• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kahve makinem

Son Edebiyat

Yolunda gitmeyen şey imtihanındır
Kayıtlı Üye
5 Mart 2015
658
444
53
36
Kızlar arçeliğin mini telve makinesini aldım çok övdüler diye youtube ta videolarını izledim bende yaptım aynı şekilde tamam kahve köpürüyoda döküyorum fincana üst kısım orada olduğu gibi tamamen köpük olmuyor makinede bi sıkıntımı var bu makineden olanlar memnun musunuz

Evet tekli onuda çok methettiler ama

2 yıldır 8 kahve makinası eskittim ilk aldığımda tekli olanda ençok ondan memnun kalmadım.
Şoktan 20liraya mı 25 liraya mı sunnyninkini aldım ençokta ondan memnun kaldım.
Tekli olanda kahvenin tadı cezvede yüksek ateşte pişmiş gibi oluyo ikili olanda yoğun bi tat.

valla ben tekli kullanıyorum çok da güzel köpürüyor. acaba kahve markasıyla mı alakalı? ya da az mı koyuyorsunuz kahveyi?

2 yıldır 8 kahve makinası eskittim ilk aldığımda tekli olanda ençok ondan memnun kalmadım.
Şoktan 20liraya mı 25 liraya mı sunnyninkini aldım ençokta ondan memnun kaldım.
Tekli olanda kahvenin tadı cezvede yüksek ateşte pişmiş gibi oluyo ikili olanda yoğun bi tat.
İkiside aynı düzenek gibi ama

Siz hangi marka ve miktar kullanıyorsunuz mesela kaç ölçek kahve kaç şeker ne kadar su birde kahve markanız ne

sizinkiyle aynı marka kahve makinem. ondan sordum zaten. 1, 5 tatlı kaşığı kahve bir fincana. marketlerde satılan kahvelerden alıyorum. kurukahveci ya da kocatepe kahve falan.

sizinkiyle aynı marka kahve makinem. ondan sordum zaten. 1, 5 tatlı kaşığı kahve bir fincana. marketlerde satılan kahvelerden alıyorum. kurukahveci ya da kocatepe kahve falan.
Bende içinden çıkan ölçekle bir tepeleme kahve birde bir çay kaşığı şeker kullanıyorum köpüklü oluyorda fincana dökerken o köpük kayboluyor

evet köpük oluyor. ben de misafir ettiğim insanlar da beğeniyor genelde. ama fincanın kenarından yavaş yavaş döküyorum. köpük kaybolma olayı olmadı hiç.
Peki sizce bu makineyle yapılınca tadı nasıl oluyor kıvamını alıyor mu bana bazen su gibi geliyor kahveyi çok koysamda

tekli olanın bir espirisi yok sonuçta cezveyle pişirir gibi hazırlık yapılıyor benimkisi de ikilisi yani su haznesinin olması benim için önemliydi ve gayet memnunum. 3 yıldır kullanıyorum hç şikayetim olmadı ve hep bol köpüklü kahveler çıkıyor

Back
X