kahve falıma bakın, bende sizin kahve yada iskambil falınıza bakayım..

cok saol tatlm m ısmınde ve soyısmnde e olan kısıyi düşünerek kapamstım.aramızda tekrar bıseyler olurmu barısırmıyız neler olcak gıbısnden o kısıyle ılgılı bn dılkler tutmustum.cok saol cnım sor sorunu bnde bakm sana.

canım senin hayatında biri varmı bilmiyorum genç bir erkek yüzünden sen üzülüyorsun.bu sana bir teklif yada hediye sevineceğin birşeyle gelmiş ama olmamış.olmamasının sebebi sanırım senin onun maddi anlamda hazır olmadığını düşünmen.bir karar vermişsin ama sende kararından emin değilsin kendini sorguluyorsun doğru mu yaptım böyle yapmakla diye.burada senin karar vermende önemli bir etkende bana göre baban yada erkek bir büyüğün.o kişinin fikirlerine önem veriyorsun yani babanın olaylara objektif bakabildiğini düşünüyorsun.yakın zamanda bu konuda etrafında seni onaylayacak ve onlara kendi fikrini kabul ettireceksin.birde bir kadın var hava grubundan orta yaş üstü bu kadın işine geldiği gibi hareket eden içten pazarlıklı biri buna dikkat et fikirleriyle kafanı karıştırabilir.bak canım bence sen bu kadın yüzünden zaten zarar görmüşsün annen mi diye düşündüm nedense .çevrende ev hayatında sorunlar olduğu düşünülüyor.ilerde hava grubundan biri girebilir hayatına.
bunlar çıktı canım çıkan birşeyler varmı merak ettim

Olur çook teşekkür ederim

canım biraz geç baktım kusura bakma. bilgisayara anca girebildim. cepten yazmak zor oluyor. maddi yönden yeni gelişmelerin olmasını istiyorsun fakat şuanda eline bir fırsat geçmeyecek. biraz daha beklemen lazım. geçmişte hava grubu bir kadınla anlaşmazlık olmuş. belki bu kart senin biraz nefret dolu olduğunu gösteriyor da olabilir. illa hava grubu bir kadın anlamına da gelmiyor. eğer bu hava grubu kadın sen değillsen hava grubu kadın ilişkinizi bozmuş olabilir.hava grubu kadın esmer birisi büyük ihtimalle. yakın gelecekte toprak grubu bir adamla anlaşmazlık gözüküyor. ileri ki zamanda sana evlilik kartı çıkmış. bolluk bereketli bir zamana giriyorsun. duygu ve mantık dengesini sağlıyorsun. uzak bir gelecekte biraz zamanı var sana başarı gözüküyor. yalnız başarının mutluluğun biraz zamanı var.

o toprak grubu şahıs benim sevgilim zaten aramızda 3. şahıs yüzünden anlaşmazlık var çatladım yaaaa nefret dolu olduğumda çok çok doğru

canım benim için kart çeker misin. sende kart çek yorumlayım. :)

1 kupa 5lisi ters
2 adalet ters
3 kılıç10lusu düz
4 ölüm düz
5 değnek 9lusu düz
6 değnek 5lisi ters
7 tılsım prensi ters
8 kupa 9lusu düz
9 büyücü düz
10 kılıç6lısı düz

canım dün rapisa bana da kart çekmişti, rica etsem yorumlar mısın?

falıma bakıcak kimse yokmuu yaa hiç yapmadığım bişey aslında ama sanki bişeyler varmış gibime geldi şekllerden ilk kez içimden geldi

Eki Görüntüle 833647

şimdi üye oldum bakalım neler yazıcak bu arada tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…