- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
-
aynı tonlar benimde evimde.bende kırlent istiyorum.ama fonda yapmak istiyorum.tercihlerim.
1-pembe güllü kumaş acaba olurmu
2-turkuaz gerçekten yakışıyor
3-kırmızı evet yakışır ama herkes yapıyor bu kombini ama denemek isyiyorum en çok bu renkte seçenk var.tablo vs falanda var kımızı tonlarda
4-bide yeşil ama tonun adını bilmiyorum
ama kahve olmasın bence.renk gelsin
bu renkler olabilir bence ama bende daha uygulamaya geçemedim henüz
ama tek şeçenek kırmızı ise bi deneyin bence.bide arkadaşın dediği gibi değişim yaparsını uymazsa.
gazelcim kırmızının tonunada bağlı bence sen bir foto koy dükkanda da çekebilirsin herhalde fotoyu di mi?
tüllerde kırmızı varsa uyar bence.resim eklebilirsen sevinirim
Merhaba.
Kırmızı tek renk olsa ya da o üzerindeki hani deniz dalgası altın rengi kırmızı üzerine krem veya kahverengi olsa bahsettiğiniz tonlardaki bir odada çok bütünleyici ve kırmızının da canlılığını yansıtabilir belki.
Ama kahve ve krem uyumuna sadece kırmızı değil ayrıca altın rengide beraberinde eklenince sanki pek hoş olmaz ve ayrıca kırlentlerin güzelliğini ve özelliğini de yansıtmaz gibime geldi, tabi ki yazdığınız şekilde bir odayı canlandırmaya çalışarak yürütüyorum bu fikri sadece.
Bence, kahve ve kreme üçüncü bir renk altın da gireceği için hem çok uyumlu hem de çok şık duracağını düşünerek kahve üzerine altın renkli olan kırlent çok daha uygun olur gibime geldi.
benim koltuklarımda b u tonlarda içinde kahve çizgiler var gibi.bu arada turkuaz gayet güzelmiş gerçekten[/QUOT
dur canım ben sana resim çekip gelicem bekle :) böyle anlatmakla olmuyor..daha iyi fikir olur sana...
geçen sene bana sağolsunlar üşenmeden resimlerle yardımcı oldular burda, bende sana fikir vereyim :) azcık bekle hemi?
çok teşekkür ederim.uğraşlarınız için.bende bu arada açtığınız konulara baktım.belki eviniz vardır diye şanşlıymışım varmış.gerçekten güzel olmuş.
o konu kapatılmış yorum yazamadım.gerçekten eviniz senin benim evim gibi.kulllanılan yaşanan.evet ben o beyaz koltuklu evlerden birini biliyorum gidince hiç rahat edemiyorum kendim bile bırakın çoluk çocuğu.halıya bile basmaya kızıyomuş o arkadaşın eşi.sanki dekor o halı koltuk.
benim oturma odamda aynı senin salona benziyor halı tonu falan.o narları ne ile boyadın ben boyadım yazmışsın bi mesajda.
Bence son eklediğiniz ve sanırım kendiniz yaptığınız kırlentler ve örtü çok güzel.
Ayrıca tonlama olarak da uygun ve aynı zamanda olabilecek uyumlu aydınlığı fazlasıyla vermiş.
Ben olsam onları kolay kolay değiştirmezdim herhalde. Ya da belki bir müddet ara ara değişik birşeyler koysam da fazla zaman geçmeden yine en fazla bunları kullanırdım.
Çok hoş bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?