Kahve falımı yorumlayana deste katina bakıyorumm

uuf gitmesem iyiydi:) inşallah zafer olarak ben burda kalırım o olur.çook teşekkür ederim

tıenen kahve falına baksam katına bakarmısın bana malum konu ıcın:)

hımmm ıkı kısı karsı karsıya gelıp bı konusma yapıcaksınız bırısı sensın dıgerıde bı erkek ama sen ısteksız olucaksın bu konusmada senın kafanda baska dusunceler var belkı yenı bır ıs belkı yenı bır ask belkıde okuyosan dersler falan olabılır senın kafan dolu oldugu ıcın bu konusmayı pek sallamıycaksın bu donem senın ıcın bıraz yogun gecıcek ama sabredersen meyvelerını toplıycaksın ayrıca sana destek olan bırısıde var belkı arkadasın belkıde aılenden bırı arkanda durmus senı destekler sekılde bu karmasık donemden sonra senın hayatına yenı bırısı gırıcek sen bı sure bocalıycaksın acaba bu kısıyle olurmu olmazmı benı mutlu edermı dıye ben bu kısıye kotu bırı olarak gormedım sadece herkesın hayatında oldugu kadar onunda problemlerı var burda kararı sen verıceksın ıstersen bu ılıskı olucak bırde kısmetlı bı donem senı beklıyo boyle parca parca ama hep arka arkaya sana gelıcek olan kısmetler cıkmıs kalple alakalı ufak senı sevındırcek bı haber var hane ıcı bıraz karısık cıkmıs ve bu karısıklıklar bı sure daha devam edıcek gıbı gorunuyo benden bu kadar:)

açar açmaz çocuktaki ego cıktı...:) her konuşması kibirli ve havalı.Canım bu cocuk seni arzuluyor.Bu aralar özellikle ilişkinizde cinsel yaklaşım varmıydı bilmiyorum ama bu ara o yönden seni özlemiş.Tutkulu bir ilişkiniz varmış aynı zamanda itiraf et sende özlemişsin..Birbirinize bu şekilde mesajlar atabilir konuşmanızda bunlar geçebilir.Karşılıklı özlem var.İnişli cıkıslı iliskiniz seni perişan etmiş.Acayip kızgınmışsın herşeye hazır ol.büyük bir fırsat geçecek eline ya ona,yada eski hayatına dönüş yapacaksın.Bir birikim yapıcaksın altın gibi yada yüklü miktarda para.Yada yapmışsınız ortaklaşa bir birikim? daha önceden...Sorunların çözüm bulacak iyi şanslar ve iyi alametler diyor kart .Hayal kırıklığı yaşadın ve cesaret kaybın oldu fakat yine eski moralin yerine gelecek mutlu olacaksın sanırım barışma yakın barışma olursada bunun nedeni KARŞILIKLI ÖZLEM

oooooooo hadı bakalıııımmmm

hayırlısı diyorum canım artık

küçük bir kız cocugundan farkın yok sürekli eğlenmek, mutlu olmak, çocukca seyler yapmak istiyosun. belki de cocuklugunu pek yasayamamıs oldugundan böyle bu. bir kadın sürekli sizi durduruyor...:) uzun zamandır küs oldugun eski bir dostunla barısıyorsun, büyük bir haber alacaksın ve bu seni çok mutlu edicek. ama şöyle diyim hani bu kadar mutluyken bı haber daha alıp tedırgın olcaksın dikkat et o haberi yayan kişi senin kuyunu kazıyor. ne zaman kötüleşsen o içten içe seviniyor esmer bir kız... dileğin de oluyor ama biraz zaman var...:) aşk hayatımla ilgili bir şeyler yorumlarsan sevinirim canım:) katina da sanırım ten rengi falan lazımdı. ben siyah saçlı mavi gözlü beyaz tenliyim o siyah saçlı bugday tenlı kahve gozlu aynı ortamdayız...:)

sana yaşatılan seni üzen bir durum var bunun üstesinden geleceksin.kalabalık bir ortam yardımcı oluyor unutmana.huzur bulacaksın sana bir erkek huzur verecek bu bahsettiğin kişi olabilir.Zararın neresinden dönsen kardır gibi bir durum söz konusu daha önce biten bir iliskin mi var? yoksa bu kisiyle berabermisin? bir hatadan dönülme olmus.Sen yada o cinsiyet göstermiyor fakat yeni bir iliskiden bahsediyor.beraber değilseniz sevgili olabilirsiniz.Sevgiliyseniz ayrılık olabilir.Şu sıralar üzüntülü dönemdesin bir seye cok üzülecek ve kızacaksın Her son yeni bir baslangıc diyor kart kötü şanslar üzerinde gezecek bir süre ama unutma ne kadar son bulsa desende hayra cıkabilir bu hayatınla alakalı önemli bir konu hakknda olucak.Yakın bir zamanda bir yere gideceksin ve orası sana farklı gelecek iyi hissedeceksin değişim söz konusu

