• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kahve falıma bakın, bende sizin kahve yada iskambil falınıza bakayım..

Canım falın cok karışık cok dedi kodu var of yani cok laf soz dolanmış sen cok sabırsızlık ve cok üzülüyorsun bu yüzden kendini cok kahrediyorsun biraz zamana bırak bak hersey istediğin gibi olucak karşındaki insan seni cok yaralamış ve icini cok rahatla tut bu insan cok pişman olucak sen hep kendini suçlayıp alttan almayida bırak ve sen arkanı don hayatında biri var diyo ama emin ol bu onu senden uzaklaştırmak isteyen seni iyi tanıyan biri ama ne yaparsa yapsın sonunda o üzülecek sen bu kişiye fazla deger vermiştin bence yapma bu kişi seni sadece uzuyor o bitirmesin sen bitir ve gor bak hersey tam senin istediğin gibi olucak odana dönmek icin arkandan gelicek

cnm bunun falında geri dönüş var mı bana hayatımda biri var artık seni istemiyorum dedi geri gelcek mi yani bu bana

Canım falın cok karışık cok dedi kodu var of yani cok laf soz dolanmış sen cok sabırsızlık ve cok üzülüyorsun bu yüzden kendini cok kahrediyorsun biraz zamana bırak bak hersey istediğin gibi olucak karşındaki insan seni cok yaralamış ve icini cok rahatla tut bu insan cok pişman olucak sen hep kendini suçlayıp alttan almayida bırak ve sen arkanı don hayatında biri var diyo ama emin ol bu onu senden uzaklaştırmak isteyen seni iyi tanıyan biri ama ne yaparsa yapsın sonunda o üzülecek sen bu kişiye fazla deger vermiştin bence yapma bu kişi seni sadece uzuyor o bitirmesin sen bitir ve gor bak hersey tam senin istediğin gibi olucak odana dönmek icin arkandan gelicek

cnm sna özelden birşey atıcam ama atamıyorum msj kutun doluymuş

cnm bunun falında geri dönüş var mı bana hayatımda biri var artık seni istemiyorum dedi geri gelcek mi yani bu bana
Ya sen biraz sabret canım birazcık bak bu seninle ilgili dediklerim sen hemen olsun diyip bunalıyorsun onu oda senden bu yüzden uzaklaşıyor yani sen üstüne düştükce hem onu ulaşılmaz yapmissssin hemde o kendini cok önemli sanmış yapma sen cok masmuştun cok heyecanlı biraz bekle derim ben biri var evet hayatında ama tam sevgili yada bi iliski degil bu egosunu tatmin ediyo bu biraz yakışıklı böyle beğenilen bi tip galiba ve yanındaki kiz onu elde etmek icin pesinden koşmuş ve onunla deniyo senden vazgeçmemiş ama o kiz o kadar etrafındaki galiba senden vazgeçmesini istiyo uğraşıyor böyle diyim

sanırsam olucak inşallah bu sefer. $IMG_20131014_184909.webp$IMG_20131014_185557.webp$IMG_20131014_185626.webp$IMG_20131014_185638.webp$IMG_20131014_185648.webp$IMG_20131014_185700.webp$IMG_20131014_185723.webp

eveet olmuş canım bravo:))
canım çok karışıksın aslında dertlerin azalmışta kendi içinde o kadar karmaşık ki hayatın millet iyice sıkıyo seni.
çok olumsuz birisin sen hiç olumlu yanında düşünmüyosun hiçbişeyi.
sen sevgilinden mi ayrıldın?
sanki birbirinize arkanızı dönmüşsünüz o yüzden dedim.bak sizin aranızda çevrenizde çok insan var.bu insanlar ikinizde kafasını çok kurcalattırıyo.
sana yakın zamanda bundan gelicek bir haber var biraz ama barışmanız hemen değil bence.
çok fazla konuşulan bir çiftmişsiniz siz halada millet konuşuyo sizi.
sen çok üzülüyosun gibi ara ara ağlıyosun yakın zamanda da ağlaman var.
sana yardıma gelmek için çabalayan bir bayan çıkmış canım saçı toplu biri bu iyi biri.
bu çocuktan gelicek haber seni biraz üzebilir ama iç sıkıntılarından ötürü bu üzüntü tamamen yani öyle kötü bi haber değil aslında ama barışma adımı atmıcak hemen belki de o yüzden kötü olucaksın.
başka bi kısmetin olabilir senin bu arada bilmediğin yada yeni duyucağın ama umursamıcaksın.
bu erkek arkadşının aklı çok dolu başka başka dertleri var maddi sıkıntıları olabilir gibi geldi bana.
ben barışma görmedim şu anda canım ama yakın zamanda haber gördüm.
bide millete çok bişey anlatma bence kafanı daha çok karıştırıyolar
çok olumsuz çıkmıış falın çünkü

