kahve leke regl

elmayiyen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2022
227
41
28
28
kızlar şüpheli ilişkiden sonra tam düzenli gunlerimde olmasada 3 kez regl oldum ve bu surede testte yaptim yani idrar testi 2 ay falan gecmisti uzerinden ve negatif cikmisti fakat bu ay reglim hem 5 6 gun gec oldu hemde son 2 günü kahverengi leke seklinde oldu sizce neden olmustur yarin hastaneye gidecegim yinede fikirlerinizi almak istedim

Eklentiler

• IMG_20221128_161109.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 27
Düzensiz regl olduğunuz içindir belkide ama siz yinede bi doktora görünün mutlaka

Şaka gibisiniz gerçekten..üç aydır adet görüyorsunuz kan idrar negatif çıkıyor hala acaba hamilemiym dye sorablyosunz hayret ediyorum inanın sizin gibilere. Mantığıma hiçbi türlü uymuyor neyin kafasını yaşıyorsunuz.

kan testi yapmadım idrar testide kesin doğru değil reglde hamile kadınlarda regl gorebiliyo

orda kocaman ikinci cizgi var hamilesiniz nasil gormuyorsunuz hazirlik yapin hemen.

kızlar hastaneye gittim ve bi sorun olmadığını söyledi gebelik olsaydı ultrasonda gorunurdu degil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…