Kahve falımi yorumlar mısınız lütfen? Ben de Yıldızname bakarım sizlere

Lory89

Güzelliğin zulme çaldığı sınır..
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2014
368
172
53
Kızlar Rica etsem Kahve falıma yorumlarmısınız hazır arkadaşta kahve içtim yorumlarınızı eksik etmeyin lütfen isterseniz Yıldızname bakarım sizlere özelden ulaşmanız yeterli

Canım sonucun
Haneye bir haber var. Bu haber seni sevindirecek ama haneden birisi üzülecek. Sanki aranıza biraz mesafe girecek bu kişiyle üzüntüsü de o yüzden. Canım bu aralar biraz bünyen zayıf senin. Dikkat etmen lazım kendine. Yoksa ciddi bir soğuk algınlığına yakalanacaksın. Yıldızın seni ısıtamayacak bir süre. Canım ilişkilerinde senin kıymetini bilmemiş kimse. Ya üzmüşler ya da kalbini kırmışlar. En son çıkacak birisi. Büyük bir mutluluk var senin kaderinde. Yapmak istediğin değişiklikler var. Bu değişiklikleri uzun zaman düşünmüşsün. Ama nedense sonra vazgeçmişsin bir anda. Bu yüzden de yarım kalmış seni bekliyor bunlar. Senin kararın çok önemli burada. Hayatının gidişini belirleyeceksin kendin. Senin kulaklarına yalan haberler taşınacak. Neyse ki taşıyan kişi senin için de güvenilir birisi değil. O yüzden çok fazla itimat etmeyeceksin. Sen doğru bildiğin gibi davran haberi alınca. Bir arkadaşının sana yardım etmesiyle işlerin yoluna girecek. Zorlukların üstesinden geleceksin. Bu arkadaşın zamanında zorluğa düşmüş. Senin yardımınla kurtulmuş sıkıntısından. Şimdi o da sana yardım edecek. Uzun zamandır yapmak isteyip de cesaret edemediğin bir şey var. Bunun için doğru zaman yaklaşmış artık. Sen uğraşmasan da şartlar bir şekilde bu isteğinin gerçekleşmesini sağlayacak.

.... yıldızname sonucun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…