yıldız gibi parlayacağın bir döneme girecekmişsin insanları dinleyip adamına göre hareket edeceğin bir iş ortamın olacak.yeteneklerini göstermenin zamanı gelmiş sevgilini seviyorsun ikinizin kazandığı bir galibiyet var okulla alakalı olabilir bu.Fakat aranızda uyum sorunu gözüküyor.Karşındaki erkek şıpsevdi.Bugün yarın ayrılsan yanında birisini görürsen şaşırma.Kendi planları var kendi hayallerine daha öncelik tanıyor.Herşeyden önce önemli olan benim diyor.Bu yüzden o istemedi kabul etmedi diye hayatınla ilgili önemli kararları değiştirme kendin seçimini yap.Aranızda güven eksikliğide var,komplolar kuruluyor son kartın ailenin yanında gözüküyor ailenin yanına gideceksin.Sonucu başarılı ama daha hayırlı suan kosullar olumlu gözkmese bile aslında işine yarayacak
uuf gitmesem iyiydi:) inşallah zafer olarak ben burda kalırım o olur.çook teşekkür ederim
tıenen kahve falına baksam katına bakarmısın bana malum konu ıcın:)
bakarım canım ayıpsın :))
ısımlerı atıyımmı ozelden yoksa hatırlıyomusun:)
isimleri hatırlamıyorum canım ama istersen at gerçi isimlik durum yok sorunu burcunu yazsan daha iyi :)
açar açmaz çocuktaki ego cıktı...:) her konuşması kibirli ve havalı.Canım bu cocuk seni arzuluyor.Bu aralar özellikle ilişkinizde cinsel yaklaşım varmıydı bilmiyorum ama bu ara o yönden seni özlemiş.Tutkulu bir ilişkiniz varmış aynı zamanda itiraf et sende özlemişsin..Birbirinize bu şekilde mesajlar atabilir konuşmanızda bunlar geçebilir.Karşılıklı özlem var.İnişli cıkıslı iliskiniz seni perişan etmiş.Acayip kızgınmışsın herşeye hazır ol.büyük bir fırsat geçecek eline ya ona,yada eski hayatına dönüş yapacaksın.Bir birikim yapıcaksın altın gibi yada yüklü miktarda para.Yada yapmışsınız ortaklaşa bir birikim? daha önceden...Sorunların çözüm bulacak iyi şanslar ve iyi alametler diyor kart .Hayal kırıklığı yaşadın ve cesaret kaybın oldu fakat yine eski moralin yerine gelecek mutlu olacaksın sanırım barışma yakın barışma olursada bunun nedeni KARŞILIKLI ÖZLEM
Merhaba kızlar fincanımı yorumlayana deste katina bakıcam fincanımı yorumladıktan sonra burçlarınız ve sormak istediğiniz soruyu sorabilirsiniz.
