Evet bu bir gerçek Rabbim bizlerden uzak etsin onları. Bu tür alengerli işlerle uğraşan çok kişi var lakin şu bir gerçek ki geleceği sadece Allah bilir.Yani üç harfle yazilan kelime mi? Gerçekten mi ya
Yani üç harfle yazilan kelime mi? Gerçekten mi ya
Forumda bahsetmenin yasak olduğu bişeyler var ya hani onlardan yardım alıyor böyleleri dolayısı ile hakkınızda kimsenin bilemeyeceği şeyleri bilmeleri normal. (Başka türlü nasıl anlatsam bilemedim) Ama sizin buna inanmanız normal değil, Allah korusun dinden çıkarsınız. İnanmayın. Dua okuyun. Allaha sığının.Arkadaslar bu saat oldu gözüme uyku girmiyo hayatimda ilk kez kahve falı baktırdım beni hic tanimayan gecmisimi durumumu bilmeyen birine.. 13 senelik evliligimi bitirdim ayri ev tuttum fln suan bosanma evresindeyiz sebebide esimden siddetle sogumam.. falıma bakan kisi beni tanimiyor tanimadigi halde bana cok dehset seyler anlatti yani bi benim bildigim bide Allahin bildigi seyler ve en sonunada kv min bana oglundan ayrilmam icin büyü yaptirdigini ve onu ne üzerine yaptirip verdigini söyledi suanda cok mutlu dedi cunku amacina ulasti dedi.. suan icimde dinmek bilmeyen bi öfke olustu yakip yikmak istiyorum herseyi.. dünde eski esimle konustuk bana annem baski yapiyor evlenmem icin tekrar dedi kv diomus yanliz yapamazsin ebn bulcam sana bi kiz diye.. kafamda deli sorular.. böle bisi olabilirmi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?