Genel olarak falın çok olumlu. Tabi bir kaç pürüz var. Öncellikle kalbi çok kabarmış çok bunalmış bir kadın var çok samimi bir kadın bu yakın çevrenden bir arkadaşın ya da bir kuzenin olabilir. Bu kadın bir erkeğin aklına uyup size kısa süreli arkasını dönebilir. Bu kadın beli incecik hafif kalçası olan uzun boylu heybetli bir kadın. Çok sıkıldığın bir konu var kalbine çöreklenmiş bu konu da başarı sağlayacaksın. 3 tane tertemiz haberin var ama peşpeşe gelecek. Çok belirgin bir 'E' harfi çıkmış uzanmaya çalışıyorsun ama şuan için zor. İnsanlarla ikili ilişkilerinin çok arttığı bir dönemin var ama bu dönem senin hayata olan tahammülünü çok azaltıcak özellikle 2 insan var biri kısa saçlı topuz gibi yapmış saçını biride burnu hafif eğik bir erkek. Kadınla bir tartışman var ama erkekte uzaktan izleyip sonradan dahil olacak. İçimden bir ses bunu çalışıyorsan iş yerindeki arkadaşların eğer okuyorsan hocaların olabilir. Sen kadını çok önemsemeyeceksin ama erkek konuştuğunda boyun eğiyorsun yeter ki sussun diye. Birkaç tane dileğin var birisi kapalı ama öbürleri çok acık. Fakat pat diye yapacağın şeyler değil seni biraz uğraştıracak. İçeri akıttığın bir gözyaşın var tertemiz ama mutluluk gözyaşı bence. Sevineceğin bir olay olacak ve sen nazardan çekindiğin ve de anlatma zamanının gelmediğini düşündüğün için anlatmayacaksın bir süre. Dileklerinden 2 sinin olması için bir erkek her şeyi omuzlamış sana yardımcı oluyor çok iyi biri ama altta ezilmiş biraz kırılabilir sana. Dileğin çok geniş tek bir şey tutmamış gibisin. Çok kalabalık bir ortamın var eğleneceğin kendine geleceğin bir ortam çok güzel aydınlık. Bir konuda vicdan azabı çekiyorsun ama kendi kendine abartmışsın. Şimdilik bunları gördüm.

Boğa burcuyum. Eğitimim ve de ilişkim hakkında bakmanı rica ediyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Sıkıntılı bir dönemdesin canın sıkılabilir üzülebilirsin..Yapı olarak sinirlenince kırıp döksen anca rahatlarsın.Kendini bir konuda hapsetmişsin kilitlemişsin kendini ve bu hapishaneden cıkman lazım iyimser tarafın ortaya cıkacak kendini kurtaracaksın.arkadaşların ve sevdiklerin yanında olacak ve mutlu olacaksın.Sevgiline bir yalan söylemişsin ve evlilik düşünüyorsunuz bu yalanını öğrenirse eğer sana olan güvenini kaybedecek ve ilişkiyi tartacak.Ayrıca birisi kafanı karıştıracak bu bir erkek kibirli ve havalı ona adım atmak isteyeceksin fakat ilişkin olduğu için biraz zorlanacaksın bunu yaparsan eğer kaderini değiştireceksin.

canım müzikli klarnetli fln bir ortamdamı bulunucaksın ne fasıla gidiceksn sanki acıkcası rakı-balık severmsn cok tuhaf oldu falda blyorum ama hissettklermi yazıyorum sanki öyle bir ortamda olucaksın sıkıntıların varmıştı cok baya bir sıkıntılar yaşamışsın ama o sıkıntıların gitmiş senden artık kenara atmışsın cok yorulmuşsun cünkü kendi icinde bunalmş durumdasn sana yanlış yapmış zmannda yada şu aralar yanlış yapan bir erkek var biryerde hata yapmış sana karşıda sanki suclu boynu bükük yaptgna pişman olmuş üzgn bir erkek 3 tane şey mi gecrdin aklından bir devlet dairesnde işlern var sanırım büyük bir bayragn altındasın ağlicaksın bir gözyaşın var sevincten aglicaksın canım Belki yakın belki ileriki zaman ama sen gerçekten maddi durum açısında çok iyi bir seviyeye geleceksin dileklerin olucak canım gercekleşicek 2 istediğin şey ama birisi cabuk olucak az kalmş yani olması icin zaman ama diğer dileğin icin biraz sorunlar sıkıntılar yaşicaksın oda gec olucak ama cok güzel olucak gördklerm bunlar canımm hakkında hayırlısı olsun :)))

baktım canım yazdım özelden tesekkur ediyorum.. :)

Günaydin Canim Mutlu Sabahlar

1. resimde Cok belirgin bir yol görüyorum Yolun sonunda H harfli bir kimse ile görüseceksin ve ona baglantili olarak alacagin (haber veya baska bir sey esya vs) kismetlerin var .Yari sIkIntili yari mutlusun ruh halin kalbin sanki ikiye ayrilmis calisiyormusun veya okuyormusun bilmiyorum ama yükselise geciceksin uzun zamandir emek veriyorsun ve artik meyvelerini tioplama vaktin gelmis seni bir dagin zirvesinde görüyorum icinde aslinda icten ice hem bekliyorsun hemde sasiriyorsun ..Bir yüzük cikmis .. hayirlisi istemiyceksin ...
Arkani döndügün yani küstügün birisi var ama o senin hala pesinde diyebilirim hala akli sende kalmis kus agziyla ondan bir haber alicaksin hatta 2 tane farkli zamanlarda..
3 uzun yola gidiceksin 4. ve 5. belirsiz henüz acilmamis
Ayrica yüregin hop edip kabaracak cok sevinecegin bir olay yasiycaksin . Sevinc gözyasi yapicagini görüyorum
Aile icinde yasanan bazi durumlar seni etkiliycek ..yakin gelecekte artik sevdigin bir insanla sarmas dolas olacagini ve ona kavusacagini görüyorum mutlu günler cok yakin ..
Benden bu kadar canim

tesekkur ederimmm =) istiyorsan soru sorabilip burcunu yazarsan sana deste acarım =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…