Kahve falımı yorumlayana deste katina bakıyorumm

Canim aslan burcuyum ask hayatimla ilgili ne gelismeler olcak hic kimse yok su an :D:D bakarsan sevinirim

Sabırla bekle diyor kart..Çevrende seni izleyen bir erkek var.Senden hoşlanıyor seninde birisine gönlün kaymış yada kayacak ve sabırsızlanacaksın onunla bir seyler paylasıp yasamak isteyeceksin.Gelecek ilişkinde yaşından kücük tartısmalar cıkarmamalısın kartlar öyle söylüyor.Sevince kıskanç ve kısıtlayıcı bir kisiliğe bürünüyorsun ve bu partnerini yorabilir.Geçmişte bıraktığın bir ilişkinin izlerini unutamamış gibisin.Gözyaşı döktüğün bir iliskin olmus kötü bitsede daha fazla aşk duyacağin bir iliskin olacak.partnerin toprak yada su grubu burclarından olabilir.Senden 2-6 yas buyuklukte birisi olabilir.Basladığn iliskinin ciddiyete binmesi senin tutum ve davranıslarında canım

tienencim tesekkür ederim hayirlisi
lioncum eveeet bende aslan burcuyum sende aslansin diye biliyorum :)
Eveeet bende aslan burcuyum iyiki aslan doğmuşum cnm.14 Ağustos ta daha ne kaldıki doğum günüme 32 ye giriyorum tüh :50:yaşlanıyorum artık.

Yeni fincanım

$IMG_8545.webp $IMG_8549.webp $IMG_8548.webp $IMG_8550.webp $IMG_8551.webp $IMG_8554.webp $IMG_8556.webp

Sessizprenses canım mesaj kutun dolu buradan görürsen kutunu boşalt mesaj atamıyorumm

Cnm erkek arkadaşın var senin ama bu biraz çapkına benziyor etrafında bayağı kızlar var.Sevdiğin bir erkekten güzel bir haber alacaksın vede göz aydınların çıktı.Canım falında bir kafa çıktı.Sen kendinle vede geleceğinle fena halde düşünüyorsun bazı korkuların var..Yol var falında böyle uzun mu desem geniş mi desem. Hanede biri bir yola gidecek gibi. Seyahat var yani.Çok tatlı bir ördek çıktı.Çok güzel haberler alacaksın.Mutlu gelişmeler olacak hayatında.Büyük bir engeli aşıyorsun.Bu sene senin için çok verimli bir sene olacak canım.Beklediğin bir işin gerçekleşecek.Bu arada tabağında da bi at kafası gördüm yanlız boynunu çevirmiş acaba bi isteğin olacaktı da bi engel mi çıktı.Sıkıntılı bi fal değil öyle içini ferah tut.

birkere aydınlık çıkmış güzellik ferahlık var yada olacak hayatında,işlerin yolunda gidecek.canım gür saçlı bir erkek var yapılı boylu poslu bir adam, sevgilin var mı bilmiyorum ama.canım bu kişi baya da konuşkan birisi ya hayatına girecek ya da hayatında ama iyi biri gibi görünüyor.canım fincanın dibine yakın yerde kocaman bir balık var yakın zamanda ortaya çıkacak bir kısmet belki iş belki aşk anlamında ama büük ihtimalle aşkla ilgili olabilir.sevgilin varsa da mutlu bir birlikteliğin yada büyük bir aşkın göstergesi olarak yorumluyorum yakınlarında kalp var.canım sen hayatına bazılarının karışmasını engelliyorsun tepkini koyuyorsun öyle bir karaktersin sanırım.böylede devam etmelisin.canım tabağın çok karışık ailede birşey için hazırlıklar mı var?bazı düşmanlarınız var dikkat edin güçlü düşmanlar.E harfi var ferah bir E harfi bu kişi size mutluluk getirebilir.birde bebek var ya aileye yeni katılacak yada kısmet mutluluk olarak yorumluyorum.yada canım sizin ailede büyük bir bebek isteğimi var baya kalabalık bir grup var bir bebeğin arkasında.

canım elimden geldiğince baktım öyle çok bir iddiam yok haberin ola :) başak burcuyum hayatımda biri olacakmı yakın zamanda onu merak ediyorum.esmerim.mutlu günler :)

falın tertemiz çıkmış cnmmmmm :16::16: içindeki sıkıntılardan arınmışssın kalbinde ki o ikilemden tamamen kurtulmussun ve aklın o kadar temizlenmiş kiii :29: dans eden bir çift var ve sen yüreginin sesini dinleee cnmmm :16::16: fakat yeni bir ilişki için biraaz vaktin var olacak falkat hemen değil zamanı var yavas yavas olacakkkk aamaa öyle bir aşk gelecek ki sanaaa bundan öncelikleriiiii hatırlamayacaksın bileee :48::48:

senin kısmetin seniiiii bi köşede beklio hemdeee elinde koca bir gül buketi ileee :52::52: ama dediğim gibi suan doru zaman degil bekleee sabırla bekle cnmm :31::31:

aşk melekleri seninleeeee senin yanında gezio merak etmee :29::29:

bu aradaaa yakınınızdaaa hasta var mı cnm yada ailenden birindeee yatan birini gördümmm ve ağır bir hasta bu malesef :25::25:

bu arada sen bişi için acele etmişsinnn çok istediğin bir şey içinnnn ve sonucu hüsran olmus cnmmm :ssz::ssz: çok mu acele edersin her konudaaaa yapma bunu cnmm :48::48:

çaydanlığın kaynıo kuzummm yaaa dedikodunu yapıolar dikkat et çevrende kiiii insanların hepsi dost değil sana cnmm :34::34:

cok yakın bir arkadasınla sorun yasadın mı cnmmm bu aralar :26::26: çaydanlığın bir ucunda daaa onu görüorummm kalçalı bi hatun esmer :53::53:

e harfi var bide kocaman budaaaa aşk yasayacagın kişinin adının yada soyadının içinde olacakkkk benden şimdilik bu kadar tatlımm :16::16:

sevgiyle kal :16::16:

peki benim ne yazmamı istersen tarot ve katina için :16::16:

falın tertemiz çıkmış cnmmmmm :16::16: içindeki sıkıntılardan arınmışssın kalbinde ki o ikilemden tamamen kurtulmussun ve aklın o kadar temizlenmiş kiii :29: dans eden bir çift var ve sen yüreginin sesini dinleee cnmmm :16::16: fakat yeni bir ilişki için biraaz vaktin var olacak falkat hemen değil zamanı var yavas yavas olacakkkk aamaa öyle bir aşk gelecek ki sanaaa bundan öncelikleriiiii hatırlamayacaksın bileee :48::48:

senin kısmetin seniiiii bi köşede beklio hemdeee elinde koca bir gül buketi ileee :52::52: ama dediğim gibi suan doru zaman degil bekleee sabırla bekle cnmm :31::31:

aşk melekleri seninleeeee senin yanında gezio merak etmee :29::29:

bu aradaaa yakınınızdaaa hasta var mı cnm yada ailenden birindeee yatan birini gördümmm ve ağır bir hasta bu malesef :25::25:

bu arada sen bişi için acele etmişsinnn çok istediğin bir şey içinnnn ve sonucu hüsran olmus cnmmm :ssz::ssz: çok mu acele edersin her konudaaaa yapma bunu cnmm :48::48:

çaydanlığın kaynıo kuzummm yaaa dedikodunu yapıolar dikkat et çevrende kiiii insanların hepsi dost değil sana cnmm :34::34:

cok yakın bir arkadasınla sorun yasadın mı cnmmm bu aralar :26::26: çaydanlığın bir ucunda daaa onu görüorummm kalçalı bi hatun esmer :53::53:

e harfi var bide kocaman budaaaa aşk yasayacagın kişinin adının yada soyadının içinde olacakkkk benden şimdilik bu kadar tatlımm :16::16:

sevgiyle kal :16::16:

peki benim ne yazmamı istersen tarot ve katina için :16::16:

sadece sorunu sor canım :)

canımmm tüm sıkıntıların gitmiş hanen ve sen tertemizsiniz hasta olan bir insan varmıştı sanki yatan birisi onun hastalıgı her neyse ne rahatsızlıgı varsa iyi olucak canım iyileşiyor temiz hastalıgı onun gittiğin bir yol olucak canım uzun bir yol bu yolda beklemediğin 2 kişiyle karşılaşıcaksın cok şaşırıcaksın bu uzun yolun farklı köşelerinde bu 2 kişi haytına girp cıkanlara dikkat et canım etrafnda olanlara iyi bak cok sinsi insan var cnkü cok istedgin birşey var canım senin itedgn her neyse artık zaman az kalmş olucak cok seviniyorsun birde büyük bir kalabalıgın var tatlım düğüne gln mı gidiceksin ayrıca sen evlmydin ?? bekarsan eger bir isteme olablr gördklerm bunlar canım herşey gönlünce olsun :16:

tienen;

eğer yeni fincan yüklersen bende bakmaya çalışırım... bu aralar çoookkk ihtiyacım var da fala ....

Evli misin ya da sevgilin var mı bilmiyorum ama bu kişi ya senin sevgilin ya da abin, erkek kardeşin vs… genç birisi… arkasında o kadar çok zorluk sıkıntı bırakarak bir başarıya ulaşıyor ki. Çok istediği bir şey gerçekleşiyor. Geçmişte boynunu bükük bıraktığın birisinden bir haber alacaksın bu da bir erkek. Hatalarından pişman gibi ama senin ona karşı bir şeyin kalmamış gibi. Sana sadece affetmesi kalmış bile diyebilirim  bu aralar kendine yeni birkaç kıyafet alabilirsin ya da eline geçebilecek olan ufak ufak miktardaki paraları biriktirme kararı alabilirsin damlaya damlaya göl olur gibisinden :)

Yine sormak durumunda kalacağım, evli misin bilmiyorum ama burada gelinlik giymiş ya da giymek üzere olan bir kadın var saçı uzun toplamış bir şekilde. Sen sevgilinden farklı bir şehirdesin özlem size zorluk yaratıyor ve onun ailesinden kaynaklı bazı problemleriniz var gibi. Eğer gerçekten sabrederseniz bazı engelleri aşacaksınız ve çok güzel meyveler alacaksınız. 2 kişi var çevrende seni kıskanan ve gözü olan. Bu kişiler akrabalarından da olabilir. İçinde e harfi olan birisi sana sıkıntı veriyor. Bir de aile içinde bir konu için çok dua ediliyor inşallah gerçekleşecek bu. Dileğin gerçekleşiyor ama canım önceden de söylediğim gibi sen sabrederek zorlukları aşarak dileğine ulaşacaksın.

Benden bu kadar:) görebildiklerin bunlar…
Bu arada benim yaşım 26, evliyim, terazi burcuyum…

Back
X