ak dileğin bu çocukla ilgili.biri var dileğinde yani.
dileğin olucak ama biraz üzülüceksin başında sonradan istediğin gibi olucak herşey o yüzden kötü bişey duysanda inanma sonunuz bir.
ailede kısa boylu genelde etek giyen bi bayan var.bunun kötü haberini alıcaksınız.kötü derken sıkıntılı haberini.maddi manevi olarak.
sen ailene de ters dönmüşsün kendini çok düşünüyosun bencillik yapıyosun bence ilgilenmelisin onlarla.
bir bayan çıkmış yine bu hep seni gözlüyo uzaktan bakıyo sana ama yaklaşamıyo sen uzaklaştırıyosun kendinden çünkü.
ailende birbirinin kuyusunu kazanlar var sizin aileye yakın değiller şu an ama sizde de bunların dedikodusu çok dönüyo dikkatli ol

ak dileğin bu çocukla ilgili.biri var dileğinde yani.
dileğin olucak ama biraz üzülüceksin başında sonradan istediğin gibi olucak herşey o yüzden kötü bişey duysanda inanma sonunuz bir.
ailede kısa boylu genelde etek giyen bi bayan var.bunun kötü haberini alıcaksınız.kötü derken sıkıntılı haberini.maddi manevi olarak.
sen ailene de ters dönmüşsün kendini çok düşünüyosun bencillik yapıyosun bence ilgilenmelisin onlarla.
bir bayan çıkmış yine bu hep seni gözlüyo uzaktan bakıyo sana ama yaklaşamıyo sen uzaklaştırıyosun kendinden çünkü.
ailende birbirinin kuyusunu kazanlar var sizin aileye yakın değiller şu an ama sizde de bunların dedikodusu çok dönüyo dikkatli ol

canım cok saol ne yazıyosan bırebır aynısını yasıyorum suan dıyebılırım evet ayrıldık ve evet ondan sonra bırısı benımle görücü usul evlenmek ıstedı ve ben ıstemedım umursamadım.dun sevgılımle msjlastık barısma gıbı bı adım atmadı uzuldm ve aglamısım.tartısmıstık yıne ve bu son konusma olsun dedı bana bende cvb yazmadım bı daha.sonunuz bır demıssın ya hanı falda nişan gibi bişeymi yada evlilik gibi bişeymi olucak onunla aramda bu anlamdamı.bunu cok ıstıyorum.

canım cok saol ne yazıyosan bırebır aynısını yasıyorum suan dıyebılırım evet ayrıldık ve evet ondan sonra bırısı benımle görücü usul evlenmek ıstedı ve ben ıstemedım umursamadım.dun sevgılımle msjlastık barısma gıbı bı adım atmadı uzuldm ve aglamısım.tartısmıstık yıne ve bu son konusma olsun dedı bana bende cvb yazmadım bı daha.sonunuz bır demıssın ya hanı falda nişan gibi bişeymi yada evlilik gibi bişeymi olucak onunla aramda bu anlamdamı.bunu cok ıstıyorum.

bence barışcaksınız öyle geldi bana ama evlilik olur mu bilmiyorum canım inşallah olur ama:34:

canım topiğin hayırlı olsun yeniden iskambil bakmaya başladığına sevindim benim içinde bakarmısın sağ,üst. bende birazdan tarot yorumunu yazıcam aslında kahve de içtim ona da bakarmısın

canım topiğin hayırlı olsun yeniden iskambil bakmaya başladığına sevindim benim içinde bakarmısın sağ,üst. bende birazdan tarot yorumunu yazıcam aslında kahve de içtim ona da bakarmısın

canım iskambili yarın açayım söz ona müsait değilim şu an açmnak için, bu akşam kahve falına bakayım...

canım ya özlemişim seni bakıyorum forumda göremiyorum sana rastlamıyorum gerçi dün giremedim sende dün açmışsın topiği:16: görünce sevindim :54::54::54:
katina için saç göz ten rengini yazarmısın.

kahveyi sevgilimin niyetine içtim canım.

$DSC04025.webp$DSC04026.webp$DSC04027.webp$DSC04028.webp$DSC04050.webp$DSC04038.webp$DSC04039.webp$DSC04040.webp$DSC04041.webp$DSC04042.webp$DSC04043.webp$DSC04044.webp$DSC04045.webp$DSC04046.webp$DSC04047.webp$DSC04048.webp$DSC04049.webp
canım nerelerdesin ya, hadi kahve yükle bakayım bana da bi katina açıver :)

Eklentiler

• $DSC04020.webp
    $DSC04020.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 62
  • $DSC04021.webp
    $DSC04021.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 62
  • $DSC04022.webp
    $DSC04022.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 70
  • $DSC04023.webp
    $DSC04023.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 66
  • $DSC04024.webp
    $DSC04024.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 58
canım ya neden böyle oldu anlamadım fotoları eklerken iki fal karışmış birbirine dur ben düzgünce tekrar ekliyim karışmış nedense:26:

canım iskambili yarın açayım söz ona müsait değilim şu an açmnak için, bu akşam kahve falına bakayım...

Back
X