Kahve falımda cıkan karmaşa

Aselim

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2007
858
316
648
- Yurtdışı
Arkadaslar bu saat oldu gözüme uyku girmiyo hayatimda ilk kez kahve falı baktırdım beni hic tanimayan gecmisimi durumumu bilmeyen birine.. 13 senelik evliligimi bitirdim ayri ev tuttum fln suan bosanma evresindeyiz sebebide esimden siddetle sogumam.. falıma bakan kisi beni tanimiyor tanimadigi halde bana cok dehset seyler anlatti yani bi benim bildigim bide Allahin bildigi seyler ve en sonunada kv min bana oglundan ayrilmam icin büyü yaptirdigini ve onu ne üzerine yaptirip verdigini söyledi suanda cok mutlu dedi cunku amacina ulasti dedi.. suan icimde dinmek bilmeyen bi öfke olustu yakip yikmak istiyorum herseyi.. dünde eski esimle konustuk bana annem baski yapiyor evlenmem icin tekrar dedi kv diomus yanliz yapamazsin ebn bulcam sana bi kiz diye.. kafamda deli sorular.. böle bisi olabilirmi ya

O falda size eşiniz sizi çok seviyor sakın boşanma diye fikir sunmuş olsaydı ona mı inanacaktınız
Yooo asla ne sevmesi diyip sıralayacak sevse şöyle yapardı böyle yapardı mı diyecektiniz?

Falcının attıgı tuttu nerde o yapılan şey bulun onu yerini de söylemiş olmalı çünkü falcı bacı herşeyi biliyordu

Fal denilen şeyin dini boyutunu herkes bilir ama fal denilen şey iyi yada kötü söylenen her çizgiyi beynimize kazımamıza olay olana kadar kendimizi ya mutlu yada mutsuz olmamıza katkı saglar gerçekçiligi yoktur olamazda

Kaderimizde ki yolları aklımızla dogru yada yanlış yaşama yetkisi bize aitdir

Hala validenizin okutup üflettigine inanıyorsanız
Evinizde bakara suresini dinleyin
Bol bol felak ve nas surelerini okuyun
Sakın ama sakın üfürükçülere gidip paranızı kaptırmayın

Fala inanıyor musunuz gerçekten ?

Kadinin anlattiklari gercekti yani bana verilen bi hediye ws kadin onu nereye koydugumu falan bile bildi anlatti fala inanma falsiz kalma derdim ama beni tanimayan birinin bukadar detaya girmesi beni cok sasirtti..
Elbette üfürükcüye ona buna gidicek degilim evliligim bitti..
3 cocuk annesinin düsünce yapisina bak diyen arkadasim ne demek istiyosun bunu yargilamak sanami kaldiki biraz yorum yaparken haddinizi asmayin isterseniz silah zoruyla yorum yaptiran yok size begenmediyseniz yorumunuzu kendinize saklayin

Ne o işine gelmedi mi
İstediğim konuya istediğim yorumu yaparım
Karışmak senin haddine değil
falcıya inanan kadın ne demek istediğimi anlasa şaşardım zaten

Aynı falcıya kv gitse ona ne diyecek acaba? Eski gelininiz oğlunuzun basını bağlamış evlenemiyo yaptınız mi böyle bir sey? Sizin yargılamaniz suan buna benziyor

Geleceğin bilinmesine hayret edebilirsiniz de, geçmişin bilinmesi çok matah bi olay değil. Adamların teşkilatı sağlam Dinde fal baktırmanın günahları ile ilgili bir çok ayet ve hadis var eğer inançlıysanız belirteyim. Boşanıyorsunuz bitmiş, büyüsü falı da çok önemli değil. Ne değişecek ki?

Geçmişi bilen çok falcı gördüm. Büyü konusu uydurdukları birşey ek gelir için. Kendi yada bir yakını bozuyordur. Lütfen paranızı zamanızı çarçur etmeyin. Eşinizin hatalarını düşünün. Anlaşamadığınız konuları. Benim k.v min adını soyadını bilen falcı da oldu. Ona bile inanmadım. ki gelecek tutmadı. Hepsi boş şeyler.

Madem herşeyi biliyorlar, önce kendi hayatlarını kurtarsınlar.Öyle bir gücüm olsun, gelip orada burada saçma sapan insanların (sözüm meclisten dışarı) ağız kokularını çekeyim.. mantığınız alıyor mu böyle bişeyi?
Az mantıklı olun rica ediyorum. Ona vereceğim parayla gider huzur evine yaşlı insanları sevindiririm. Yapmayın Allah aşkına!!

Sevgili aselim,geleceği görmek hiç kimseye bahşedilmemiştir,hz Süleyman’a bile bahşedilmedi !!!
Bunu “bunları bir ben bir de Allah biliyor”dediğiniz için yazdım
İnançlı biri olduğunuz anlaşılıyor
Dinimizde fal yoktur geleceği ancak ve ancak Allah bilir
Hepimiz ömrü boyunca mutlaka hediye almışızdır,yolculuğa çıkmışızdır,az buçuk attıklarında tutabilir,
falcıya göre orta yaşlı bir bayan diyelim ki falcıya gitti; yüksek ihtimal evlidir,evliliğinde sorunları vardır,eşiyle sorunu vardır değilse kaynana sorunu vardır mutlaka büyü yapmıştır,fala İnanan insan büyüye hayli hayli inanır
Genç kızın gitmesi,aşıktır kısmeti vardır yine bir büyü olayı vardır
Demem o ki bu olasılıkları tutturmak zor değildir
İçini ferah tut

dünde eski esimle konustuk bana annem baski yapiyor evlenmem icin tekrar dedi kv diomus yanliz yapamazsin ebn bulcam sana bi kiz diye.. kafamda deli sorular.. böle bisi olabilirmi ya

Sizi delirten falcının salladıklarımı ?
Eski eşinizin elden gidiyor olması mı?

Gaybı allahtan başkası bılemez hurafelere ınanmayın elınızde kanıt mı var? Ayrıca Mune

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…