Arkadaslar bu saat oldu gözüme uyku girmiyo hayatimda ilk kez kahve falı baktırdım beni hic tanimayan gecmisimi durumumu bilmeyen birine.. 13 senelik evliligimi bitirdim ayri ev tuttum fln suan bosanma evresindeyiz sebebide esimden siddetle sogumam.. falıma bakan kisi beni tanimiyor tanimadigi halde bana cok dehset seyler anlatti yani bi benim bildigim bide Allahin bildigi seyler ve en sonunada kv min bana oglundan ayrilmam icin büyü yaptirdigini ve onu ne üzerine yaptirip verdigini söyledi suanda cok mutlu dedi cunku amacina ulasti dedi.. suan icimde dinmek bilmeyen bi öfke olustu yakip yikmak istiyorum herseyi.. dünde eski esimle konustuk bana annem baski yapiyor evlenmem icin tekrar dedi kv diomus yanliz yapamazsin ebn bulcam sana bi kiz diye.. kafamda deli sorular.. böle bisi olabilirmi ya
bunu bilen falcı değil. birlikte takıldıkları ve büyük günah.yani bana verilen bi hediye ws kadin onu nereye koydugumu falan bile bildi
Ne o işine gelmedi miKadinin anlattiklari gercekti yani bana verilen bi hediye ws kadin onu nereye koydugumu falan bile bildi anlatti fala inanma falsiz kalma derdim ama beni tanimayan birinin bukadar detaya girmesi beni cok sasirtti..
Elbette üfürükcüye ona buna gidicek degilim evliligim bitti..
3 cocuk annesinin düsünce yapisina bak diyen arkadasim ne demek istiyosun bunu yargilamak sanami kaldiki biraz yorum yaparken haddinizi asmayin isterseniz silah zoruyla yorum yaptiran yok size begenmediyseniz yorumunuzu kendinize saklayin
Yani üç harfle yazilan kelime mi? Gerçekten mi yageleceği söyledi mi?
geçmişi o falcılara söyletenin neler olduğunu biliyorsun dimi?
bunu bilen falcı değil. birlikte takıldıkları ve büyük günah.
dünde eski esimle konustuk bana annem baski yapiyor evlenmem icin tekrar dedi kv diomus yanliz yapamazsin ebn bulcam sana bi kiz diye.. kafamda deli sorular.. böle bisi olabilirmi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?