- 18 Haziran 2010
- 5.580
- 1.680
- 773
- Konu Sahibi ladyindream
-
bu benle barışmaya çalışıyorda ben başkası oldu mu diye merak ediyorum
onun tarafında bi kız var ama ayrılmanıza sebep olan kız da olabilrir bu, önceki fallarında hatta kahve falında barışmaya çalışacağını görmüştüm, ama sana tavsiyemin ne olduğunu biliyorsun... :)
onun tarafında bi kız var ama ayrılmanıza sebep olan kız da olabilrir bu, önceki fallarında hatta kahve falında barışmaya çalışacağını görmüştüm, ama sana tavsiyemin ne olduğunu biliyorsun... :)
karşılıklı kahve falı? ne dersin canım
Eki Görüntüle 872838 Eki Görüntüle 872839 Eki Görüntüle 872840 Eki Görüntüle 872841soruda sorıyım ama goremezsen onemlı dııl eskı erkek arkadasımla barısma bırlesme varmı?
olur canım burçlarınızı yaz bakayım
tavsiyen ne canım kafam allak bullak oldu benim kendimi unuttum neydiki:26:
Benim gördüğüm şu ki canım evet bi kopuş var ve de o sana bir şeyler d-söylemek istiyo sanki yanlış anlaşılma olmuş senin anladığında durum farklı. O düşüncelerini 3 kişiyle paylaşmış özellikle birinin sözünü çok dinliyo,ikincisi seninle konuşması tarftarı değil hatta konuşmazsanız direkt işine gelecek bu bir kadın gibi üçüncüsü ise cinsiyeti hakkında fikrim yok aranızda arabuluculuk yapacak ama dikkat et çıkarları var samimi amaçla yapmayacak bunu evet bir iletişim olacak bence. Gelecek şu an senin için çok muallak.
Bir aile büyüğü var herkesin lafını dinlediği biri onunla çatışma sen zarar görürsün.İrili ufaklı yolların var, sen bu çocukla konuşmak istiyorsun ama biraz naz yapacak gibisin gibi yansıyor bu fal bana ama çocuk sana dönük yap yani bence :))
ben oğlak o akrep canım
Rapisa senin sıkıntılarına bazı insanlar sebep oluyor gibi durumlardan çok. Pek bir şey görünmüyor o insanların oluşturduğu sıkıntıya odaklanmışsın ve de çok dert etmişsin. Yeni biri mi yoksa zaten var olan biri mi bilmiyorum ama o adam biriyle muhabbet etmiş ve bu konuşulanları düşünüyor karar verince senin için olaylar yeniden şekillenecek. Ve bence bu muhabbetin olmuş olması senin için iyi olmuş ikiye bölünme durumu varmış ki bu geride kalmış. Sıkıntı çıkaran insanlardan kastım da iki grup ve çözülemeyen bir konu ya da paylaşım var .
Gelicek çok iyi gözüküyor sende olaylar sandığından çok farklı gerçekleşecek ve özellikle tıknaz bir kadının desteğini göreceksin.
İnş tutturabilmişimdir :))
canım siz erkek arkadaşınla başka bir erkek yüzünden mi ayrıldınız.sıkıntılı olduğunda yemek yemek gibi bir alışkanlığın varmı?kafanı kurcalayan eski bir ilişkin varmı belkide bu yenisidir bilmiyorum ama bir kalp kırıklığın var geçen günlere göre şimdi daha iyisin.bu konuda ne yapacağını nasıl davranacağını bilmez bir haldesin.yakın zamanda buluşmanız olacak bu buluşmadan sonra sen kendini daha güçlü hissedeceksin ona karşı.etrafındaki insanlar senin çalışkan biri olduğunu düşünüyorlar yada sevgilin.ilerde erkek arkadaşınla ilgili yine sorun yaşayabilirsiniz o sana yapmadığın birşey yüzünden kızabilir üzülebilirsin.bunlar çıktı canım
Rapisa senin sıkıntılarına bazı insanlar sebep oluyor gibi durumlardan çok. Pek bir şey görünmüyor o insanların oluşturduğu sıkıntıya odaklanmışsın ve de çok dert etmişsin. Yeni biri mi yoksa zaten var olan biri mi bilmiyorum ama o adam biriyle muhabbet etmiş ve bu konuşulanları düşünüyor karar verince senin için olaylar yeniden şekillenecek. Ve bence bu muhabbetin olmuş olması senin için iyi olmuş ikiye bölünme durumu varmış ki bu geride kalmış. Sıkıntı çıkaran insanlardan kastım da iki grup ve çözülemeyen bir konu ya da paylaşım var .
Gelicek çok iyi gözüküyor sende olaylar sandığından çok farklı gerçekleşecek ve özellikle tıknaz bir kadının desteğini göreceksin.
İnş tutturabilmişimdir :))
evt aslında br başka erkek yüzündn ayrıldık ama bnmle alakası yok bu erkeğin onn çevresnden biri.olmaz mı öyle br alşknlğm vr elbet cnm. barışma görünüyor mu peki bize cnm ? tek merak ettiğim bu
canım barışma konusunda aslında kararsız kaldım ama görüşeceksiniz sanırım.
net br söyleyeblsn onu bna keşke cnm bu görüşme yakın mı peki
baktım canım br önceki sayfaya bakrsan :) önceki sayfaya düşmüş gördn sandım o yzden haber vermedmyzakın ama zaman veremem birde canım sen benim falıma baktın mı göremedim belki gözümden kaçmıştır
canım sağol yorumuna sağlık ben sana yarın baksam olur mu şimdi çıkmam lazım birde sana iskambil yerine tarot yada katine baksam olur mu .sevgilinle ilgiliyse burçlarınızı göz saç ten renklerinizi de yazarmısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?