Kahve falımda cıkan karmaşa

"Falın fallanmış,
Toton kıllanmış" derler, bilir misin?

Falcı dedi diye hepsi çıktı mı?
Yuvanı yıkma, soğuma, ayrılma vs deseydi, yapacak mıydın?
100 kişi varsa, 95'inin kaderi aynıdır, farklı şekilde yaşar.
Allah korkusu olan zaten bakmaz, baktırmaz, şirk olduğunu bilir. Neyse bundan sonra bu tür işlere kalkışmaz da biraz oturur kendin değerlendirirsin herhalde.

Farz edelim ki oyle....o kv nin ayağına dolanip kapina gelecek zaten,ne sıkıyorsun canını

Bak sana yasadıgımı anlatayım
Vaktiyle ünideyken meshurrrr bir falcıya gittim
O ara görüştügüm bi cocuk vardı o bırakmıstı beni sonra gelip alıcaktı
Neyse vaktim geldi girdim içeri ismimden harfler söyledi sonra ismin su mu dedi ben sok tabi evet dedim
Sonra o cocuk yanımda olmamasına ragmen onun isim harflerini söyledi sonrada ismini söyledi ben ikinci şoku yasadım
Okudugum okuldan aile yapıma isteklerimden hayallerime herşeyi söyledi
Sonra tee kac yıl önceki eximinde aynı sekilde adını bildi
Sonra bana dediki bak dedi sen bu yeni görüştüğünle yaza nişanlanıyosun sonra okul bitince evleniyorsunuz söyle iyi böyle güzel yazada kalmıs iki ay ben tabi hemen inandım cunku arkadasın niyeti ciddiydi gercekten biliyodum demekki dedim kaderim bu cocuk
aksam beni almaya gelince anlattım herşeyi o zaten dünden razı hop sevgili olduk
İlişkimiz üc hafta sürdü
Beni öpmeye calıstı ve tiksindim adamdan ve bidaha asla görmedim baskasıyla evlendim neredeyse onbes yıl sonra vs vs

Bu falcılarda böyle bişiler oluyor yakın tarihi biliyolar veya aklından geceni o anda ama ileri tarihli dedikleri baskası icin dedikleri vs tutmuyor

Ben bunu üniversite yıllarında ögrendim acı tecrübeyle sende bel baglama su yasında ac gözünü derim

Gelecekle ilgili bişey dememiş yalnız, sorun geçmişle ilgili söyledikleri. Bu kadın falcı değil de başka bir şey gibi sanki. Ben de yerinizde olsam kafam karışırdı. KV ile aranız nasıldı evli olduğunuz dönemde? Bir de tamamen boşanma gerçekleşti mi?

Geçmişi ve suan yaşadıklarını biliyor olması normal, malum cinlerden oluşan ekipleri var.

Ama siz zaten artik boşanmışsıniz her şey bitmiş. Kafanızı bulandırmayın bence böyle seylerle

Forumda bahsetmenin yasak olduğu bişeyler var ya hani onlardan yardım alıyor böyleleri dolayısı ile hakkınızda kimsenin bilemeyeceği şeyleri bilmeleri normal. (Başka türlü nasıl anlatsam bilemedim) Ama sizin buna inanmanız normal değil, Allah korusun dinden çıkarsınız. İnanmayın. Dua okuyun. Allaha sığının.

Bunların bazıları 3 harfililerle çalıştıgı için bir kısım şeyleri onlar söyletiyot olabilir eski eşine felak nas ayetl ekürsi bi suya 7 kez okuyup üfleyip çaktırmadan içir bide sirke içmekte bozuyor diyorlar şayet yapan da yaptıranda cehennemlik

Falcı kendine yağlı kapı aramış nasıl son bulur diye soracaksın o da sana bana şu kadar para ver şunu ye bunu iç içir vs saçmalayacak sonuçta maddi manevi yıpranacaksın falcı da arkandan gülecek.

Fal ile başlayıp dini muhabbete uzanan bir konu kilitlenir gibi sanki :) Mune

Bir de şu fal denen şarlatanlıktan neden medet umuyorsunuz? Kocanızdan soğuduysanız, evliliği siz bitirmişsiniz diye anlıyorum. Bitmesin istiyorsanız bir uzmana gider yardım alırdınız. Kayınvalideyi karşınıza alır çatır çatır savaşırdınız. Boşverin böyle hurafeleri. Siz ne istediğinize odaklanın, biraz kafanız karışmış sanki. Suçu kv atmak için bahane olmuş bu fal olayı size.

Büyü vb içerikli konular yasaktır. Kolay yoldan para kazanmak isteyenler yolunu iyi buldu, bağlarız, yapılanı bozarız deyip insanları en korktukları şeylerle vuruyorlar, sonra gelsin paracıklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…