kahve falınıza bakayım, sizde bana tarot ya da katina bakın

canım keşke saç göz ten renklerinizi yazsaydın neyse böyle yorumlamaya çalışıcam katina açıyorum ikiniz için

bu kişinin şans oyunlarına karşı bir ilgisi olbilir.kızıl yada açık kumral bir bayan var sanırım onu seviyor bu senmisin bilmiyorum saç rengini falan yazmadığın için.bu kişiyi seviyor ama bir taraftanda yanlış kişiyimi seviyorum diye de düşünüyor.sarışın yada açık kumral mı bu çocuk üzüntsü var melankolik bir hallerde sıkıntı çekiyor.kendisi zeki biri hayatındaki üzüntülerini dışarıya yansıtmamaya çalışıyor.umutla bakmaya çalışıyor hayata zorluklara arşı azimli biri.bu ilk başta bahsettiğim bayan kardeşi falan da olabilir emin olamadım.aile yaşantısı iyi ailesiyle mutlu.ikinizin arasında ilişki anlamında birşey olmayacak bence.şuan arkadaşmısınız ne şekilde tanışıyorsunuz bilmiyorum ama aranızda parayla ilgili bir sorunda olabilir.
senin bazı sıkıntıların var bunları unutmak istiyorsun unutmak için birşeylerde yapıyorsun ama unutamıyorsun.hayatında ters giden birşeyler olmuş bazı kayıpların olmuş bunlara karşı sabretmen gerekmiş ama sen zorlanmışsın.siyah yada kahverengi gözlü koyu kahverengi saçlı orta yaş yada üst bir kadın var bu kadında sana sıkıntı veriyor yada vermiş.maddi sıkıntın mı var canım.hayatında bazı şeyleri başarma isteğin var sabırlı birisin.sorumluluk alabiliyorsun.
bunlar çıktı

rica ederim canım, içinden geldiği zaman bak senin için hayırlısı olur inşallah yolların açılır dua et canım bol bol bi de umut et :))
ben balığım öküzcan başak :)) açık tenliyiz

arkadaşlar nolur bilen varsa yorumlayabilir mi her seferinde hep aynı şekiller çıkıyo ve bazı nedenlerden dolayı öğrenmek istiyorum yardımcı olabilirseniz çok sevinirim iyi anlaşılsın diye bu kadar çok resim koydum...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…