kahve falınıza bakayım, sizde bana tarot ya da katina bakın

bu benle barışmaya çalışıyorda ben başkası oldu mu diye merak ediyorum

onun tarafında bi kız var ama ayrılmanıza sebep olan kız da olabilrir bu, önceki fallarında hatta kahve falında barışmaya çalışacağını görmüştüm, ama sana tavsiyemin ne olduğunu biliyorsun... :)

tavsiyen ne canım kafam allak bullak oldu benim kendimi unuttum neydiki:26:

Eki Görüntüle 872838 Eki Görüntüle 872839 Eki Görüntüle 872840 Eki Görüntüle 872841 soruda sorıyım ama goremezsen onemlı dııl eskı erkek arkadasımla barısma bırlesme varmı?

Benim gördüğüm şu ki canım evet bi kopuş var ve de o sana bir şeyler d-söylemek istiyo sanki yanlış anlaşılma olmuş senin anladığında durum farklı. O düşüncelerini 3 kişiyle paylaşmış özellikle birinin sözünü çok dinliyo,ikincisi seninle konuşması tarftarı değil hatta konuşmazsanız direkt işine gelecek bu bir kadın gibi üçüncüsü ise cinsiyeti hakkında fikrim yok aranızda arabuluculuk yapacak ama dikkat et çıkarları var samimi amaçla yapmayacak bunu evet bir iletişim olacak bence. Gelecek şu an senin için çok muallak.

Bir aile büyüğü var herkesin lafını dinlediği biri onunla çatışma sen zarar görürsün.İrili ufaklı yolların var, sen bu çocukla konuşmak istiyorsun ama biraz naz yapacak gibisin gibi yansıyor bu fal bana ama çocuk sana dönük yap yani bence :))

tavsiyen ne canım kafam allak bullak oldu benim kendimi unuttum neydiki:26:

canım ben güvenilir olduğuna inanmıyorum, hani karakterim gereği zor güvenen bir insanım ki bir kere güvenimi sarsan bir insana artık hiç güvenemem.bir kere yaptıysa veya sende bu hissi uyandırdıysa bir daha yapar canım.adamın karakteri o demekki.belki evlenirsin allah korusun yuvan yıkılır.sana onu seçmezsen mutlaka harika biriyle tanışacaksın hayatın harika olacak diye garanti veremem, ama onu seçmezsen daha mutlu olacağına inandığımı söyleyebilirim.

cok tesekkur ederımmmm:))))))

bir kalp kırgınlığınız var ve bunun ardından biriyle tartışıyorsunuz size tavsiyem çokta ağır konuşmamaya bakın derim çünkü yüz yüze bakacağınız bir insan bu. Gönlünüzdeki keder, negatif enerji, sıkıntıları bir kenara atacaksınız. Var olan sıkıntıları atlatmanın yolu yalnızca sabırdır, unutmamalısınız. öncelikle isminin içinde E harfi olan bir erkek sana gelip özür dileyecek gibi diz çökmüş ama bu diz çökme belkide bir teklifte olabilir İçiniz çok sıkılmış veya bunalmış olabilir fakat bu sıkıntıyı aslında içinize sizin hapsettiğinizi görüyorum. önünüze çıkan şansları değerlendirmek yerine imkansiz diye düşünerek önünüze bir barikat çekmişsiniz. Sizin icin hayırlı olacak şeyler aslında gözünüzün önüne kadar gelmiş, siz bunlari görmek icin çaba harcamıyorsunuz. Lütfen yapmayın bunu kendinize. Maddi durumu sizden iyi olan ancak fikirlerini beğenmediğiniz biri ile tanışacaksınız. aklınızda olan hayallerden daha fazlasına sahip olacaksınız

Rapisa senin sıkıntılarına bazı insanlar sebep oluyor gibi durumlardan çok. Pek bir şey görünmüyor o insanların oluşturduğu sıkıntıya odaklanmışsın ve de çok dert etmişsin. Yeni biri mi yoksa zaten var olan biri mi bilmiyorum ama o adam biriyle muhabbet etmiş ve bu konuşulanları düşünüyor karar verince senin için olaylar yeniden şekillenecek. Ve bence bu muhabbetin olmuş olması senin için iyi olmuş ikiye bölünme durumu varmış ki bu geride kalmış. Sıkıntı çıkaran insanlardan kastım da iki grup ve çözülemeyen bir konu ya da paylaşım var .

Gelicek çok iyi gözüküyor sende olaylar sandığından çok farklı gerçekleşecek ve özellikle tıknaz bir kadının desteğini göreceksin.

İnş tutturabilmişimdir :))

canım siz erkek arkadaşınla başka bir erkek yüzünden mi ayrıldınız.sıkıntılı olduğunda yemek yemek gibi bir alışkanlığın varmı?kafanı kurcalayan eski bir ilişkin varmı belkide bu yenisidir bilmiyorum ama bir kalp kırıklığın var geçen günlere göre şimdi daha iyisin.bu konuda ne yapacağını nasıl davranacağını bilmez bir haldesin.yakın zamanda buluşmanız olacak bu buluşmadan sonra sen kendini daha güçlü hissedeceksin ona karşı.etrafındaki insanlar senin çalışkan biri olduğunu düşünüyorlar yada sevgilin.ilerde erkek arkadaşınla ilgili yine sorun yaşayabilirsiniz o sana yapmadığın birşey yüzünden kızabilir üzülebilirsin.bunlar çıktı canım

ben oğlak o akrep canım

canım sağol yorumuna sağlık ben sana yarın baksam olur mu şimdi çıkmam lazım birde sana iskambil yerine tarot yada katine baksam olur mu .sevgilinle ilgiliyse burçlarınızı göz saç ten renklerinizi de yazarmısın?

evt aslında br başka erkek yüzündn ayrıldık ama bnmle alakası yok bu erkeğin onn çevresnden biri.olmaz mı öyle br alşknlğm vr elbet cnm. barışma görünüyor mu peki bize cnm ? tek merak ettiğim bu

canım şimdi şöyle eski sevgilimle ayrıldık ve işsizim en çok kafama takılan şeyler bunlar.eskisiyle ilgilide kafama takılan şeyler var bilmiyorum kafam allak bullak canım sağol yorumladığın için

canım barışma konusunda aslında kararsız kaldım ama görüşeceksiniz sanırım.

rica ederim canım, içinden geldiği zaman bak senin için hayırlısı olur inşallah yolların açılır dua et canım bol bol bi de umut et :))
ben balığım öküzcan başak :)) açık tenliyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…