafların toparlanması ortalıktan zaman alabilir ama onun tarafından bir kişi var seni koruyan ve onu doğruyu görmesini sağlamaya çalışan sanki.

canım sallamış olabilirim çok uzun zamandır kimseye fal bakmıyordum. Görünce deneyeyim dedim. Hakkında hayırlısı olsun. Öylesine salladım farzet beni :)
Canım çok teşekkürler. Özelden yazıyorum hemen sana :)

Merhaba canım. Özellikle ilk fotoğrafta gözüme çarpan bir şekil var: İki yolun başında, iki ayrı kişi, ama bunlar birbirine sarılmış. Severek mi ayrıldınız sevgilinizden? İki ayrı yola gideceksiniz diye yorumladım. Yalnız uzaktan size bakan bir kişi daha var, ayrılmanızı bekleyen ya da isteyen birisi vardı sanırım.
Bir kelebek gördüm, sizi mutlu edecek, hiç ummadığınız yerden bir haber gelecek diye yorumluyorum bunu.
Rahim ya da yumurtalıklarla ilgili bir sorun olabilir...
Büyük bir F harfi çıkmış... Karşısında da birisi çıkmış, isminde F harfi olan birisiyle bir görüşmeniz olacak.

Yorumum bu kadar, bir sorunuz olursa cevaplayabilirim...

Benim de tarot falıma bakabilir misiniz? (yay burcuyum)

Back
X