Sanki bicak gibi bir sey sizi cok kırmış, aile içinde olan bir olay da olabilir sizin içinize oturmuş. Aslında kendi kendinize kalabilseniz atlatacaksınız ama bırakmıyorlar sarmıslar cevrenizi. Sanıyorum ki cevrenizde cok ses var yani herkes bir şey soylüyor ve siz bu seslerden allak bullak olup daralıyorsunuz. Daha vakti olmakla birlikte bu içinize oturan durumu bir yol bulup atacaksınız. Ufak bir ağaç oluşmaya baslamıs sanki kafanızda yeni bir planlar var yeni bir şey yani iş olabilir, ev olabilir yeni bir kişi olabilir kafanızda yapmak istediğiniz yeni bir şey var oluşmaya baslamış ama tamamlanmamıs henüz. Bir de dediğim gibi cok göz laf söz görüyorum ben falınızda. Bu yeni şey herneyse planladığınızdan cok daha büyük bir şey olacak hiç düşünmediğiniz bir boyut alacak. Sivri burunlu bir adam var kalbinizi kırmıs ve üzgün size gelmesine vakit var yani özür gönül alma anlamında ama üzgün görünüyor. Kalabalık bir ortama girceksiniz gibi böyle düğüne benziyor yakında oyle bir şey varsa sanki kadınlar arası ufak bir tatsızlık yasanacak gibi. Ama genel olarak büyük bir probleminiz yok gibi.
Ben cok anlamam ama size bakasım geldi. Yorumladım bir şeyler. Dediğim gibi cok baktıgım söylenemez merak ediyorum var mı tutan denk düşen
Pek tutmadi ama önemli olan niyet çok teşekkür ederim. Aklıma biri düştü evet yeni o var ama emin değilim :) Tekrar çok teşekkür ediyorum :))) Tutturamiyorum ama bakmami istediginiz zaman bakabilirim :)