Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim aslan burcuyum ask hayatimla ilgili ne gelismeler olcak hic kimse yok su anbakarsan sevinirim
thalix cim demek sende aslan burcusunCanim aslan burcuyum ask hayatimla ilgili ne gelismeler olcak hic kimse yok su anbakarsan sevinirim
Eveeet bende aslan burcuyum iyiki aslan doğmuşum cnm.14 Ağustos ta daha ne kaldıki doğum günüme 32 ye giriyorum tühtienencim tesekkür ederim hayirlisi
lioncum eveeet bende aslan burcuyum sende aslansin diye biliyorum :)
falın tertemiz çıkmış cnmmmmmiçindeki sıkıntılardan arınmışssın kalbinde ki o ikilemden tamamen kurtulmussun ve aklın o kadar temizlenmiş kiii
dans eden bir çift var ve sen yüreginin sesini dinleee cnmmm
fakat yeni bir ilişki için biraaz vaktin var olacak falkat hemen değil zamanı var yavas yavas olacakkkk aamaa öyle bir aşk gelecek ki sanaaa bundan öncelikleriiiii hatırlamayacaksın bileee
senin kısmetin seniiiii bi köşede beklio hemdeee elinde koca bir gül buketi ileeeama dediğim gibi suan doru zaman degil bekleee sabırla bekle cnmm
aşk melekleri seninleeeee senin yanında gezio merak etmee
bu aradaaa yakınınızdaaa hasta var mı cnm yada ailenden birindeee yatan birini gördümmm ve ağır bir hasta bu malesef
bu arada sen bişi için acele etmişsinnn çok istediğin bir şey içinnnn ve sonucu hüsran olmus cnmmmçok mu acele edersin her konudaaaa yapma bunu cnmm
çaydanlığın kaynıo kuzummm yaaa dedikodunu yapıolar dikkat et çevrende kiiii insanların hepsi dost değil sana cnmm
cok yakın bir arkadasınla sorun yasadın mı cnmmm bu aralar :26::26: çaydanlığın bir ucunda daaa onu görüorummm kalçalı bi hatun esmer
e harfi var bide kocaman budaaaa aşk yasayacagın kişinin adının yada soyadının içinde olacakkkk benden şimdilik bu kadar tatlımm
sevgiyle kal
peki benim ne yazmamı istersen tarot ve katina için![]()
yorgunsavaş tatlım öğlenden sonra karşılıklı bakalım kahve içip ne dersin???![]()