ben bakayım sana hemen Çevrenizde dostlarınızla aranızı açmak isteyen birileri var.dikkatli olmanızda yarar var. Çok eğlenceli ve bir o kadarda güzel yollarınız var. Güzel günler başlamış kıymetini bilin. Falınız çok güzel çok uzun zamandır sizden haber alamamış biri var sırtını dönmüş gibi, bir arayıp sorsanız iyi olacak derim. isminde ya da soyisminde M ve E harfleri olan birinin üç isteği var, bunlar gerçekleşecek ama biraz daha süresi var. biraz da kendinize zaman ayırın başka kişilerin sorunlarını çözmek için çok uğraşıyorsunuz. halletmeniz gereken çok önemli işleriniz ve ardından koşuşturmalarınız daha olacak bir müddet. Ve bu esnada bir kaç kişiye bir kısmet verip sevindireceksiniz.çok düşünceli birisin çok ince ruhlusun aslında çabuk kırılan birisin fakat yinede kaya gibi durabiliyorsun tebrikler. Siz üzen bazı insanlar görüyorum. Onlara karşı sakin olun. Pişman olacaklar sonunda. Tanıştığınız yeni bir arkadaşınızın size çok faydası olacak. Sevdiğiniz insanla aranızı açmaya çalışanlar var ama siz onlara aldırış etmeyin. bir kalabalığa gireceksin temiz ferah bir kalabalık bu. Ş harfinin adında bulunduğu birini görüyorum. Bu kişiye güzel bir kısmet var. koskocaman bir deve kapınıza çökmüş .