Eki Görüntüle 737695 Eki Görüntüle 737696 Eki Görüntüle 737697 Eki Görüntüle 737698 Eki Görüntüle 737699 Eki Görüntüle 737700 Eki Görüntüle 737701
küçük bir kız cocugundan farkın yok sürekli eğlenmek, mutlu olmak, çocukca seyler yapmak istiyosun. belki de cocuklugunu pek yasayamamıs oldugundan böyle bu. bir kadın sürekli sizi durduruyor...:) uzun zamandır küs oldugun eski bir dostunla barısıyorsun, büyük bir haber alacaksın ve bu seni çok mutlu edicek. ama şöyle diyim hani bu kadar mutluyken bı haber daha alıp tedırgın olcaksın dikkat et o haberi yayan kişi senin kuyunu kazıyor. ne zaman kötüleşsen o içten içe seviniyor esmer bir kız... dileğin de oluyor ama biraz zaman var...:) aşk hayatımla ilgili bir şeyler yorumlarsan sevinirim canım:) katina da sanırım ten rengi falan lazımdı. ben siyah saçlı mavi gözlü beyaz tenliyim o siyah saçlı bugday tenlı kahve gozlu aynı ortamdayız...:)
Genel olarak falın çok olumlu. Tabi bir kaç pürüz var. Öncellikle kalbi çok kabarmış çok bunalmış bir kadın var çok samimi bir kadın bu yakın çevrenden bir arkadaşın ya da bir kuzenin olabilir. Bu kadın bir erkeğin aklına uyup size kısa süreli arkasını dönebilir. Bu kadın beli incecik hafif kalçası olan uzun boylu heybetli bir kadın. Çok sıkıldığın bir konu var kalbine çöreklenmiş bu konu da başarı sağlayacaksın. 3 tane tertemiz haberin var ama peşpeşe gelecek. Çok belirgin bir 'E' harfi çıkmış uzanmaya çalışıyorsun ama şuan için zor. İnsanlarla ikili ilişkilerinin çok arttığı bir dönemin var ama bu dönem senin hayata olan tahammülünü çok azaltıcak özellikle 2 insan var biri kısa saçlı topuz gibi yapmış saçını biride burnu hafif eğik bir erkek. Kadınla bir tartışman var ama erkekte uzaktan izleyip sonradan dahil olacak. İçimden bir ses bunu çalışıyorsan iş yerindeki arkadaşların eğer okuyorsan hocaların olabilir. Sen kadını çok önemsemeyeceksin ama erkek konuştuğunda boyun eğiyorsun yeter ki sussun diye. Birkaç tane dileğin var birisi kapalı ama öbürleri çok acık. Fakat pat diye yapacağın şeyler değil seni biraz uğraştıracak. İçeri akıttığın bir gözyaşın var tertemiz ama mutluluk gözyaşı bence. Sevineceğin bir olay olacak ve sen nazardan çekindiğin ve de anlatma zamanının gelmediğini düşündüğün için anlatmayacaksın bir süre. Dileklerinden 2 sinin olması için bir erkek her şeyi omuzlamış sana yardımcı oluyor çok iyi biri ama altta ezilmiş biraz kırılabilir sana. Dileğin çok geniş tek bir şey tutmamış gibisin. Çok kalabalık bir ortamın var eğleneceğin kendine geleceğin bir ortam çok güzel aydınlık. Bir konuda vicdan azabı çekiyorsun ama kendi kendine abartmışsın. Şimdilik bunları gördüm.
Boğa burcuyum. Eğitimim ve de ilişkim hakkında bakmanı rica ediyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
Günaydin Canim Mutlu Sabahlar
1. resimde Cok belirgin bir yol görüyorum Yolun sonunda H harfli bir kimse ile görüseceksin ve ona baglantili olarak alacagin (haber veya baska bir sey esya vs) kismetlerin var .Yari sIkIntili yari mutlusun ruh halin kalbin sanki ikiye ayrilmis calisiyormusun veya okuyormusun bilmiyorum ama yükselise geciceksin uzun zamandir emek veriyorsun ve artik meyvelerini tioplama vaktin gelmis seni bir dagin zirvesinde görüyorum icinde aslinda icten ice hem bekliyorsun hemde sasiriyorsun ..Bir yüzük cikmis .. hayirlisi istemiyceksin ...
Arkani döndügün yani küstügün birisi var ama o senin hala pesinde diyebilirim hala akli sende kalmis kus agziyla ondan bir haber alicaksin hatta 2 tane farkli zamanlarda..
3 uzun yola gidiceksin 4. ve 5. belirsiz henüz acilmamis
Ayrica yüregin hop edip kabaracak cok sevinecegin bir olay yasiycaksin . Sevinc gözyasi yapicagini görüyorum
Aile icinde yasanan bazi durumlar seni etkiliycek ..yakin gelecekte artik sevdigin bir insanla sarmas dolas olacagini ve ona kavusacagini görüyorum mutlu günler cok yakin ..
Benden bu kadar canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?